Google Talk bakal ora digunakake maneh tanggal 26 Juni

Google wis nyoba sawetara taun kanggo nemokake cara paling apik kanggo saingan karo Skype. Google Talk nggegirisi pasar ing taun 2005, dadi sarana komunikasi antarane pangguna Gmail, yaiku rencana Google kanggo nglawan Messenger Microsoft. Nanging suwe-suwe, Google kudu kerja supaya bisanyedhiyakake pengalaman panganggo sing luwih apik saengga bisa nelpon lan nelpon video kanthi gratis. Nalika semana Hangouts lair, platform sing dadi sarana komunikasi utama antarane kabeh pangguna Gmail sing kudu nelpon video nganti 15 pangguna bebarengan.

Nanging sawise diluncurake Google DuoAna akeh desas-desus sing wiwit ngomong babagan kemungkinan ilang Hangouts dening klien anyar liyane iki, klien sing mung kasedhiya kanggo platform seluler lan sing dadi masalah utama yaiku watesan jumlah pangguna kanggo nelpon video. Ora suwe sawise Google ngenalake Google Hangouts Ketemu, platform anyar sing fokus ing jagad bisnis kanggo jinis layanan iki. Kangge, nalika Google entek lan ngresiki keraguan babagan masa depan panggilan video, perusahaan sing berbasis ing Mountain View bubar ngumumake manawa Google Talk veteran bakal mandheg digunakake tanggal 26 Juni taun iki.

Bakal diarepake, sanajan sing aneh yaiku aku wis suwe urip bareng Hangouts. Pangguna, sing sejatine sithik, sing terus nggunakake Google Talk, bakal nampa email sing ngumumake penutupan layanan kasebut lan dheweke bakal kanthi otomatis ditransfer menyang Hangouts. Google biasane mikir kabeh perkara, lan wis nggawe profil sing diarani Dense Roster ing opsi konfigurasi, sing bakal ngidini nawakake pengalaman sing padha karo Google Talk, detail saka Google, nanging uga bakal ilang suwe-suwe.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.