HTC nyuda rega kacamata kasunyatan virtual HTC Vive

Samsung

Sanajan Oculus Rift Facebook teka ing pasar rada luwih awal tinimbang HTC Vive, kacamata saka pabrikan Taiwan wis dadi piranti kasunyatan virtual sing laris ing saindenging jagad, sanajan kasunyatane regane uga luwih larang tinimbang model Facebook. Alesan utamane ora liya yaiku kualitas sing ditawakake siji utawa pabrikan liyane, saliyane watesan Facebook sing ana ing platform realitas virtual, sing ora duwe akses menyang HTC, sing ditindakake pangguna HTC. Perusahaan Taiwan wae ngumumake diskon signifikan 200 euro ing HTC Vive, pangurangan sing ngumumake nganyari maneh sing bisa digunakake saiki utawa supaya piranti jinis iki dadi luwih populer ing kalangan pangguna.

Gerakan iki digawe dening Facebook nalika wiwitan musim panas, ing gerakan sing kayane winates ing wektu, nanging, kaya sing wis dingerteni, mesthi ana. Kasunyatan virtual sing ditawakake piranti jinis iki luwih unggul sing bisa ditemokake ing kacamata kasunyatan virtual khas sing ditawakake Samsung kayata utawa PlayStation Gear VR. Kajaba iku, syarat supaya bisa mindhah teknologi iki isih dhuwur banget, tegese ora mung kudu nandur modal ing kacamata lan kit, nanging kita uga butuh komputer super supaya bisa ngrasakake konten saiki kasedhiya kanthi cukup.

Rega HTC Vive ing Spanyol nalika tekan pasar yaiku 899 euro, mula pangirangan sing ana ing kit HTC Vive yaiku 200 euro, rega sing luwih terjangkau kanggo pangguna liyane. Iki diskon sing padha banget karo sing ditawakake Facebook ing kit Oculus Rift. Ngurangi rega uga adhedhasar penurunan rega komponen, sing umum yen piranti wis suwe ing pasar, nanging ora lali yen gerakan kalorone perusahaan bisa ngarahake generasi kaping pindho. Kita bakal nggatekake kabar babagan produk kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.