Game Dinosaur Google

Puter T-Rex ing Chrome

Mesthi sampeyan kabeh, utawa paling ora, sampeyan duwe smartphone sawetara game liyane amarga yen sampeyan kepeksa ngenteni sawetara menit, nalika liwat transportasi umum, nalika menyang jamban ...

Suwe-suwe, sampeyan bakal bosen game kasebut lan golek alternatif. Nanging yen ora kaya ngono, amarga sampeyan pengin batere smartphone bisa tahan luwih suwe tanpa mandheg muter, sampeyan bisa nggunakake google dinosaurus game, game sing kalebu asli ing browser Chrome.

Game dinosaurus Google diwiwiti kanthi cara lucu Chrome kanggo ngandhani yen kita ora duwe koneksi internet, kaya ing jaman dinosaurus, nanging bakal ditindakake. Dinosaurus iku sejatine game, game sing gampang banget awake dhewe nyelehake sepatu ing dinosaurus lan kita kudu mlumpat alangan, pisanan kaktus, nanging nalika maju, saliyane wayah wengi uga nemokake pterodactyls ing dhuwur sing beda, mula kadang kita kudu mlumpat kanggo ngindhari utawa tetep tetep ing lemah, kaya sing bisa ditindakake deleng ing GIF ing ndhuwur.

Lan dakkandhakake manawa wong-wong sing wis maju luwih maju, amarga pisanane pancing game, lan akeh, amarga kangelan, wiwit sampeyan maju kacepetan dinosaurus mundhak sing bakal meksa kita ngetung kanthi presisi sing luwih gedhe nalika miwiti mlumpat supaya ora tabrakan alangan.

T-Rex, amarga game iki wis dijenengi, kasedhiya ora mung ing platform seluler Google Chrome, nanging uga kasedhiya ing versi browser Google kanggo desktop. Sanajan sejatine game iki ditampilake langsung nalika ora ana sambungan Internet, kita ora kudu medhot sambungan saka donya kanggo bisa muter.

Trik kanggo maju sabisa ing T-Rex

Yen ide kita dolanan karo smartphone utawa tablet, kita kudu eling yen ora duwe trik sing bisa ditindakake, mula bakal gumantung karo keahliane nalika ngitung yen kita kudu nggawe lompatan sing cocog.

Ing versi seluler lan versi desktop, kekuwatan mlumpat bakal gumantung suwene kita pencet tombol, mula yen kita menet terus tombol spasi, bakal mlumpat maneh yen kita mung pencet sapisan cepet.

Nanging, yen kita main saka komputer, perkara-perkara bakal luwih sederhana, amarga kita bisa nggunakake Alt dadi ngaso game sedhela. Kita uga bisa nyepetake kacepetan keturunane dinosaurus kanthi ngeklik panah mudhun.

Cara muter game dinosaurus ing Android

Kanggo muter ing smartphone Android, cara paling cepet yen ora pengin nginstal aplikasi apa wae, yaiku mateni sambungan data lan sambungan WiFi, supaya mode pesawat.

Yen wis ora aktif loro sambungan, kita bakal mbukak browser Chrome lan mbukak tab anyar, tab sing bakal nuduhake dinosaurus langsung, sing kudu diklik supaya bisa ngrasakake T-Rex ngewangi dheweke supaya ora bisa kaktus sing lagi mlaku, kaya Heidi ing pegunungan Swiss.

Game Dinosaur Chrome ing Android

Nanging yen ora pengin medhot sambungan kabeh, kita bisa nginstal aplikasi Dino T-Rex ing piranti, game gratis sing kasedhiya ing Google Play Store, liwat tautan ing ngisor iki lan Google duwe wewenang entuk bathi kanthi ora dingerteni, amarga nuduhake yen pariwara bisa muter. Bedane utama sing ditawakake versi iki yaiku kasedhiya ing layar wutuh lan mundhak alon-alon luwih alon.

Dino t-rex
Dino t-rex
Pangembang: NataliLo
Price: free

Cara main game dinosaurus ing tutul iPhone / iPad / iPod

Kaya sing wis dakkandhakake, T-Rex kasedhiya ing kabeh versi Chrome kanggo platform sing kasedhiya, mula ing iPhone, iPad utawa iPod, kita uga bakal bisa muter kanthi ngaktifake mode pesawat piranti lan ngakses tab browser anyar utawa mbukak maneh salah siji sing mbukak nalika semana.

Mainake Dinosaurus Chrome ing iPhone

Yen sampeyan pengin versi modern, kanthi warna lan kewan liyane, Steve - Langsung Dinosaurus Kanggo iOS, game sing sampeyan goleki, game sing wis diinstal ing pusat notifikasi lan sing mesthi luwih cepet digunakake tinimbang nggoleki aplikasi ing papan ndhuwur.

Steve - Game Widget (Link AppStore)
Steve - Game Widgetfree

Cara muter game dinosaurus ing PC / Mac

Puter T-Rex ing Chrome

Nanging yen sing pengin ditindakake yaiku seneng T-Rex kanthi nyaman ing omah utawa kantor kanggo medhot, kita bisa nggunakake kaca online iki, kaca online sing kasedhiya game kasebut tanpa kudu nyopot peralatan sambungan Internet. Kaca web iki mung bakal mbukak nuduhake game yen nggunakake browser Chrome.

Nanging, kita uga duwe situs web liyane sing bisa diarani T-Rex Runner. Kaloro versi kasebut setya banget karo game asli ing Chrome, bisa uga diarani minangka versi sing padha, nanging beda karo situs web sadurunge, versi iki bisa digunakake ing browser liyane.

Kita uga duwe pilihan asli supaya bisa ngakses T-Rex tanpa kudu ngakses kaca web apa wae kanthi ngetik printah ing ngisor iki ing garis telusuran tanpa tandha petik "chrome: // dino /" banjur pencet space space kanggo miwiti game. Kita uga bisa nulis printah ing ngisor iki tanpa kuotasi "chrome: // network-error / -106" kanggo ngakses game.

Ing Internet, kita bisa nemokake akeh browser ngluwihi Firefox, Microsoft Edge, Safari, Opera lan liya-liyane, amarga ana akeh browser liyane ing pasar sing bener-bener dheweke minangka garpu krom, dadi ing kasus iki, kemungkinan luwih gedhe, ora bisa digunakake, yen ngetik kode sing wis dituduhake ing ndhuwur ing alamat sampeyan bakal duwe kesempatan kanggo ngakses T-Rex.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   nonabol ngandika

    Sampeyan durung muter, sampeyan bajingan! Kaping pisanan ganti dadi wengi, lan banjur pterodactyls wiwit katon ing dhuwur sing beda. Kira-kira 600 poin.