Google Duplex ngliwati tes Turing kanthi warna mabur

John Hennessy, mantan presiden Stanford lan eksekutif Abjad, nerangake ing sawijining konferensi pers sawise presentasi Google Duplex, yen lulus tes Turing. Tes iki kanggo wong-wong sing ora ngerti apa sing lagi dibahas, minangka tes sing ditindakake ing taun 1950 dening ilmuwan komputer Inggris Alan Turing, intelijen mesin dievaluasi kanggo niru manungsa.

Ing kasus iki, ketua direksi perusahaan induk Google, Alphabet, nerangake manawa dheweke wis entuk soko sing pancen angel diraih Lan tes Turing iki dudu perkara sing bisa diatasi babagan asisten pribadi.

Ora ana sangsi manawa Google Duplex minangka mangsa ngarep

Tanpa mangu-mangu, Google Duplex minangka bagean saka para rawuh mbesuk, nanging aku percaya manawa isih butuh wektu kanggo bisa ndeleng ing piranti pungkasan, apa sing ditindakake dina Rebo kepungkur ing Google I / O yaiku spektakuler, nanging iki minangka tes lan dudu piranti sing bakal digawa langsung.

Hennessy dhewe ujar manawa dheweke nggawe jeda kasebut sajrone pacelathon sing dirungokake luwih saka 7.000, "um" "ah" "uh" ing pacelathon kasebut pancen manungsa, "ing babagan pacaran, lulus tes Turing , "jlentrehe ing ceramah mengko ing mangsa komputasi.

Saiki kita kudu negesake manawa iki tes lan ora ana sing dikonfirmasi kanthi resmi kanggo piranti sabanjure, nanging ing panggung, Sundar Pichai, kabeh wong mbukak cangkeme sawise sampel. Apa robot bakal ngliwati kita? Apa iki langkah sabanjure para asisten? Kita bakal ndeleng kabeh iki kanthi lakune wektu, nanging Aku mikir isih awal kanggo ujar manawa Google Duplex saiki dadi asisten virtual.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)