Huawei FreeBuds Pro 2, renovasi kanggo cocog [Analisis]

Huawei terus taruhan nawakake produk dhuwur-dhuwur, ngluwihi telephony seluler ngendi bantahan politik unsound wis mengaruhi produksi donya lan dodolan apa, nganti saiki, salah siji saka pimpinan pasar. Nanging, jam tangan, headphone, komputer lan liya-liyane isih ana ing portofolio perusahaan.

Ing kesempatan iki kita njelasno ing ambane anyar Hauwei FreeBuds Pro 2, headphone TWS dhuwur kanthi swara Hi-Res lan pembatalan swara. Aja kantun review iki, dalan terus Huawei ing prodhuk iki terus dilantik minangka salah siji opsi rega kualitas paling apik ing pasar.

Kaya ing pirang-pirang kesempatan liyane, kita mutusake kanggo ngiringi analisis karo video sing bisa ndeleng konfigurasi, unboxing lan kabeh rincian ing saluran kita YouTube. Aja kantun, amarga iki cara paling apik kanggo ngiringi analisis iki. Kita uga njupuk kesempatan kanggo ngelingake yen sampeyan wis mutusake, sampeyan bakal nemokake Huawei FreeBuds Pro 2 kanthi rega paling apik ing Amazon.

Bahan lan desain, mesthi premium

Ing aspek iki, Huawei terus njaga standar kualitas sing dhuwur banget. Sanajan FreeBuds Pro 2 iki njaga inti saka para leluhur, kita duwe modifikasi tipis. Sing pertama yaiku saliyane perak lan putih, biru cahya ditambahake minangka salah sawijining pilihan nalika milih piranti kasebut. Dheweke isih dadi headphone ing kuping, sampeyan ngerti manawa jinis iki dudu santo pengabdianku lan mulane FreeBuds 4 isih dadi kancaku saiki. Nanging, FreeBuds Pro 2 duwe membran silikon sing nggawe vakum lan nyegah earphone supaya ora tiba, supaya tetep aman.

Saben earpiece dawane 29mm lan jembaré 21mm kanggo dhuwur 23mm, sing bakal nyebabake bobot total kira-kira 6 gram. Kanggo bagean kasebut, kasus sing bentuke "kotak pil" terus ukuran 67,9 * 24,5 * 47,5 kanthi bobot total 52 gram. Digawe saka plastik "jet", yaiku, mengilap lan mulane gampang digores.

Kita duwe tombol sinkronisasi ing sisih, port USB-C ing sisih ngisor bebarengan karo indikator LED kanggo status ngisi daya. Kita bakal nemokake LED liyane ing njero nalika mbukak tutup. Earphone geser liwat magnet kanthi sensasi kualitas sing dhuwur banget.

Isi kothak bakal: Pads saka rong ukuran saliyane sing wis diinstal; Kabel USB-C setengah meter; Dokumentasi; Headphone lan kasus pangisi daya.

Karakteristik teknis

Kanggo bisa digunakake, Huawei FreeBuds Pro 2 iki padha mbukak versi HarmonyOS dhewe. Kita duwe konektivitas Bluetooth 5.2 lan kepiye carane bisa, pasangan pop-up kompatibel karo piranti Honor lan Huawei. Kanggo bagean kasebut, piranti liyane bakal dipasangake mung kanthi mencet tombol sambungan sing ana ing sisih tengen kasus pangisi daya.

Kita duwe Bluetooth Dual, bisa nyambung karo sawetara piranti bebarengan, sanajan ing kasus iki mung bakal kompatibel karo piranti sing mlaku. EMUI 10 utawa versi sing luwih dhuwur.

Ing tingkat swara, tKita duwe driver dinamis Ultra-Hearing 11 milimeter kanggo saben earphone, diiringi driver diafragma planar. Ing kasus iki, sawetara frekuensi sing ditangani bakal ana ing antarane 14Hz lan 48 kHz, salah sawijining data paling apik sing bisa ditemokake ing piranti kanthi karakteristik kasebut.

