Huawei Watch GT3 minangka consecration saka formula sing sukses [Analisis]

Wearables ana ing mode, sanajan kasunyatane kayane ora rampung diwiwiti, ing taun-taun pungkasan, sanajan mandheg amarga pandemi, jam tangan cerdas iki dadi populer amarga fungsi sing ora bisa diitung lan mesthi nambah kinerja. Ing kasus iki Huawei wis suwe nawakake sawetara pilihan sing paling apik ing wilayah kasebut saka smartwatches, lan bakal terus nglakoni.

We njelasno anyar Huawei Watch GT 3 wis enshrined minangka refinement saka versi sadurungé lan njogo prasetya kuwat kanggo Harmony OS. Kita nganalisa jam tangan pintar Huawei paling anyar lan paling kuat nganti saiki, temokake karo kita.

Desain sing bisa dingerteni lan sukses

Ing kasus iki, Huawei ora pengin metu saka kanon babagan jam tangan pinter, njaga aspek jam tangan tradisional adoh saka apa sing dikarepake merek liyane kayata Apple lan Xiaomi. Kita duwe rong kothak, 42,3 x 10,2 milimeter lan 46 x 10,2 milimeter gumantung saka kabutuhan kita. Watch bakal bobote kira-kira 35/43 gram tanpa tali, lan krasa alus lan dibangun kanthi apik, uga minangka adat kanggo merek Cina. Ing kasus model sing dianalisis, kalebu tali kulit coklat lan kasus baja tahan karat kanthi warna alami, elegan lan serba guna.

  • Versi: 42 lan 46 milimeter, tradisional lan «olahraga»
  • Werna: Emas, Emas Mawar, Baja lan Ireng.
  • Tali: Milanese, silikon, kulit lan baja.
  • Lapisan keramik ing mburi

Ing aspek iki, kita wis ngerti yen kita duwe versi kanthi tangan liya ing pigura utawa tradisional gumantung model sing dipilih lan dimensi layar. Perlu dicathet, supaya ora mbingungake sing maca, kita nganalisa versi 46-milimeter kanthi tali kulit coklat lan casing warna baja tradisional. Saka sudut pandangku, jam tangan njaga proporsi sing apik, desain sing ora bisa diowahi lan rasa serba guna lan keanggunan sing penting, bisa ngancani sampeyan menyang acara resmi lan menyang gedung olahraga, sing kudu dieling-eling nalika sampeyan nggawe pembayaran karakteristik kasebut. .

Karakteristik teknis

Ing kasus iki, Huawei wis milih ARM Cortex-M, Tanpa mangkono ngleksanakake pemroses poto-digawe saka sing kita ngerti dadi luwih. Iki warta apik amarga accentuates versatility saka Harmony OS, nanging ndadekake kita wonder bab mangsa saka prosesor account Asian dhewe. Minangka kanggo memori RAM, kita ora duwe informasi tartamtu, kita duwe babagan 4 GB saka total panyimpenan, luwih dikenal minangka «ROM».

  • NFC
  • Mikropon terintegrasi kanggo njawab telpon
  • Pengeras suara terpadu
  • Resistansi nganti 5 ATM

Kita duwe jam tangan sing duwe sambungan WiFi generasi kaping 5.2 uga Bluetooth XNUMX supaya kita duwe sawetara saka sudhut kemungkinan nirkabel. Kita ora duwe wektu iki (ya ing model sadurunge) lkamungkinan nggabungake eSIM utawa kertu SIM virtual, supaya sampeyan bakal duwe katergantungan mutlak ing telpon. Piranti kasebut kompatibel karo Harmony OS, Android 6.0 lan sabanjure iOS 9.0, dadi alternatif serbaguna sing, nanging ora ngidini kita sesambungan karo kabar ing njaba Huawei / Honor kanthi gampang lan cepet. .

