Halo, interkom video cerdas anyar saka Nest

Halo, interkom video cerdas anyar saka Nest

Minggu kepungkur, perusahaan teknologi Nest, khusus kanggo termostat lan pengawasan kanggo omah sing cerdas anyar, maju kanthi nampilake sistem keamanan komprehensif pertama kanggo wong sing diarani Nest Aman.

Nanging sistem keamanan iki, sing kasusun saka telung piranti, ora teka dhewe, nanging diiringi rong produk anyar liyane. Ing Nest Cam IQ ruangan, kamera pengawasan tahan cuaca, lan Hello, interkom video cerdas sing bakal dibahas sabanjure.

Sayang Hello, bel lawang sing dikarepake ing omah

Bel video anyar sing cerdas Hello Susuh duwe Kamera HD kanthi lapangan 160 derajat tampilan lan kemampuan HDR sing nyedhiyakake kualitas gambar sing apik banget. Nanging uga kasedhiya karo mikropon audio rong arah lan speaker, satemah swantenipun lancar.

Halo, interkom video cerdas anyar saka Nest

Iki uga nggabungake a ring dipimpin kanggo madhangi lawang omah lan luwih becik ndeleng sapa sing ana ing omah kasebut.

Interkom video anyar Hello dheweke bisa ndeteksi manawa ana wong ing ngarep lawangomah, sanajan sampeyan durung muni lonceng. Komunikasi liwat Bluetooth lan Wi-Fi nggunakake aplikasi kanggo piranti seluler lan ngirim kabar menyang sing duwe gambar sing ana ing ngarepe lawang. Wiwit iku, pangguna bisa njaga komunikasi karo pengunjung, saka endi wae, lan lancar. Lan malah mainake audio sing wis diprogram kanggo pengunjung.

Halo, interkom video cerdas anyar saka Nest

Kajaba iku, yen sampeyan milih lengganan saben wulan menyang Nest Aware, kanthi rega $ 10 saben wulan Hello bakal bisa ngenali anggota kulawarga sampeyan, uga ngrekam video 24/7 lan fungsi ekstra liyane sing ana gandhengane karo produk merek liyane.

 

Saiki rega bel anyar durung dingerteni Hello saka Nest nanging sing kita ngerti yaiku bakal dirilis ing Eropa lan Amerika Serikat sajrone kuartal pertama 2018.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.