Hoover H-Purifier 700, deleng reresik udara gedhe iki

Pembersih udara minangka produk sing dadi saya populer, utamane ing wektu iki nalika serbuk sari dadi mungsuh nomer siji warga alergi. Mengkono uga nalika ngobrol babagan kutha-kutha gedhe, ing endi polusi bisa ngasilake tingkat gas ing omah sing ora cocog kanggo urip saben dinane lan bisa nyebabake penyakit.

Kita bubar nganalisa alternatif ing Actualidad Gadget, lan dina iki kita nggawa Hoover H-Purifier 700, alat pembersih udara kanthi ukuran gedhe lan kalebu pelembab ing antarane kaluwihan liyane. Temokake karo sing penting, lan uga kekurangane.

Bahan lan desain

Hoover minangka perusahaan tradisional, sing bakal sampeyan elinga babagan sukses gedhe karo pembersih vakum ing jaman mbiyen. Saiki, sawetara produk wis dianyarake maneh, ing antarane kalebu H-Purifier, pemurni udara vertikal lan silinder sing menarik. Area ngisor kanggo gril nyedhot filter kanthi warna perak, yaiku plastik. Mengkono uga ing sisih ndhuwur, plastik putih sing ditemokake loro genggaman sing bisa ditarik, rincian operasi lan area ndhuwur, ing endi sihir kasebut.

  • Werna: Perak / Perak + Putih
  • Bobot: 9,6 Kg
  • Ukuran: 745 * 317 * 280

Wilayah ndhuwur iki duwe gril outlet udara sing dimurnekake lan panel kontrol kanthi LED bunder sing bakal nuduhake status kasebut. Kita duwe macem-macem fungsi ing panel tutul iki sing bakal dibahas mengko. Sisih mburi ditinggalake kanthi proyeksi lan tutup saringan. Nalika nyopot, kita bakal nemokake sistem koleksi kabel sing uga cukup dihargai, sanajan ya, kita wis ora kejawab kabel sing luwih gedhe kanthi mempertimbangkan jinis produk sing lagi diadhepi. Amarga duwe gulungan otomatis, kabel ora bisa diganti maneh.

Karakteristik lan penyaringan teknis

Hoover H-Purifier 700 iki nduweni konektivitas WiFi lan Bluetooth kanthi cara gabungan kanggo digunakake liwat aplikasi, ana sing nggumunake amarga fleksibilitas. Uga duwe sensor tandha kanggo tingkat karbon dioksida sing luwih dhuwur, uga sensor suhu lan asor, ana sing diapresiasi amarga dununge produk lan sepira pentinge jinis data iki sing digunakake saben dina. Saliyane, kita uga duwe sensor partikel 2,5 lan 10 nm. Pribadi, Aku sing duwe PM 2,5 wis cukup.

Ing sisih ndhuwur, kita duwe tampilan sing bakal menehi informasi babagan kualitas udara kanthi nyata. Kita duwe tandha babagan pangopènan filter, sing bakal dibahas ing ngisor iki. Kita duwe telung lapisan filtrasi kanthi filter eksternal sing bisa dicuci, saringan Hera H13 lan saringan karbon aktif sing bakal ngidini kita nglajengake ora aktif polen, utamane menarik kanggo penderita alergi. Dadi, piranti iki miturut teori cocog kanggo papan nganti 110 meter, kita wis nyoba ing jarak udakara 55 meter persegi. Nduwe eliminasi VOC lan maksimal meter kubik sing diresiki saben jam yaiku 330, ngilangi 99,97% partikel sing apik.

Gunakake lan mode

Hoover H-Purifier 700, sing bisa dituku ing Amazon, Nduwe telung mode dhasar: Wengi, Otomatis lan Maksimum, sing bakal diatur liwat panel tutul lan liwat aplikasi. Nanging, Kita uga bakal duwe pelembap lan diffuser aroma, sing bisa ditambah karo produk sing ana ing paket kasebut. Iki minangka tambahan sing nyenengake kanggo pelembab sing ora ana ing pirang-pirang pembersih udara sing mewah, dadi tambahan.

Kanggo bagean, liwat aplicación kita bisa ngatur H-Purifier kanggo digunakake liwat rong asisten virtual sing populer banget, sing dibahas Alexa Amazon lan Asisten Google. Ing kaloro kasus kasebut, bakal dilebokake ing dhaptar piranti lan ngidini kita nguripake lan mateni piranti sakarepe dhewe, uga program operasi ngluwihi aplikasi sing diwenehake dening Hoover. Aplikasi kasebut bisa ditingkatake, duwe antarmuka panganggo sing ngelingake kita babagan produk liyane sing disorot saka asale Asia, nanging apa sing dijanjekake.

Tambahan lan pendapat editor

Kita duwe H-Purifier 700 kisaran H-Essence, yaiku serangkaian botol minyak esensial sing bakal dilebokake langsung, kanthi botol ing dispenser. Iki tegese miturut teori, kita mung bisa nggunakake minyak esensial Hoover amarga botol kasebut cocog karo piranti kasebut. Nanging, kasunyatane sampeyan bisa ngisi botol iki yen pengin minyak esensial pihak katelu, sing menehi saran supaya bisa ngirit biaya. Iki ora kaya saringan, sing katon duweke kabeh, nanging ora menehi saran kanggo ngeruk, apamaneh amarga rega kasebut regane dibandhingake karo saingan ing pasar. Kita uga duwe H-Biotics, sawetara unsur disinfektan lan probiotik sing dilebokake ing dispenser.

Aliran udhara kanthi teoritis 360º, nanging, sensor menehi rating sing beda kanggo aku tinimbang produk liyane sing paling dhuwur. Pipa udara sing diresiki kayane ora kuat kaya sing diarepake saka produk sing janjine nganti 300 meter kubik per jam, saliyane, iki bakal ngganggu kasepen, kanthi kacepetan sing kurang bisa ditampa, nanging ing mode wengi ora kaya sing dakkarepake. Kanggo wong kang turu turu kanthi rame, H-Purifier kudu dipateni. Iki minangka pengalaman karo H-Purifier 700.

H-Purifier iki nawakake alternatif kanthi biaya sing ora larang banget, sing ora ngirit tambahan kayata pelembab, sensor utawa dispenser esensi, nanging ing rincian tartamtu isih ana langkah ing sangisore pemurni dhuwur kayata Dyson utawa Philips. Nanging, prabédan rega kondhang lan malah nawakake kapasitas luwih akeh. Sing paling ala ing pengalaman kita yaiku aplikasi, paling ora ing versi kanggo iOS. Sampeyan bisa entuk H-Purifier 700 saka 479 euro ing Amazon.

H-Purifier 700
  • Rating editor
  • Rating bintang 3.5
449
  • 60%

  • H-Purifier 700
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan: May 27 saka 2021
  • Desain
    Penerbit: 80%
  • Kemampuan kanggo ngresiki
    Penerbit: 70%
  • Konektivitas lan app
    Penerbit: 50%
  • Fungsi
    Penerbit: 70%
  • Suku cadang
    Penerbit: 70%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 70%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 70%

Pros lan cons

Pros

  • Desain cantik
  • Akeh fungsi
  • Akeh sensor

Contra

  • Aplikasi sing kurang apik
  • Kabel cekak relatif

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.