Sukses organisasi ing forum kanggo muter Battlefield 1

Taun iki, beda karo kedadeyan taun-taun kepungkur, dominasi saga Telpon saka tugas wis kebacut banget karo sing ora diragukan, FPS 2016, perang 1 narik akeh pangguna sing ora seneng karo saga sing kasebut ing ndhuwur. Bentenane radikal ing antarane siji game lan liyane yaiku njamin sukses ing game kasebut kanthi individu lan kanthi cara sing ora teratur. Iki wis motivasi tuwuhing patroli ing forum nasional, saengga menehi jaminan sukses kanggo game multiplayer, sawijining fenomena sosial anyar ing jaman game video online.

Sepisan maneh forum sing paling gedhe nganggo basa Spanyol predominates, misuwur amarga meh nggawa John Cobra menyang Eurovision, lan troll mitos liyane. Ing forum kasebut umume nggawe «platform» kanggo nuduhake ilmu ing videogame, Sing paling ora umum yaiku ngatur rangking kuasi-militer kanggo njamin kesenengan game ing game video kayata Battlefield 1, ing endi ngatur utawa ora bisa uga tegese menang utawa kalah.

Saiki divisi kasebut diwatesi ing platform kayata PlayStation 4, nanging iki minangka insentif sing hebat, ora mung amarga sifat sosial sing ditandhani, nanging kaya sing wis diandharake, amarga tekane akeh pangguna pisanan sing nemokake ing jinis organisasi virtual cara kanggo adaptasi menyang urutane critane game sing luwih taktis.

Kepiye carane bisa uga, komponen humor saiki, milih miturut jeneng Blas de Lezo, laksamana mitos Spanyol, ditondoi kanthi dimilasi ing pertempuran ing sawetara acara.

Dadi, yen sampeyan pengin luwih maju kanthi cara muter Battlefield 1, utawa yen sampeyan ora kejawab karo perusahaan, bukak forum sing disenengi, luwih becik sing duwe spesialisasi video game, lan golek platform utawa usul nggawe. .


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.