Kita nyoba HTC One M9, upaya anyar HTC ing dhuwur

Samsung

Ing Kongres World Mobile pungkasan sing dianakake ing kutha Barcelona, ​​HTC kanthi resmi nampilake perdana anyar yaiku Samsung Salah M9, kanthi desain sing padha banget karo spesifikasi sadurunge lan spesifikasi sing luwih apik, nyoba entuk pijakan ing pasar, ngatasi macem-macem kesulitan amarga ana sawetara inovasi lan masalah, utamane ana ing prosesor.

Sampeyan ngatasi sebagian besar komplikasi, Saiki masalahe yaiku ora mung nyandhang ing tangan sampeyan, sampeyan bakal kuciwa lan kita bisa ujar manawa iku padha.. Mesthi wae, kualitas sing ora diragukan, nanging luwih padha tanpa prakteke anyar.

Desain

Desain kasebut temtu salah sawijining perkara sing disimpen saka HTC One M9 iki lan ora preduli ing endi sampeyan katon, iku meh kabeh wong dadi kaendahan, sanajan ana wong sing ora seneng. Nanging, desain kasebut duwe sawetara inovasi dibandhingake karo apa sing kita tingali ing HTC One M8, sing mesthi wae bisa nggumunake.

Kanthi awak aluminium, kita bakal ngrasakake manawa kita bener-bener ngadhepi smartphone sing diarani dhuwur, sanajan isih adoh, kayata saka Samsung Galaxy S6 Edge lan gelas kasebut. Kajaba iku lan sayang, desaine meh padha uga ing saben arah lan garis ireng ireng ing sisih ngarep sing bisa ditemokake ing M8 isih ana.

Samsung

Dene ukurane, bisa dingerteni kepriye dhuwure HTC One M9 iki dikurangi dibandhingake karo sadurunge, nanging kepiye kekandelane dadi 9,6 milimeter. Bobot 157 gram tetep jumbuh karo piranti seluler liyane ing pasar.

Lan kanggo ngrampungake desain terminal iki lan kepiye ngerti yen umume padha Kita terus ndeleng speaker ngarep dobel, sing ora mesthi ana salah sawijining taruhan paling apik ing terminal HTC paling anyar. Yen ana keraguan, kita wis bisa ngandhani yen One M9 iki muni apik banget.

Fitur utama lan Spesifikasi

Sabanjure, kita bakal ndhaptar fitur utama lan spesifikasi HTC One M9 iki;

  • Pangukuran: 144,6 x 69,7 x 9,61 milimeter
  • Bobot: 157 gram
  • Tampilan IPS SuperLCD3 FullHD (1920 × 1080) 5-inci kanthi Gorilla Glass 4 - 441ppi
  • Prosesor Qualcomm Snapdragon MSM8994 (4xCortex A53 ing 1.5GHz + 4xCortex A57 ing 2.0GHz)
  • Prosesor Grafis Adreno 430 GPU
  • 3GB LPDDR4 RAM lan memori internal 32GB + microSD nganti 128GB
  • Kamera mburi: sensor 20.7MP f / 2.2 BSI
  • Kamera ngarep: sensor BSI UltraPixel 4MP f / 2.0
  • Baterai 2840 mAh (ora bisa dicopot)
  • Konektivitas LTE
  • Wifi 802.11 a / b / g / n / ac, Bluetooth LE 4.1, sensor akselerometer, jarak, giroskop
  • A-GPS Glonass / MicroUSB 2.0, MHL 3.0, NFC
  • Sistem operasi Android 5.0.2 Lollipop kanthi Sense 7.0

Review video HTC One M9 iki

https://youtu.be/SPD8cI3I-HI

Gendhing, bayangan lan lampu

Batere HTC One M9 iki kudu diwiwiti kanthi ujar manawa wis ana 2.840 mAh, sing wis tuwuh dibandhingake model sadurunge, amarga sebagian nambah ketebalan terminal iki. Nanging, otonomi ora kanggo nembak roket lan kita bakal tekan pungkasan dina, kanthi nindakake kanthi cara sing adil.

