Google ngatasi masalah keamanan anyar ing piranti lunak kasebut

Google ngatasi masalah ing Android

Dadi pangguna Android ing sawetara minggu kepungkur iki cukup rumit amarga amarga masalah keamanan amba manawa kabeh piranti wis nandhang kasusahan, kaya ngono, miturut kabar paling anyar sing diterbitake ing kaca keamanan khusus, sawetara yuta piranti bisa kena infeksi. Google mung ngumumake ngeculake macem-macem tambalan sing ngatasi kabeh kerentanan kasebut, ing antarane QuadRooter, bisa uga paling mbebayani.

Sampeyan kudu dingerteni manawa kacepetan respons para insinyur Google wis cukup dhuwur, nyedhiyakake piranti lunak kanthi serangkaian perbaikan ngilangi kerentanan kasebut lan dheweke malah bisa ngatasi masalah sing bisa disebabake. Antarane kerentanan sing dideteksi, siji kudu nyorot siji kanthi cara supaya bisa nutup topeng maleare ing gambar JPEG sing dimodifikasi. Matur nuwun kanggo iki pangguna bisa mbajak telpon apa wae mung kanthi njaluk pemilik klik gambar sing biasane dipasang ing email.

Google bisa ngatasi kabeh masalah keamanan sing dideteksi ing Android

Kerentanan liyane sing dideteksi lan dibenerake ana gandhengane karo malware TelponJam y DressCode, loro-lorone kanthi ngarsane Google Play ing sawetara minggu kepungkur. Siji tangan, CallJam minangka malware sing nelpon nomer premium tanpa ijin nalika DressCode bisa njupuk idin administrator lan uga ngrusak jaringan lokal kita.

Pungkasan, aku pengin ngomong karo sampeyan QuadRooter, malware mbebayani sing bisa mriksa meh pirang-pirang milyar piranti Android sawetara minggu kepungkur. Sawise nganyari pungkasan iki kabeh terminal kayane ora bahaya.

Informasi liyane: Engadget


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)