Google Stadia: apa, katalog rega lan game apa

Google Stadia

Sawetara wulan kepungkur, Google menehi taruhan kanggo jagad game video liwat Stadia, platform game video streaming sing ngidini kita nikmati tanpa kudu nginstal sadurunge ing komputer, preduli bisa digunakake ing piranti apa wae , preduli saka hardware sampeyan.

Wiwit diumumake, perusahaan kasebut ngumumake macem-macem berita utawa ngowahi sawetara sing wis diumumake, mula dina iki pancen angel ngerti apa sing bakal ditemokake karo Stadia ing tanggal 19 November, tanggal resmi diluncurake ing negara tartamtu. Ing kene kita nerangake apa yaiku Google Stadia, regane regane apa, apa sing ditawakake lan katalog apa wae.

Apa sing diarani Google Stadia

Stadia Google nawakake cara anyar kanggo nikmati game favorit tanpa dipikir kapan wae yen ditindakake saka komputer utawa konsol, awit game mbukak langsung ing server Google, sing sabanjure ngirim menyang piranti kita kanthi bentuk streaming video kanthi tumindak sing kita lakoni kapan wae.

Siji-sijine perangkat keras sing dibutuhake kanggo ngakses lan nikmati Google Stadia yaiku remot, remot sing nyambung menyang jaringan Wi-Fi ing omah kita lan banjur nyambung menyang server sing mbukak game kanthi ngirim sinyal menyang platform sing digunakake, yaiku smartphone, browser utawa televisi liwat Chromecast Ultra.

Kanthi tembung liyane: Google Stadia minangka layanan sing ngidini kita muter saka jarak adoh ing endi wae. Stadia lair kanggo ngidini kabeh wong bisa seneng game tanpa prelu nganyari maneh konsol utawa PC kanthi rutin supaya bisa ngrasakake kanthi maksimal tanpa watesan hardware lawas sing wis lawas.

Kekuwatan pemrosesan Google Stadia Luwih dhuwur tinimbang sing ditawakake Xbox One X lan PlayStation 4 Pro, kanthi total 10,7 teraflops. Daya pemrosesan iki ngidini platform game video streaming Google wiwitane menehi resolusi maksimal 4k kanthi 60 fps, pungkasane entuk resolusi 8k ing 120 fps.

Apa sing kudu aku lakoni kanggo seneng karo Google Stadia

Google Stadia

Kaya layanan streaming video sing nawakake konten 4k, uga kacepetan sambungan minangka faktor sing kudu dipikirake ing Google Stadia, amarga gumantung iki kita bakal bisa nikmati kualitas video sing beda-beda.

  • Supaya bisa ngrasakake kabeh konten kanthi kualitas 4k ing swara kaping 6 fps, HDR lan 5.1 Surround, kacepetan minimal sambungan kita kudu 35 Mbps.
  • Kanggo muter 1080 ing 60 fps, HDR lan swara sekitar 5.1, paling ora dibutuhake 20 Mbps.
  • Syarat minimal supaya bisa nikmati Google Stadia kanthi 720p lan 60 fps kanthi swara stereo, paling ora dibutuhake 10 Mbps.

Saka ngendi aku bisa main Google Stadia

Google Stadia

Google Stadia bisa digunakake ing piranti seluler Android lan komputer liwat browser. Sanajan app Google Stadia kanggo iOS kasedhiya, ora ngidini kita seneng game ing platform, mung ngidini kita ngatur lan ngatur platform ing kabeh piranti sing kompatibel.

Ing wayahe mung Google Pixel sing kompatibel karo Google Stadia, watesan ing wujud eksklusivitas sing bakal ilang ing wulan ngarep, sajrone Google ora pengin ndeleng kepiye komitmene ing jagad video game ora bakal sukses. Yen ngomong babagan tablet, saiki mung ana telung model sing dikonfirmasi kanthi resmi: Google Pixel Slate, Acer Chromebook Tab 10 lan HP Chromebook X2.

