Kabeh sing diwenehake karo konferensi Electronic Arts ing E3 2017

E3-2017

Pra-E3 minangka panggung sing digunakake Electronic Arts kanggo nampilake konten anyar, wiwit jam 21:00 wengi, kita wis nikmati kabeh premiere sing dijadwalake suwene taun lan bagean taun ngarep, nalika wiwit ngenteni kagungan a pinunjul khusus Star Wars Batllefront II. Nanging, ora kabeh bakal dadi pertempuran intergalaktik, Seni Elektronik wis menehi akeh warta liyane sing kudu dakkandhani.

Kita bakal menehi ringkes babagan apa sing wis disiapake Electronic Arts kanggo sisa taun 2017 lan kepiye carane arep diwiwiti taun 2018FIFA18, Need Payback Kacepetan, Cara ... Lan waca pungkasane artikel, amarga sampeyan bisa ngakses seminggu Akses EA kanthi gratis.

Olahraga tahunan, FIFA 18 lan NBA Live 18

Iki minangka rong game olahraga kanthi keunggulan. Kanthi FIFA18Pangembang Amerika Utara pengin nuduhake apa sing bisa ditindakake ing babagan realisme. Wektu iki Cristiano Ronaldo dadi tutup tutup, nalika arep menyang Ballon d'Or kaping lima. Bakal duwe telung edisi: Cristiano Ronaldo; Ikon; Edisi Standar. Tim EA janji bakal duwe mbusak ing input mesin lag lan Frostbite Dheweke yakin manawa kita lagi ngadhepi game video bal-balan paling nyata nganti saiki.

Kangge, dheweke wis mutusake nyoba sing padha NBA Live 18, game sing munggah saka awu lan bakal kabukten manawa pengin nyenengake masarakat biasa.

Need for Speed ​​Payback

Ing saga Kudu cepet pengin bali menyang asale karo Mbayari maneh Edisi anyar iki saka NFS bakal duwe mode crita sing apik sing bakal langsung ngelingake bioskop, lan ora mung amarga realisme sing ditawakake para kendaraan, kustomisasi lan sensasi arcade sing cepet, nanging amarga nderek garis plot sing padha karo film kasebut Cepet & NgamukKita kudu nguwasani Fortune Valley (Las Vegas) maneh yen pengin posisi telung driver utama, Tyler, Mac lan Jess, ing papan sing cocog.

A Way Out, uwal saka kunjara kanthi mode kooperatif

Iki minangka kejutan pertama, saga anyar lair karo A Way Out, game video sing loro sedulur nggawe crita dhewe-dhewe, nanging dheweke kudu makarya meh bareng karo niyat uwal saka pakunjaran lan bali menyang lurung-lurung. Loro offline lan online sampeyan bisa main ing mode multiplayer, lan bakal nyampur kabeh lapangan, wiwit nyopir nganti perang lan siluman. Mesthi wae, kita kudu ngenteni nganti taun 2018 kanggo ndeleng sing luwih apik tinimbang trailer sing apik iki sing wis ditinggalake tim Seni Elektronik kanggo nggawe cangkem.

Star Wars Battlefront 2, protagonis sejati

Apa sing bisa kita ucapake karo karya agung kasebut? Nggih Star Wars Battlefront Dina iki diluncurake kanthi sethithik isi lan sawetara kekurangan, kudu diakoni manawa Electronic Arts wis bisa digunakake kanthi tujuan nyampurnakake game supaya bisa dadi saiki, pangiriman karo jutaan penggemar, luwih saka tukang nembak sederhana. DICE wis ngumumake Star Wars Battlefront II teka ing PC, PS4 lan Xbox One kanthi isi kaping telu luwih akeh tinimbang sing kasedhiya ing Star Wars Battlefront.

Ing mode online, kita bisa melu karakter saka telung sagasa (kabeh film nganti saiki) Star Wars, uga peta sing cocog. Ing musim gugur, kita bakal bisa nikmati beta gratis kasebut Star Wars Battlefront, tanggal sing kudu sampeyan tandhani ing tanggalan. Luwih, Kylo Pen, Rey, Yoda, Darth Maul utawa Luke Skywalker bakal tampil dadi bintang pertama ing game video iki sing bakal fokus ing mata pangguna, lan ora bakal nglirwakake sapa wae. Lan awas bagean sabanjure, amarga yen sampeyan durung nyoba Star Wars Battlefront, sampeyan bakal bisa nindakake kanthi gratis.

Dheweke uga wis ngetokake DLC anyar kanggo Perang aku, Kayane dheweke durung duwe rencana kanggo mungkasi game kasebut.

Akses EA Gratis ing saindhenging E3

Coba GRATIS 7 dina, Kanggo wektu winates! Jelajahi koleksi cepet 70+ judhul PC lan mainake apa wae sing sampeyan karepake. Anggota Akses Asal uga bisa nyoba game EA anyar sadurunge diluncurake lan ngirit 10% kanggo tuku Asal. Akses ing INGKAH INGKANG.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.