HTC Vive bakal duwe kit sing bisa digunakake tanpa kabel

htc-live-tanpa-kabel

2016 iki minangka taun sing kasunyatane virtual wis rampung. Ing wulan pisanan taun, model Oculus Rift lan HTC Vive diluncurake sing menehi batasan tartamtu amarga kabel peralatan, sing mbatesi gerakane, soko sing bakal dihargai yen Kita ora pengin pungkasane mbanting ing tembok utawa tiba ing undhak-undhakan. Kanggo nawakake luwih bebas gerakan, perusahaan Taiwan berencana ngluncurake kit anyar sing bisa digunakake kanthi nirkabel, kit sing bakal digawe dening TPCAST, lan dipasang ing ndhuwur HTC Vive.

Ing video sing bisa dideleng ing sisih ndhuwur, bisa dideleng kepiye operasi kit nirkabel iki sing nawakake kebebasan gerakan sing durung ana nganti saiki. Miturut salah sawijining kepala proyek realitas virtual perusahaan Taiwanese, piranti iki dirancang supaya latensi ora mengaruhi piranti iki, latensi sing biasane umum ing piranti sing ngirim gambar lan swara kanthi nirkabel.

Batere kit iki bakal nawakake otonomi udakara jam setengah, nanging minangka aksesoris sampeyan uga bisa tuku batere liyane kanthi wektu sing luwih dawa, sing bakal menehi otonomi ekstra. Saiki ora ana tanggal kasedhiyan khusus sing diumumake, nanging kemungkinane bakal tekan pasar sadurunge pungkasan taun, kanggo njupuk keuntungan saka tarikan Natal. Rega kit nirkabel iki sing ngidini kita nikmati HTC Vive tanpa kabel yaiku 220 dolar, rega sing kudu ditambahake biaya produk, sing dhewe ora murah.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.