Galaxy S8 bisa nggegirisi dina pasar sawise ditampilake

Samsung Galaxy S8

Umume produsen ponsel duwe kebiasaan ngeculake piranti miturut negara utawa wilayah kanthi suwe, dadi ora ana cara supaya kabeh wong bisa seneng model paling anyar saka pabrikan wiwit dina kaping pisanan. Siji-sijine sing saiki ngluncurake model anyar sawise menehi presentasi lan sawetara negara yaiku Apple, nanging kayane ora bakal dadi siji-sijine, amarga Samsung kayane pengin ngganti strategi lan nggawe Galaxy S8 kanggo supaya bisa ngluncurake model kasebut kanthi cepet sawise presentasi lan internasional, kaya Apple.

Miturut situs web Naver.com, adhedhasar ing Vietnam, ing endi yaiku pabrik sing kudune digawe Samsung Galaxy S8 Perusahaan Korea ngrencanakake ngasilake 4,7 yuta piranti ing wulan iki, lan ing wulan April, wis produksi lengkap, bakal ngasilake 7,8 yuta unit kanggo nyoba nyukupi kabutuhane pangguna, para pangguna sing kepengin banget ndeleng kabeh warta babagan unggulan sabanjure perusahaan Korea wis kasedhiya kanggo kita.

Lo que Situs web ora nemtokake unit sing bakal diproduksi kanggo saben modelYen pungkasane dikonfirmasi manawa Samsung bakal ngluncurake S8 5,8 inci lan model S8 + 6,2 inci. Angka kasebut bakal negesake manawa Samsung pengin ngluncurake terminal ing pasar sanalika bisa ditindakake, amarga wektu tundha presentasi, sing kudune kedadeyan ing framework MWC sing dianakake ing Barcelona sawetara dina kepungkur, kaya taun-taun pungkasan. Sing jelas lan dikonfirmasi Samsung yaiku tanggal 29 Maret ing New York, perusahaan kasebut kanthi resmi bakal menehi Galaxy S8 lan Galaxy S8 +, uga menehi tanggal lan kasedhiyan peluncuran sing pas.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.