Dadi, saben earbud bakal duwe sensor balung kanggo ningkatake pemerataan otomatis, akselerometer, sensor gyro, lan sensor inframerah, kabeh iki kanggo kurban pengalaman terpadu liwat AILife, aplikasi aksesoris Huawei IoT sing bisa didownload gratis kanggo Android lan iOS. Ing tingkat pangolahan, dheweke nggunakake silang digital, diiringi ekualiser adaptif telung.

Babagan otonomi, kemajuan account ketemu ing analisis kita, antarane limang lan setengah jam lan enem jam gumantung ing pembatalan lan volume.

  • Earphone 55 mAh
  • Kasus pengisian daya: 580 mAh
  • Ngisi daya nirkabel

Swara Hi-Res lan pembatalan gangguan

Iki temtu rong fitur sing paling nemtokake Huawei FreeBuds Pro 2. Pembatalan gangguan aktif cerdas Huawei 2.0 yaiku sistem ANC telung mikropon sensitivitas dhuwur kanggo nambah 15% asil sing ditawakake FreeBuds Pro asli, mula, rentang frekuensi luwih akeh, saka 50Hz nganti 3000 kHz, kanthi ambane maksimal nganti 47dB, kanthi ringkes menehi salah sawijining pembatalan swara paling apik kanggo headphone TWS sing kasedhiya ing pasar, sing wis bisa diverifikasi ing tes kita.

  • Pembatalan Kebisingan Ultra: Ngilangi kabeh gangguan ing jangkoan
  • Pembatalan gangguan umum: Sampeyan bisa nggawe sistem penengah dhewe
  • Nyaman: Nyuda swara bola-bali ing lingkungan sing sepi

Kanggo bagean kasebut, kolaborasi karo Devialet wis nemtokake. Headphone iki duwe kode LDAC resolusi dhuwur lan loro HWA lan Hi-Res Audio Wireless disertifikasi, diiringi ing siji dening AAC kanggo bisa digunakake karo piranti Apple ing umum. 990 kbps transmisi iku salah siji sing paling dhuwur ing pasar lan musik bakal diputer kanthi rinci. Pitakonan ing kene yaiku apa sampeyan bakal nemokake sumber audio ing tingkat headphone, kita ngilangi Spotify utawa Apple Music kanggo ekstrem iki.

Kajaba iku, mikropon menehi asil spektakuler sing bisa dideleng ing video sing mimpin analisis. Algoritma kasebut ngapalake 600 yuta conto swara, ngilangake gangguan njaba lan ngidini kita krungu cetha.

Mratelakake panemume Editor

Iki Huawei FreeBuds Pro apa sampeyan bisa nemokake saka 179,99 euro ing situs web Huawei Kanthi hadiah opsional, dheweke dipanggonke saka sudut pandangku kanthi dasi teknis kanggo AirPods Pro Apple lan ngluwihi kompetisi liyane minangka alternatif sing paling serbaguna kanthi fitur sing luwih apik. Regane lumayan, kaya sing kedadeyan ing edisi sadurunge. Huawei terus ing dalan nawakake jinis produk kualitas dhuwur lan misale jek sing ora soko sing bakal ngganti ing short term.

Gratis Buds Pro 2
  • Rating editor
  • Rating bintang 5
199,99
  • 100%

  • Gratis Buds Pro 2
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan: 7 August 2022
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Kualitas audio
    Penerbit: 95%
  • ANC
    Penerbit: 95%
  • Persiyapan
    Penerbit: 99%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 99%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 99%

Pros lan cons

Pros

  • Bahan lan desain
  • ANC sing apik
  • Swara Hi-Res

Contra

  • Pangisian daya nirkabel kadhangkala gagal
  • Aplikasi AI Life mbutuhake perbaikan

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

<--seedtag -->