Google Trips, aplikasi Google sing apik tenan

Google Trips

Kayane ponsel lan warta babagan piksel anyar Iku ora mung bab anyar sing disiapake Google kanggo kita sajrone wulan iki. Bubar Google wis nampilake Google Trips, app sing mesthi bakal nggunakake luwih saka sing kita pikirake amarga orientasi karo jagad lelungan.

Google Trips minangka aplikasi sing cocog kanggo sampeyan lan ngrancang kabeh perjalanan, saka tuku tiket lan reservasi hotel nganti tur tamasya, kabeh offline. Unsur sing nggawe Google Trips asli lan disenengi wong akeh.

Google Trips nglumpukake lan nggunakake informasi sing ditinggalake pangguna ing Google Maps lan ing file pendirian utawa monumen tartamtu, kanthi rute utawa tandha informasi digawe sing digunakake aplikasi kanggo nglegakake telusuran. Nanging sampeyan uga bisa nemokake tiket pesawat utawa sepur kanggo tujuan sing dituju uga menehi hotel paling apik kanggo sampeyan ing plancongan.

Google Trips ora bakal nggunakake data tarif amarga bisa digunakake offline

Nanging keutamaan utamane yaiku supaya bisa nggawe lelungan dhewe karo aplikasi iki lan bisa konsultasi kapan wae sajrone lelungan uga nggawe rute utawa rute menyang publik. Soko sing mesthi bakal akeh petualang sing bakal narik kawigaten amarga Google Trips bisa digunakake kanthi online lan offline, mula kita ora prelu nggunakake roaming yen metu saka negara kasebut. Lan yen duwe sambungan Wi-Fi, kita bisa nggunakake internet kanthi cepet kanggo takon informasi babagan papan ing wektu nyata, kayata cuaca.

Saiki Google Trip mung duwe siji pesaing, Tripit, pesaing sing angel amarga nawakake layanan premium kayata lokasi lan kabar rega murah uga rute sing dianyari. Fungsi keras sing Google Trips mesthi bakal nyoba dilebokake ing aplikasi lan kanthi cara gratis.

Kita lagi ing wulan September, wulan sing saya akeh lelungan amarga akeh sing nyoba plancongan wulan iki nalika regane mulai mudhun, dadi kayane malah Google uga wis ngetrapake, saiki uga Apa seneng Google Trips utawa bakal dadi kaya Google InBox? Apa sampeyan mikir


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Lobo ngandika

    Aplikasi Google sing penasaran kaya windows phone