Iki minangka generator solar Bluetti EB3A anyar

bluetti eb3a

Proposal anyar teka saka BLUETTI, salah sawijining perusahaan energi ijo sing paling penting ing donya. Ing kesempatan iki, generator solar EB3A, kanthi kemampuan pangisian daya ultra-cepet, paket baterei LiFePO4 sing luwih apik lan manajemen daya sing cerdas.

Yagene pembangkit listrik sing cilik nanging kuwat iki luwih dhuwur tinimbang liyane? Apa sing nggawe generator iki dadi ide sing menarik? Kita nerangake kanggo sampeyan ing ngisor iki:

Apa nawakake stasiun Bluetti EB3A

Iki minangka dhaptar fitur utama generator Bluetti EB3A. Kompendium saka pengalaman Bluetti sing wis diuji ing produk liyane, ditambah sawetara dandan anyar lan nggumunake:

ngisi daya super cepet

Kanthi ngetrapake teknologi pangisi daya BLUETTI Turbo, baterei EB3A bisa diisi ulang. saka nul kanggo 80% kapasitas mung 30 menit. Iki bisa ditindakake kanthi input AC lan energi solar. Utawa loro-lorone bebarengan.

4Wh LiFePO268 baterei

Sel baterei tahan dhuwur sing kasusun saka fosfat wesi, sing bisa nyedhiyakake kita luwih saka 2.500.000 siklus urip. Saliyane nawakake kinerja sing luwih apik, pengaruh lingkungan baterei LiFePO4 luwih murah.

baterei LiFePo4

inverter pinter

Inverter 600W / 1.200W minangka jaminan ngisi daya cepet, nyuda downtime lan nambah wektu kerja.

akeh bandar

Saliyane output arus bolak-balik (AC) gelombang sinus murni klasik, stasiun pangisian daya Bluetti EB3A duwe port liyane sing bisa kanggo nutupi kabeh kabutuhan dhasar:

  • 600 stopkontak AC (XNUMXW)
  • Siji port USB-C PD 100W
  • Loro port USB-A 15W
  • Loro output DC5521
  • Siji output 12V 10A
  • Papan pangisi daya nirkabel.

panel surya 200 watt

Kita uga bakal duwe kamungkinan kanggo ngisi penuh Bluetti EB3A liwat panel surya PV200 dening BLUETTI. Opsi iki menehi kita daya lengkap mung rong jam, yaiku, kebebasan kanggo duwe sumber daya adoh saka jaringan listrik, contone nalika metu ing negara kita lan petualangan kita ing alam. Utawa mung duwe cadangan listrik sing aman nalika ngadhepi kekurangan lan kahanan sing ora stabil, sing bisa uga ana pemadaman listrik utawa jatah.

bluetti eb3a

Manajemen baterei pinter

EB3A dikontrol ing kabeh wektu dening Manajemen baterei BLUETTI (BMS). Iki tanggung jawab kanggo ngawasi fungsi sing tepat saka stasiun lan ngatur kabeh risiko sing kapapar, saka overloads lan overheating kanggo kamungkinan mundhak dadakan ing voltase lan short circuits.

Portability

Aspek sing penting banget sing kudu dihargai. Stasiun pangisian daya EB3A nduweni a bobote 4,5 kg. Tegese gampang diangkut saka sak panggonan menyang papan liyane, bisa dimuat tanpa masalah ing mobil lan dibuwang kapan wae lan ing ngendi wae.

Bluetti EB3A: ngendi lan carane nggunakake stasiun daya?

Skenario ing ngendi EB3A bakal migunani kanggo kita beda-beda. Iki sing paling jelas:

Ing kasus mati listrik

A kamungkinan sing, sayangé, dadi luwih kamungkinan lan sing kudu disiapake. Pancen stasiun EB3A ora bakal digunakake kanggo nguwasani peralatan konsumsi dhuwur (oven, freezer, lan sapiturute), nanging bakal tetep cahya ing omah utawa kulkas tetep aktif nalika mateni daya.

Kegiatan ruangan

EB3A ngidini kita lelungan lan ilang ing alam kanthi keamanan manawa kita bakal duwe sumber daya sing cukup kanggo ponsel, kamera, laptop lan piranti liyane. Kanthi cara sing padha, stasiun kasebut bakal migunani banget kanggo ngatur pesta ing kebon, tanpa kudu nggawe kekacoan kabel.

Prices lan informasi

eb3a

Stasiun BLUETTI EB3A saiki kasedhiya kanthi menarik harga khusus advance sale nganti 30 September:

  • EB3A: Wiwit €299 (26% saka rega asli €399).
  • EB3A + 1 Panel Surya PV200: Saka € 799 (diskon 11% dibandhingake rega asli € 899).
  • EB3A + 1 Panel Surya PV120: Saka € 699 (yaiku, diskon 13% ing rega asli € 798).

Babagan BLUETTI

Tanpa mangu, BLUETTI minangka salah sawijining merek referensi ing tingkat Eropa ing bidang energi ijo, kanthi pengalaman luwih saka 10 taun ing industri kasebut. Solusi panyimpenan energi kanggo panggunaan ing njero ruangan lan njaba minangka komitmen kanggo masa depan sing lestari lan ngurmati lingkungan.

Saiki, BLUETTI minangka perusahaan sing tuwuh kanthi lengkap. Saiki ana ing luwih saka 70 negara lan para pelanggan ing saindenging jagad kanthi jutaan. Informasi liyane ing bluetti.eu.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

<--seedtag -->