Yen pengin seneng ing televisi, kita butuh tombol kontrol lan Chromecast Ultra, yaiku sing kalebu ing paket peluncuran bebarengan karo remot, amarga ana update firmware sing nggawe kompatibel karo Google Stadia. Syarat iki ora prelu ing sawetara minggu kepungkur amarga Google ngeculake nganyari piranti iki.

Yen sampeyan duwe TV sing dikelola Android, ora bakal nganti pertengahan taun 2020, yen bakal kompatibel langsung karo layanan kasebut lan ora perlu nggunakake Chromecast Ultra supaya bisa ngrasakake layanan iki ing televisi.

Ing negara endi kasedhiya Google Stadia

Nalika diluncurake, Google Stadia mung bakal kasedhiya ing 14 negara:

  • España
  • Belgium
  • Finlandia
  • Inggris
  • Denmark
  • Francia
  • Alemania
  • Ireland
  • Italia
  • Walanda
  • Norwegia
  • Suecia
  • Inggris Raya
  • Amerika Serikat

Pira regane Google Stadia

Google Stadia

Nalika diluncurake, Google Stadia mung bakal kasedhiya liwat mbayar saben wulan kanggo akun Stadia Pro, akun sing regane 9,99 euro. Lan dakkandhakake, amarga wiwit taun 2020, Google uga bakal ngidini sampeyan nikmati Stadia Base, akun gratis sing ngidini kita nikmati sawetara game kanthi resolusi maksimal 1080 tanpa swara 5.1 Surround, mung ing stereo.

Pangkalan Stadia Stadia Pro
Rega saben wulan Gratis Euros 9.99
Resolusi maksimal 1080p 4k ing 60 fps
Game Nomer winates Kabeh game ing platform

Google Stadia

Saliyane ngidini kita nikmati game favorit, kita uga bakal bisa tuku game paling anyar sing lagi wae mlebu pasar supaya bisa nikmati. yen ora kasedhiya ing platform Google.

Versi Stadia Base, dirancang minangka platform kanggo adol video game, kaya sing saiki bisa ditindakake liwat Steam, Epic Store utawa toko game video ing Xbox lan PlayStation, amarga kita ora kudu mbayar biaya saben wulan kapan wae.

Game sing kasedhiya ing Google Stadia

Google Stadia

Ing tanggal 19 November, tanggal nalika Google Stadia diwiwiti, kita mung bakal bisa nggunakake katalog sing cukup suda judhul, judhul sing rinci ing ngisor iki:

  • Odyssey Creed Assasin
  • Takdir 2: Koleksi
  • GYLT
  • Just Dance 2020
  • Kine
  • Mortal Kombat 11
  • Red Mati roso aman 2
  • gebukan
  • Tomb Raider: Edhisi Pasti
  • Munggah saka Penunggang Makam
  • Shadow of the Tomb Rider: Edhisi Pasti
  • samurai Dhingana

Saka judhul kasebut, judhul sing wis paling suwe ing pasar yaiku Red Dead Redemption, judhul sing entuk konsol ing wulan Februari nanging ora mlebu ing PC nganti sawetara minggu kepungkur. Sajrone wulan Desember, Google negesake manawa bakal nambah judhul ing ngisor iki:

  • Serangan ing Titan 2: Final Battle
  • Bordelands 3
  • Darsider Genesis
  • Dragonball Xenoverse 2
  • Farming simulator
  • Final Fantasy XV
  • Football Manager 2020
  • Ghost Recon Breakpoint
  • GRID
  • Metro Pangentasan
  • NBA 2K20
  • RAGE 2
  • Rising Trials
  • Wolfestein: Balung enom

Salah sawijining judhul sing paling akeh Galaxy wis munggah ing jagad game video ing sawetara wulan pungkasan yaiku Cyberpunk 2077, game sing bakal teka ing pertengahan taun 2020 lan uga bakal kasedhiya ing Google Stadia.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.