Google Play nampa bagean anyar: Aplikasi gratis seminggu

Praktis wiwit teka ing pasar, mesthi dikandhani manawa ing ekosistem Apple, umume aplikasi wis dibayar. Kita duwe conto sing jelas nalika WhatsApp wiwit disenengi para pangguna. Ing App Store duwé rega 0,99 euro lan ing toko aplikasi Google gratis gratis. Nanging durung mesthi kaya iki, luwih-luwih wiwit sawetara taun kepungkur, nalika pangembang milih sampeyangunakake model tuku ing aplikasi kanggo umume game, sanajan uga ana ing aplikasi, kabeh kudu dikandhakake.

Toko aplikasi Google ing Amerika Serikat saiki ditampa bagean anyar sing diarani Aplikasi Gratis ing Minggu, aplikasi sing bisa didownload seminggu kanthi gratis. Iki bisa uga amarga ana pangowahan sing wis tekan Google Play. Nganti pirang-pirang minggu kepungkur, yen pangembang nggawe aplikasi gratis, dheweke ora bisa nawakake maneh kanggo mbayar sawise sawetara wektu, watesan sing nyegah akeh pangembang saka promosi aplikasi kanthi gratis sawetara wektu, ana sing bisa ditindakake ing App Store wiwit diwiwiti.

Game kaping pisanan yaiku War of Cards - Adventure Time, game sing regane biasa ing Google Play 3,99 euro. Kasual, Sanajan sampeyan ora ana ing Amerika Serikat, kita bisa ndeleng kepiye Google Play Google uga kasedhiya kanggo diunduh gratis. Saiki, kita ora ngerti apa Google pengin nggedhekake radius tumindak ing bagean anyar iki, kaya Apple karo bagean Aplikasi Gratis Minggu, bagean sing wis pirang-pirang taun digunakake, lan saben dina Kamis aplikasi anyar sing bisa didownload kanthi gratis sajrone seminggu.

Perang kertu
Perang kertu
Pangembang: Jaringan Kartun
Price: Bakal announced

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.