FÖRNUFTIG pemurni udara RENDAH saka IKEA

Pembersih udara wis dadi produk sing dituntut banget, ana akeh merek sing nembus supaya bisa nyedhiyakake produk aneh kasebut, nanging sawetara perkara sadurunge raksasa mebel Swedia teka kanggo demokratisasi produk sing bakal dituju saiki ana ing omah-omah liyane.

IKEA ngluncurake FÖRNUFTIG, pembersih udara rega sing mudhun kanthi kapasitas gedhe lan saringan sing murah banget, kita analisa kanthi jero. Tetep terus karo kita lan temokake sebabe produk IKEA iki bisa dadi laris lan tahan karo produk sing paling larang.

Kaya dene acara liyane, kita mutusake ngiringi analisis rinci video kasebut, supaya sampeyan bisa ndeleng bukaan saka pembersih udara IKEA, nanging luwih akeh, kita bakal nuduhake cara kerjane, carane sampeyan bisa ngganti saringan lan mesthine kabeh rincian kayata level swara sing bisa digawe. Dadi Disaranake sampeyan ndeleng video kasebut lan njupuk kesempatan kanggo langganan saluran, ing endi kita bakal terus ngunggahake analisis menarik babagan produk rumah tangga sing bakal nggawe sampeyan luwih gampang.

Desain lan bahan: Ing gaya IKEA sing sejati

Yen ana sing bisa digunakake, aja ndemek, lan iku uga IKEA cukup jelas babagan desain lan bahan produk kasebut sing ora mung gegayutan karo prabotan. Kabeh produk otomotif, swara utawa gadaget ing omah gumantung karo plastik sing padha, warna sing padha lan desain sing padha, lan mbantu kita nggawe lingkungan sing beda lan khas. kaya sing sampeyan bisa ndeleng ing review lampu lan speaker sing dirancang karo IKEA karo Sonos. Ing kasus iki, dheweke duwe persetujuan, nanging ora ana kejutan.

  • Ukuran: X x 45 31 11 cm
  • Bobot: 3,92 Kg

Kita nang plastik putih utawa ireng sing cocog karo konsumen lan panel ngarep tekstil abu-abu, gampang dicopot. Kabeh bahan kasebut nyedhiyakake plus kesederhanaan, resistensi lan ringan kanggo produk, adoh saka sensasi premium, sing dikarepake yaiku nyetel rega lan kekiatan. Ing sisih mburi kita duwe dhukungan, lan panyulih udara IKEA bisa diselehake kanthi vertikal lan horisontal, dilabuh ing tembok utawa bisa babar pisan nganggo kombinasi nilon lan dhukungan sikil sing wis dicakup ing kothak lan cocog karo warna produk.

  • Kothak kasebut duwe karton sing dadi tandha kanggo ndhelikake ing tembok (aja dibuwang)
  • Kickst (kalebu) lan gagang nilon bisa dikonfigurasi

Pegangan nilon lan dhukungan sikil digawe kanthi lengkap Bisa dicopot, sing bakal nggampangake pangowahan ide ing babagan dekorasi. Ing sisih mburi, kita bakal duwe pandhuan kabel integral sing bakal ngidini kita menehi posisi sing beda-beda tanpa kudu ndeleng kabel sing dipasang ing tembok. Kabel iki, ing tangan liyane, cukup loman lan duwe adaptor daya khusus lan proprietari merek.

Macem-macem saringan lan kapasitas pemurnian

Ing kasus iki pembersih udara FÖRNUTFIG saka IKEA Bisa digunakake nganggo rong filter kanthi bebarengan, utawa mung nganggo filter utama. Iki amarga salah sijine kalebu ing paket lan liyane bakal dituku minangka pilihan yen pengin. Iki minangka rong filter sing nggawe reresik udara IKEA

  • Filter HEPA 12: Kita duwe saringan ukuran sing cukup gedhe, saringan iki nyerep 99,95% partikel udara kayata serbuk sari, duwe efisiensi nganti PM2,5, sing ateges nahan partikel luwih gedhe saka 2,5 nanomeran. Iki bakal dituku kanthi kapisah saka 5 euro langsung ing IKEANanging, unit kalebu ing paket kasebut.
  • Filter gas: Iki minangka filter sing luwih spesifik lan dirancang kanggo nyuda bau lan asap, kanthi tujuan nggawe rasa kebersihan lan kemurnian ing udara, nanging tanpa nahan partikel. Filter iki mesthi duwe karakter "tambahan", mula didol kanthi kapisah. saka 10 euro uga ing toko IKEA. Iki ngresiki hawa kanthi ngilangi macem-macem polutan gas kayata VOC lan formaldehida.

Piranti kasebut bakal bisa digunakake miturut permintaan, yaiku, kita kudu ngoperasikake. Ora duwe sistem analisis udara utawa peringatan ngluwihi indikator LED status reresik saringan lan tombol RESET ing mburi tutup ngarep. Yen wis jelas, kita bakal nemokake telung level Pemurnian liwat roulette ing sisih ndhuwur. Ing kasus ngaktifake daya maksimal, tingkat emisi udara gratis partikel (nilai CADR) yaiku 130 m3 / jam.

Tingkat panggunaan saben dina lan gangguan

Tingkat swara bakal gumantung langsung karo level daya sing ditugasake, ing level minimal swara kasebut meh ora bisa ditemokake (bisa dideleng ing video ing ndhuwur), tingkat swara saka kekuwatan maksimal padha karo penggemar tradisional sing kurang daya. Mula, level minimal ngidini urip saben dinane normal lan malah turu kanthi aktif, ora ing level maksimal, sing kayane dirancang kanggo kahanan asap utawa polen sing berlebihan. Iki iku bakal mbantu ningkatake kesehatan lan saben dinane wong sing alergi.

Ing panggunaan saben dinane, pemurni iki ngasilake konsumsi saben antara 2,5 lan 19 watt, cukup cilik, mula kita ora kudu kuwatir babagan bagean iki. Perlu dielingake yen kabel sambungan cukup loman lan gagang nggawe luwih gampang kanggo tes kanggo ngeterake liwat ruangan liyane. Panggunaan udakara 45 menit ing kamar kanthi telung saringan rampung ngilangake ambu ora enak nalika esuk normal, Kajaba iku, operasi sing padha ing pawon wis ngilangi kabeh bau saka panganan. Nanging, kanggo ngerti kanthi rinci asil babagan sari lan partikel liyane, prelu dianalisis udhara kanthi nyata, lan iku kunci kanggo rega sing disetel.

Tanpa mangu IKEA bali menyang bledosan pasar kanggo gadget rumah tangga modis, pembersih udara iki nuduhake awake dhewe cukup lan duwe desain sing ramah, mula bisa digawe mung 59 euro, dadi pilihan pertama pelanggan reguler ing perusahaan Swedia.

FÖRNUFTIG
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
59
  • 80%

  • FÖRNUFTIG
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan: 14 Maret 2021
  • Desain
    Penerbit: 85%
  • Kinerja
    Penerbit: 90%
  • Bising
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 85%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 85%

Pros

  • Bahan lan desain sing dikenali
  • Nyaring macem-macem lan efisiensi pemurnian
  • Rega sing ora bisa dikalahake

Contra

  • Tanpa analisa kualitas udara
  • Kabel sambungan kasebut duweke
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.