Gambar kapisan Tesla Model 3 ing dalan konvensional

Tesla Model 3 bakal dadi model anyar sing bakal disedhiyakake dening Tesla Motors, perusahaan Elon Musk, kanggo kabeh pandherekipun, lan kanthi iki, iki bakal dadi model paling murah kanggo kabeh model sing diluncurake perusahaan wiwit diwiwiti. Iki minangka gambar pertama kendaraan iki sing nyopir ing dalan konvensional, lan kabeh nuduhake manawa tes iki ing California nyoba sistem nyopir otonom. Kaya sing sampeyan ngerteni, Tesla Motors pancen salah sawijining prekursor utama nyopir otonom, sawetara langkah sadurunge perusahaan mobil liyane.

Kita wis bisa ndeleng gambar ing Instagram saka Kinerja Unplug, sing ngrekam video kanthi sukses tenan, lan kita bisa ndeleng tampilan mobil mewah iki. Bocah-bocah lanang saka Kinerja Unplug Dheweke spesialis modifikasi mobil lan "tuning" sing jimat utamane yaiku model Tesla.

Penting manawa pabrikan nindakake tes ing kahanan nyopir saben dina, bisa uga Tesla milih nyoba Model 3 ing dalan iki. Hawthorne (California).

Kanggo kendaraan anyar iki, produksi bakal diprodhuksi akeh ing pungkasan musim panas iki. Rega bakal diwiwiti ing 31.000 euro, sing ora ngerteni kinerja kendaraan lan rega sing bisa ditemokake ing mobil premium kanthi motor konvensional. Kita bakal entuk wektu ngisi udakara 50Km saben jam, kanthi udakara 350 kilometer otonomi sing bakal kurang ing mbesuke lan sistem drive roda mburi kanthi tenaga maksimal 524 hp (90 kWh) lan kecepatan maksimum 250 km / jam gumantung karo model sing arep dituku. Reservasi mobil wis suwe dibukak lan wis ditampa kanthi apik, sing bisa menehi tandha sadurunge lan sawise otomatisasi listrik amarga regane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.