game video resmi eFootball PES 2020 EURO 2020

Euro 2020

Konami nembe ngumumake perjanjian eksklusif karo UEFA kanggo nunjuk eFootball PES 2020 minangka game video resmi turnamen EURO 2020 sabanjure. Kanggo iki, apa sing dikandhakake saka pangembang terkenal yaiku dheweke bakal ngluncurake konten sing bisa didownload ing kuartal kaping pindho taun ngarep.

Kanthi cara iki, hak Konami ing kompetisi iki tegese para pesaing ora bisa ngluncurake konten saka EURO 2020 iki Bakal diwiwiti kanthi resmi tanggal 12 Juni 2020Sanajan sejatine kompetisi wis aktif sawetara wulan lan ing wulan November taun iki tahap klompok kualifikasi resmi rampung.

PES 2020

Konten UEFA EURO 2020 DLC bakal nambah kabeh warta saka kompetisi

Konami dhewe negesake yen sawise mlebu lisensi karo luwih saka 50 tim sepak bola nasional sing bakal ana eFootball PES 2020 dheweke duwe kabeh sing dibutuhake kanggo narik para penggemar kompetisi iki. Temenan juara UEFA EURO sing unggul, Portugal uga ana ing antarane sing bakal entuk game kasebut. Kesepakatan jinis iki uga nambah kabeh sing nuduhake tim, wiwit saka warna klambi, pemain, lencana lan kabeh sing digawe nganti millimeter sadurunge Piala Dunia diwiwiti ing wulan Juni.

Lan pungkasane, ing pernyataan Konami lan UEFA uga ana diskusi babagan nggawe turnamen eEuro2020, kompetisi eSports sing bakal dimainake khusus ing eFootball PES 2020. Hadiah kanggo 16 tim paling apik sing diklasifikasikake ing kompetisi iki yaiku lelungan menyang London kanggo melu acara sampingan ing papan semifinal lan final UEFA EURO Taun 2020

10 September ngarep eFootball PES 2020 Bakal kasedhiya ing PlayStation 4, Xbox One lan PC. Ing kasus DLC kanggo UEFA EURO 2020, peluncuran kasebut dijadwalake kanggo kuartal kaping pindho taun ngarep lan jelas bakal diunduh gratis.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.