5 kunci kanggo ngerti apa sing diarani Google Fuchsia lan apa sing bisa dikarepake

Fuchsia

Ing sawetara dina pungkasan, Google wis nggawe warta ing saindenging jagad, nanging wektu iki ora amarga wis nyedhiyakake versi anyar Android utawa Nexus anyar, nanging amarga informasi lan rincian pisanan ditemokake ing repositori raksasa telusuran. Google Fuchsia. Saiki kita ngerti sawetara rincian, nanging kabeh nuduhake manawa kita bisa ngadhepi sistem operasi anyar.

Saka sethithik sing kita ngerteni lan akeh riset ing akhir-akhir iki, kita wis nggawe artikel iki, sing bakal ditawakake 5 kunci kanggo ngerti apa sing diarani Google Fuchsia lan apa sing bisa dikarepake, ing tembe mburine katon ora cedhak.

Sadurunge miwiti, kita kudu ngelingake maneh manawa Google durung nyedhiyakake data resmi kanthi praktis babagan sistem operasi anyar iki, mula kabeh sing bakal sampeyan waca ing kene minangka informasi sing dipikolehi liwat repositori Google lan sawetara cabal sing saiki ditindakake ing pirang-pirang dina.

Apa sing diarani Google Fuchsia?

Kaya sing wis dakkandhani, informasi pisanan babagan proyek Google anyar ditampilake ing repositori perusahaan kasebut, tanpa meh kabeh wong menehi penting banget. Suwe-suwe saya penting lan saiki kita wis ngerti manawa bakal dadi sistem operasi, nganggo segel Google, lan ora bakal adhedhasar Linux kaya Android lan Chrome OS, loro sistem operasi sing saiki kasedhiya kanggo pangguna raksasa search.

«Jambon + Ungu == Fuchsia (Sistem Operasi anyar)», minangka katrangan sing ditemokake ing repositori Google lan sing narik perhatian akeh pangguna lan media saka saindenging jagad. Kanthi iki, katon uga cetha manawa Google duwe sistem operasi anyar.

Konvergensi bisa uga

Dina iki Google nawakake loro sistem operasi sing beda-beda, gumantung karo piranti sing digunakake. Ing tangan siji, kita nemokake Android sing populer lan OS Chrome liyane, sing bisa dideleng lan dinikmati ing Chromebook. Nanging Microsoft wis nuduhake manawa konvergensi bisa uga ana ing Windows 10 lan Google uga pengin menehi taruhan.

Saiki kita ora nangani akeh informasi babagan Google Fuchsia, nanging saka apa sing ditemokake sistem operasi anyar iki bakal ditujokake kanggo piranti seluler lan komputer, uga piranti liyane. Iki bisa nggawe kita mikir manawa Google ngupayakake nawakake kabeh gadget siji sistem operasi lan papan perlindungan ing sangisore payung ing piranti lunak.

Fuchsia

Dart, basa pamrograman sing digunakake ing Google Fuchsia

Android lan Chrome OS, loro sistem operasi Google saiki adhedhasar Linux, prekara sing ora bakal kelakon karo Google Fuchsia. Uga raksasa telusuran Bakal nggunakake basa pamrograman dhewe kayata Dart, sanajan uga bakal ndhukung Flutter kanggo nggawe UI. Iki diterangake kanthi cara sing sederhana tegese Google pengin duwe antarmuka adhedhasar Desain Material sing misuwur.

Basa pamrograman utawa adhedhasar Basis Desain utawa ora dianggep paling ora, amarga sing paling penting yaiku Google ngramal lan ngembangake sistem operasi wiwit wiwitan, ana sing bisa menehi kaluwihan akeh pangguna, sanajan kanthi keamanan total uga sawetara kerugian liyane sing bakal kita tingali suwe-suwe.

Google Fuchsia ora bakal dituduhake langsung

Google Fuchsia wis narik minat saka akeh wong lan media, nanging amarga iki, kita ora bisa mikir manawa Google bakal saiki nuduhake sistem operasi sing anyar utawa ing wektu sing suwe. Nggawe piranti lunak sing kompleks kaya sistem operasi wiwit awal minangka karya gedhe lan paling penting panggunaan akeh wektu, mula bisa uga Malah butuh sawetara taun supaya bisa ngerti kanthi resmi sistem operasi Google anyar.

Mesthine, yen Google nuduhake proyek pertama sing anyar, mula kita kabeh kudu ngerti babagan eksistensi Fuchsia, lan bisa uga suwe-suwe kita kudu miwiti nyingkirake Android utawa OS Chrome kanggo nggawe sistem operasi anyar , konvergensi lan saiki ana ing macem-macem jinis piranti.

Fuchsia lan Android

Apa sing bisa dikarepake saka Google Fuchsia?

Prediksi apa wae babagan Google Fuchsia bisa uga sembrono., amarga proyek iki mung diwiwiti. Nanging, aku yakin manawa ora salah nalika ujar manawa saka sistem operasi Google sing anyar iki, kita bisa ngarepake hawa seger, komitmen mutusake konvergensi, kaya sing ditindakake Microsoft, lan uga raksasa telusuran bakal duwe kontrol total, bisa kanggo nambah lan nambah miturut kekarepan.

Ing sawetara taun, kita uga kudu ngarep-arep supaya Fuchsia dadi sistem operasi referensi, ngganti Android lan Chrome OS, sanajan kaya sing wis dhesekke sajrone artikel kasebut, diluncurake ora bakal langsung.

Bisa uga kedadeyan Google ora pengin ambisius banget, lan pengin ninggalake prekara sing sejatine ora ana masalah. Mungkin Google Fuchsia minangka sistem operasi sing dibangun saka awal, konvergensi lan akeh pilihan lan fungsi, nanging ditrapake kanggo sawetara piranti.

Lumaku wektu bakal ngandhani apa sing bisa diarepake utawa sing ora dikarepake saka sistem operasi anyar Google, nanging sing katon jelas yaiku raksasa telusuran wis miwiti dalan anyar sing bisa menehi tandha masa depan jagad teknologi utawa pasar seluler. telephony ing sawetara.

Apa sing sampeyan pikirake babagan Google Fuchsia anyar lan apa sing sampeyan bisa ngarepake babagan iki?. Nyritakake pendapat sampeyan ing papan sing diwenehake kanggo komentar ing kiriman iki utawa liwat jejaring sosial sing ana ing kene lan kepengin ngrembug karo sampeyan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)