Huawei Mate X, telpon lempitan anyar sing tahan Galaxy Fold

Raksasa Cina Huawei ora bakal mentheleng nalika Samsung pengin njupuk pelopor ing pasar smartphone lan telpon lipat, saengga bisa menehi pukulan penting ing meja sing bakal nggawe remuk Galaxy Fold kanggo manungsa waé kanggo apa sing wis kita deleng dina iki ing presentasi sing disenengi ing Kongres Dunia Seluler ing taun 2019 iki dianakaké ing Barcelona.

Kita bakal ngandhani kabeh babagan Huawei Mate X anyar, telpon sing bakal ngadhepi Samsung Galaxy Fold tanpa wedi. Dadi, tetep kari karo kita amarga akeh sing bakal dikandhani babagan piranti apik tenan iki.

Desain sing beda banget karo Galaxy Fold

Wangsulan: Bab ingkang kaping pisanan sing pengin ditegesake tim desain Huawei yaiku diferensiasi, kita ngadhepi terminal sing mesthi wae kabeh layar, amarga iki kalebu tampilan OLED siji Dibukak digawe ukuran wolung inci kanthi ukuran. Wektu iki, kita nemokake piranti sing lempitan kaya sampul buku. Ing salah sawijining sisih, kita bakal duwe proyeksi sing luwih jelas yen bakal nemokake sambungan fisik USB-C lan susunan kamera. Iki minangka perkara pertama sing nyerang kita.

Ora duwe jinis landasan ing endi kamera, uga panel sing beda-beda, kaya Samsung, sing nempatake loro panel, siji sing umume cilik lan sempit nalika telpon ditutup, lan liyane minangka sing ora mbukak, nalika nutup "njero." Huawei Mate X iki dilipat metu, mula layar mesthi kapacak, nyatane apa sing sampeyan deleng saka telpon nganggo "lempitan" iki sejatine layar. Wangsulan: Bab ingkang paling penasaran lan uga beda karo kompetisi, saengga Huawei katon apik banget ing level desain, yaiku kasunyatane kita isih duwe kekandelan lempitan telpon mung 11 milimeter, lan iki nduweni kaluwihan sing ora bisa dikalahake. 

Karakteristik teknis sing ora adoh banget

Ing level numerik, kayane Huawei ora pengin nggawe pamer, mula karo kamera sensor telung sing rinciane durung dingerteni, kita mbayangake amarga kasunyatane isih durung ana kabar babagan Huawei. P30, telpon gedhe sabanjure perusahaan Asia lan dheweke bakal pinesthi njupuk tongkat pimpinan ing level fotografi. Nanging ora kabeh bakal dadi kamera, kaya sing wis diandharake layar 8 inci sing kebak kebakuga layar 6,6 inci ing sisih ngarep lan layar 6,38 inci ing sisih mburi nalika dilipat. Layar iki ora nduwe rasio grapyak kanggo mripat lan kita ninggali sesanti panorama sing misuwur banget, nanging, bakal nawakake résolusi 2.480 x 2.000 piksel, sing ora ala.

Kangge, ing level daya bruto Huawei wis nyedhiyakake Mate X iki karo prosesor Kirin 980 wis dingerteni lan dirancang dening perusahaan kasebut, didhukung dening Memori 8 GB RAM sing teknis bakal nyebul piranti kasebut. Teknologi data seluler 5G sing saiki wis dibahas ora bisa ilang, babar blas ora migunani amarga durung bisa digunakake ing endi wae kanthi cara praktis. Ing level otonomi, sampeyan uga pengin dadi pimpinan telpon lipat, kita nemokake total 4.500 mAh sing bisa diisi nganggo adaptor nganti 55 W tanpa mbuwang kekuwatane, saéngga nawakake total muatan sing padha utawa luwih saka 85% mung 30 menit, edan tenan.

Akeh durung dingerteni isih

Kita duwe akeh perkara sing kudu dingerteni kanggo pambiji tuku pungkasan piranti kasebut, bakal diluncurake ing Eropa kanthi 2.299 euro kanggo versi panyimpenan 512 GB, sanajan sampeyan nganggep bakal ana macem-macem versi panyimpenan. Dheweke wis wani ngomong yen dheweke bakal kasedhiya ing wulan april, ing tanggal sing padha banget karo sing diumumake Samsung babagan Galaxy Fold, apa piranti iki nganti saiki?

Bagean liyane sing wis entuk informasi sing sithik banget yaiku piranti lunak, Samsung wis jelas yen kerjane karo Google nggawe versi Android kompatibel karo telpon lempitan sing saiki wis dibahas. Huawei duwe mungsuh utamane ing MIUI sing bisa nggawe piranti iki gagal, Muga-muga manawa sing ora dingerteni ing level piranti lunak bakal dibersihake ing minggu ngarep utawa ing wektu sing padha #MWC19 supaya sampeyan tetep ngerti, nanging kasunyatane saiki, apa sing nyebabake keraguan, yaiku cara MIUI sing bakal dileksanakake menyang sistem layar sing gedhe, sing mbutuhake operasi sing lancar supaya ora ngukum pengalaman pangguna sing gedhe banget .


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.