Metal Gear Survive, kaping pisanan saka jaman pasca Kojima sing ngunggahake pinggiran kasar

logam-gir-tahan

Minggu awan, ora ana wektu sing luwih apik kanggo nongkrong muter konsol. Dina iki kita pengin ngomong babagan Metal Gear Survive, game sing wis diumumake Konami lan ngasilake debat penting babagan intervensi Kojima ing saga lan alasan peluncuran game iki sing ora ana gandhengane karo pihak liyane. merek Wektu iki kita ngadhepi invasi zombie, kanthi tema frenetik sing luwih akeh lan kurang fokus karo spionase, Metal Gear Survive nyebabake nesu para penggemar saga. Kita nuduhake gameplay Metal Gear Survive supaya sampeyan bisa mutusake dhewe.

Grafis kasebut ora biasa, ora ngluwihi versi paling anyar saka Metal Gear. Nanging, sing ketara yaiku ora ana tangane Hideo Kojima nalika nggawe game kasebut. Cetha fokus ing multipemain, kita bakal bisa navigasi ing jagad terbuka kanthi tujuan supaya bisa urip, kaya judhule game kasebut. Kita kudu kolaborasi karo siji liyane utawa nglawan perang dhewe, nanging mesthi mrentah mungsuh. Ing babagan tipologi gegaman lan pertempuran, jelas salinan karbon saka Metal Gear V: Phantom Pain.

Pamer teknis minangka sing bisa diarepake saka game iki, nanging kayane adoh saka apa sing bisa diarepake pangguna saka judhul sing jenenge ngemot tembung Metal Gear. Pakaryan kasebut kolaborasi karo kolega lan sawetara omong kosong ing teknik penyusupan lan pertempuran minangka jerami pungkasan kanggo game video paling murni. Nanging, Kita wis nggawa gameplay asli saka YouTube supaya sampeyan bisa mutusake dhewe yen iki sing dikarepake saka Metal Gear, utawa yen sampeyan setuju karo aku, yen Konami kudu ngeculake saga kasebut mati karo Metal Gear V.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.