Titik positif yaiku supaya kita duwe kemungkinan ngisi daya kanthi cepet, sing bagean menehi ganti rugi otonomi sing kurang sing ditawakake batere, sing ora ngidini kita ngapusi 2.840 mAh.

Apa HTC One M9 iki pantes layar sing ora apik?

Layar HTC One M9

Layar HTC One M9 bisa dingerteni tanpa mangu-mangu ora gumantung karo sing diarepake, lan yen kita ndeleng layar terminal mewah liyane, kita bakal nemokake QHD utawa malah resolusi 2K. Terminal anyar perusahaan Taiwan dipasang layar 5 inci kanthi resolusi 1920 × 1080 FullHD, kanthi kapadhetan 441 piksel per inci. Nganti saiki, kabeh bakal bisa diliwati, nanging sadurunge panel sing dipasang ing HTC One M8, isih ana ing ngisor iki.

Iki nggawe padhange maksimum luwih apik, uga rasio kontras, sing ndadekake sudut pandang ala banget, ora kena diarani liya.

Layar ora apik, bisa uga ujar manawa ana kekurangan lan luwih akeh yen diadhepi, kayata LG G4 utawa Galaxy S6.

Kamera

Kamera kasebut pancen minangka salah sawijining subyek HTC sing isih tertunda lan wis bisa ngatasi, luwih utawa kurang, ing HTC One M9 iki sing nawakake kamera kanthi Sensor BSI diproduksi dening Toshiba lan duwe 20.7 megapiksel kanthi aperture f / 2.2.

Senadyan kasunyatan manawa kamera iki menehi asil sing optimal, penstabil gambar optik wis ilang akeh, sing bisa dideleng ing terminal perusahaan liyane. Salajengipun, sepisan maneh kita bisa ujar manawa kita ngarep-arep luwih saka kamera iki, sing tanpa ala, kaya sing wis dakkandhakake ora kaya sing dikarepake.

Ing ngisor iki sampeyan bisa ndeleng sawetara gambar sing dijupuk nganggo kamera HTC One M9 iki;

Pengalaman pribadi karo HTC One M9 iki

Sawise nggunakake HTC One M9 iki suwene luwih saka rong minggu, sejatine hAku seneng karo desaine, sanajan aku kudu ujar manawa kadang-kadang rada aneh yen njupuk lan pancen beku. Kekuwatan liyane, yaiku terminal sing nawakake prosesor Snapdragon. Nanging, aku mikir ora bakal bisa nyorot luwih akeh aspek positif kajaba swarane., lan terminal iki ngidini sampeyan muter musik utawa swara kanthi kualitas dhuwur banget.

Layaré mesthi ora bisa diarep-arep lan ing ngisor iki, miturut panemuku sing andhap asor, piranti seluler mewah liyane, kamera, sanajan apik, bisa ditambah lan lapisan kustomisasi ora ngyakinake, utamane gerakan sing ana ing suwalike arah tinimbang ing piranti lunak liyane lan ing terminal liyane.

Kanggo nyimpulake, lan angel kanggo dakkandhakake, muga-muga ana pilihan sing luwih apik ing pasar babagan rega sing padha utawa malah luwih sithik. HTC One M9 iki dudu smartphone sing ala, nanging regane lan kabeh sing diarepake, iku ora cocog.

Rega lan kasedhiyan

HTC One M9 iki wis kasedhiya ing pasar sawetara minggu lan bisa ditemokake ing meh kabeh toko, fisik lan virtual kanthi regane udakara 620 euro. Sampeyan bisa tuku kayata ing Amazon saka link iki.

Apa sampeyan mikir babagan HTC One M9 iki?.

Pendapat editor

Samsung Salah M9
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
620
  • 80%

  • Samsung Salah M9
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Layar
    Penerbit: 75%
  • Kinerja
    Penerbit: 70%
  • Kamera
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 75%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 70%

Pros lan cons

Pros

  • Bahan konstruksi lan desain
  • Swara

Contra

  • Baterei
  • Kamera
  • Rega

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.