Huawei P40 Lite, jajaran menengah anyar perusahaan Asia

Huawei P40 Lite

Huawei saiki lagi nggawe akeh pengumuman, nanging saiki dadi peluncuran sing bakal ditindakake dhisik kanggo pasar Spanyol. Iki minangka terminal terminal P paling cilik sing paling cilik. Huawei P40 Lite, sawijining terminal jajaran tengah sanajan jenenge jenenge, duwe ciri khas sing apik banget.

Sanajan kaya sing dakkandhakake minangka sing paling dhasar saka kulawarga P, Huawei kalebu minangka ndhuwur kisaran sing dituju ing jajaran tengah. Bisa digunakake karo prosesor sing diproduksi dening Huawei kaya sing wis digunakake sawetara taun kepungkur, kanthi EMUI 10 lan app store anyar.

Desain enom lan warna nggawe P40 Lite

Desain P40 Lite iki ora adoh banget karo apa sing wis dideleng ing kabeh smartphone ing merek Asia, nggunakake sawetara warna sing apik banget nalika narik kawigaten, kaya sing wis ditindakake wiwit diluncurake Mate 20.

Werna sing ditampilake minangka warna ijo kanthi finish sing padhang lan apik banget, warna sing bakal narik kawigaten masarakat umum. Kita ketemu a ngarep dipimpin dening layar 6,4 inci IPS, kanthi bezel layar ketat lan kamera selfie sing ana ing bolongan ing pojok kiwa ndhuwur. Teknologi sing dipilih kanggo layar iki yaiku IPS, kepengin mbedakake karo kakange.

huawei-p40-lite-ngarep

Kanggo mburi sing ditemokake modul kamera kothak kanthi sudhut sing dibunderaké, dipindhah menyang sisih siji kaya kisaran P, mula mbedakake karo Mate. Nggabungake ing papat kamera lan iku misuwur banget, yaiku ing sangisore lampu kilat lan prasasti sing nuduhake manawa ana papat lensa lan intervensi intelijen buatan.

Iki dudu terminal cilik, amarga kita ngadhepi ukuran dhuwure 159mm, ambane 76mm, kandel 8,7mm lan bobote 183gr. Ing sisih ngisor, kita nemokake port pangisian daya tipe USB, kepiye cara liya ing taun 2020 lan a input headphone, soko sing katon istimewa kanggo rentang sing paling asor saiki.

Ing pinggir terminal, kita nemokake tombol volume khas lan tombol daya, sing uga nindakake fungsi iki nyawiji karo sensor bekas driji, supaya sisih mburi tetep resik lan entuk desain sing luwih sukses.

Fitur lan kamera

Especificaciones Técnicas

  • Prosesor: Kirin 810
  • Memori RAM:  6 GB
  • Panyimpenan.
    • Internal: 128 GB.
    • Kertu NM: Nganti 256 GB.
  • Layar.
    • Ukuran: 6.4 inci.
    • Resolusi: FHD + (2340 x 1080 px).
  • Kamera mburi.
    • 48 Mpx f / 1.8 sensor utama.
    • Sensor sudhut amba 8MP.
    • 2 Mpx makro.
    • Sensor kanggo pangukuran jero 2 Mpx.
  • Kamera ngarep
    • Resolusi: 16 Mpx f / 2.0.
    • Bolongan layar.
  • Konektivitas: 4G / LTE, Bluetooth 5, WiFi 802.11a / b / g / n / ac, Minijack ...
  • Pelabuhan:
    • Konektor USB C.
    • Sensor sidik jari ing sisih.
  • Baterei: 4200 mAh kanthi muatan cepet 40W.
  • Ukuran: X x 159,2 76,3 8,7 mm
  • Bobot: 183 gram
  • Sistem:
    • Versi Android: Android 10.
    • Lapisan Pabrikan: EMUI 10.

Papat kamera tanpa telephoto

Modul kamera

Bagean fotografi minangka salah sawijining sing paling apik miturut perusahaan. Wis sensor utama 48 Mpx, sing uga bisa digunakake kanggo ngrampungake zoom wiwit saiki awake dhewe ora duwe telephoto kaya ngono. Sensor kapindho yaiku sudhut sudhut 8 Mpx lan banjur duwe rong sensor 2 Mpx, siji kanggo entuk data foto kanthi burem lan sing pungkasan kanggo fotografi makro.

Batere pengisian daya cepet 40W

Iki terminal sing misuwur ing ndhuwur kabeh kompetisi sing ana, batere 4200mAh, amperage sing cukup loman, luwih-luwih ngelingi manawa iku hardware sing efektif banget. Nanging ing endi kita ndeleng a kualitas sing mung kita tingali ing sawetara sing dhuwur, biaya sing cepet, kira-kira 40W, Ora mung luwih unggul tinimbang kabeh kompetisi ing tengah, uga luwih unggul tinimbang sing paling dhuwur.

Rega lan kasedhiyan

Model iki tekan Spanyol kanthi mung siji varian, yaiku RAM 6 GB lan 128 GB memori internal. Regane yaiku Euros 299. Yen kita cadangan ing antarane 2 lan 16 Maret, dheweke bakal menehi headphone nirkabel Freebuds 3 sing wis dianalisis Kene lan hemat layar.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.