Amazon Echo Generation 3, We Review The Big New Echo

Amazon terus ngluncurake piranti kasebut, kita wis ngandhani nalika semana babagan kabar manawa perusahaan Amerika Utara wis siyap lan tekan Eropa ing pungkasan Oktober pungkasan. Wis sawetara Echo Amazon Gen kaping 3 lan kita wis nyoba, kaya biasane, supaya bisa menehi pengalaman babagan produk anyar sing populer iki. Dadi, tetep karo kita lan temokake sing anyar babagan Amazon Echo generasi kaping 3 sing anyar lan apa sing bisa ditindakake, Kita bakal ngandhani babagan pengalaman sing ora ana kekurangan referensi poin sing paling apik, nanging mesthine uga poin sing paling ringkih.

Desain lan bahan: Anyar banget, Echo banget

Wangsulan: Bab ingkang sapisanan sampeyan mesthi bakal weruh yaiku Amazon Gema kaping 3 Gen wis saya gedhe, dhuwure 148 milimeter kanthi diameter 99 milimeter. Bobot total mung ana ing sangisore kilogram kanggo speaker sing muni cukup banter. Lan intine, wis diwenehi arsitektur "kakak" Amazon Echo Plus sing sadurunge, mula logika pancen gedhe banget, swarane apik banget lan kudu luwih gedhe.

  • Ukuran: 148 x 99 mm
  • Bobot: 780 gram

Kita terus karo desain silinder sing ditutupi nilon, ing sisih ndhuwur kontrol karo putih utawa ireng gumantung karo warna sing dipilih kanggo piranti kasebut. Kita duwe pitung bukaan kanggo mikropon, LED status bentuk hoop lan papat tombol: Undhuh Alexa; Volume +; Volume - lan bisu mikropon. Kanggo pangkalan, kita duwe lapisan silikon sing ora bisa slip utawa goyang kanthi volume akeh. Desain kasebut sukses, klasik ing kisaran Echo lan cukup minimalis, katon meh ing kabeh ruangan. Ana ing sisih mburi endi port input saiki lan output audio.

Karakteristik teknis

Kaya sing wis dakkandhani sadurunge, ing intine iki Amazon Gema kaping 3 Gen Isih Amazon Echo Plus kanggo generasi sadurunge, nanging luwih murah yen bisa. Kita ketemu karo woofer 76mm lan tweeter 20mm, Sampeyan kudu ujar manawa Amazon ora menehi referensi sing tepat babagan kekuwatan kasebut, nanging luwih saka cukup, aku bisa njamin. Kanggo fungsi, njupuk kauntungan WiFi dual band, yaiku 2,4 GHz lan 5 GHz gumantung karo kabutuhane.

Kita uga duwe Bluetooth kanthi profil A2DP lan AVRCP lan dijupuk saka Jack 3,5mm saupama kita pengin ngiringi pamicara liyane sing "ora cerdas" liyane. Amazon Echo generasi kaping 3 iki duwe barang sing ora ana sadurunge, ora kalebu Dhukungan Zigbee (Plus), yaiku, ora bisa digunakake minangka sumber aksesoris kanggo piranti liyane sing kompatibel lan kompatibel karo Alexa, iki pancen apik banget lan miturut panemuku titik negatif utama sing ditemokake karo Amazon Echo generasi kaping loro sadurunge, yaiku sing pertama nggayuh poin sing adol ing Spanyol. Mula, Amazon Echo iki pancen padha karo Echo Plus.

Beda Echo generasi kaping 2 lan Echo generasi kaping 3

Sanajan Echo Gen kaping 3 minangka evolusi Echo standar sadurunge, nanging sejatine ana gegayutane karo Echo Plus tinimbang versi lawas iki. Lan ora mung luwih gedhe, nanging swarane luwih banter, iki amarga ana speaker sing luwih gedhe. Ing tangan liyane kita kita temokake yen Amazon Gema kaping 3 Gen nduweni pitung mikropon, kaya sing diitung karo Amazon Echo generasi kapindho sadurunge. Uga cocog yen kalorone duwe Jack 3,5mm.

Minangka kanggo pamicara, kita duwe 70mm subwoofer lan 20mm tweeter ing generasi kaping 3 Amazon Echo, nanging ing generasi kaping loro kita duwe 63mm subwoofer lan 16mm tweeter. Conto liyane yaiku generasi kaping pindho Amazon Echo bobote 2 gram, sing luwih akeh tinimbang bobote Amazon Echo generasi kaping 821, sing tetep 3 gram, penasaran luwih gedhe, nanging bobote kurang. Sejatine bedane utama, yaiku sawetara. Lan yaiku generasi Amazon Echo kaping 780 wis njaga rega versi sadurunge sing diduweni.

Pangalaman pengguna

Temtunipun iki Amazon Echo kaping 3 generasi minangka evolusi penting kayata durung kedadeyan ing produk iki. Bener yen ing ukuran ukuran wis tuwuh, nanging isih cukup kompak kanggo tampil apik ing endi wae. Nanging, babagan swara sing apik, paningkatane wis cukup apik, nanging ora mung luwih banter nanging luwih jelas (tanpa ujar manawa kompatibilitas karo Dolby Audio). Amazon Echo generasi kaping 3 iki minangka kanca sing cukup lan nyisak ruangan lan malah kanggo ruang tamu yen sing digoleki yaiku muter musik.

Babagan persiyapan lan sinkronisasi karo Spotify Connect kita temokake yen kerjane uga sadurunge, uga piranti liyane sing ana ing kisaran kasebut. Jujur ing babagan regane dhuwit, paling apik kanggo kabeh piranti, sanajan aku ora ngerti kenapa Amazon ora kalebu piranti Zigbee sing relevan ing Amazon Echo generasi kaping 3 iki lan mula bisa nggunakake luwih akeh piranti ing mung siji , Aku ora ngerti tenan, nanging hei, aku ngerti manawa dadi mekanisme sing digunakake Amazon kanggo adol luwih akeh Echo Plus.

Pendapat editor

Temtunipun generasi kaping 3 Echo Amazon dijadwalake antara 65 lan 100 euro (gumantung karo penawaran tartamtu) minangka produk sing paling apik ing rasio rega kualitas sing kasedhiya ing katalog Amazon, swarane cukup kuat, cukup kompak lan akeh kemungkinan nalika ngatur lan nambah katrampilan sing relevan. Elinga yen sampeyan saiki bisa tuku kanthi limang warna: Abang, ireng, abu-abu, biru lan putih. Pilihan warna iki ora ana sadurunge lan menehi warna sing luwih rame, bisa uga sukses.

Amazon Echo Generation 3, We Review The Big New Echo
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
64,99 a 99,99
  • 80%

  • Amazon Echo Generation 3, We Review The Big New Echo
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Potencia
    Penerbit: 90%
  • Kinerja
    Penerbit: 80%
  • Kualitas audio
    Penerbit: 80%
  • Persiyapan
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%

Pros

  • Desain kompak lan minimalis sing apik sing cocog kanggo kabeh
  • Swara sing nambah tenaga lan kualitas
  • Rega durung mundhak sanajan duwe bathi luwih akeh

Contra

  • Isih ora kalebu Zigbee
  • Aku ora ngerti sebabe sampeyan ora nggunakake USB-C tinimbang port AC / DC
  • Bisa uga kalebu mikropon liyane
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.