Sensor lan macem-macem panggunaan

CKepiye carane, Huawei Watch GT 3 iki marisi sawetara sensor sing apik, ngluwihi monitor detak jantung klasik lan meter jenuh oksigen getih, Huawei pengin ngowahi Watch GT 3 iki dadi alternatif kanggo olahraga tanpa kelangan apa-apa, amarga kabeh iki bakal diiringi:

  • Sensor suhu awak (bakal diaktifake ing nganyari sabanjure).
  • Sensor tekanan udara (barometer).

Kabeh iki saliyane kanggo sistem pangukuran sing tepat saka lokasi sing GPS, GLONASS, Galilleo lan mesthi QZSS ing kabeh versi. Karakteristik teknis ngluwihi layar lan otonomi dituduhake ing macem-macem ukuran lan versi. Lan carane kita nerusake kanggo ngomong bab layar.

Versi 46-milimeter (diuji) duwe panel AMOLED de 1,43 inci sing nuduhake wutah tipis dibandhingake karo versi sadurunge, kanthi resolusi 466 × 466 saéngga menehi kapadhetan piksel 326PPI. Kanggo bagean kasebut, kita duwe resolusi sing padha ing versi 42-milimeter, saengga kapadhetan piksel mundhak dadi 352PPI, kanthi rinci saka sudut pandang kita ora bisa dingerteni ing antarane versi siji lan liyane.

Latihan, panggunaan lan otonomi

Babagan kustomisasi ing AppGallery Kita nemokake sistem Huawei dhewe luwih saka 10.000 bola sing bisa didownload, Akèh-akèhé gratis, sing bakal dadi angel kanggo sampeyan ora nemokake sing cocog karo sampeyan. Nduwe bezel puteran sing luwih apik, uga profil tombol interaksi sing saiki duwe sentuhan sing luwih nyaman lan lelungan saka sudut pandang kita.

Ing bagean iki Huawei janji karo TruSeen 5.0+ presisi sing luwih gedhe ing pangukuran latihan, lan kasunyatane tes kita wis apik, nuduhake asil sing bisa dibandhingake karo alternatif dhuwur kayata Apple Watch utawa Galaxy Watch, kabeh amarga wolung detektor foto.

  • Peningkatan algoritma AI kanthi ambang deviasi 5LPM.
  • Kabar babagan denyut jantung sing ora teratur.
  • Ngawasi turu.
  • Asisten swara terpadu.

Tanpa menehi data sing tepat ing mAh, perusahaan Asia wis janji 14 dina otonomi sing durung bisa digayuh, kita tetep ing antarane 11 lan 12 dina kanthi nggunakake biasa. Ing umume aspek kayata aplikasi lan manajemen data, antarmuka pangguna lan pengalaman umum kita, watch wis ora ana akeh prabédan karo versi sadurungé padha, lan iki sabenere titik sarujuk yen kita njupuk menyang akun sing padha wis sampurna. Kabeh iki dibunderaké karo rega saka 249 euro kanggo versi 46 milimeter lan 229 euro kanggo versi 42 milimeter, Rega sing diatur kanthi berdaulat adhedhasar kemampuane, utamane nyetel rasio kualitas-rega sing angel dicocogake ing sektor kasebut. Kanggo 329 kita bakal duwe versi titanium sing ora dingerteni ing Spanyol saiki.

Pendapat editor

Tonton GT 3
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
229 a 249
  • 80%

  • Tonton GT 3
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Layar
    Penerbit: 90%
  • Kinerja
    Penerbit: 90%
  • Sensor
    Penerbit: 95%
  • Otonomi
    Penerbit: 75%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 90%

Pros lan cons

Pros

  • Desain sing apik banget
  • Kebak teknologi lan alternatif, tanpa kekurangan sensor
  • Kapasitas kustomisasi gedhe
  • Rega ketat banget

Contra

  • Kita kudu digunakake kanggo ngelmu kebatinan puteran
  • Antarmuka pangguna pancen anyar sing mbutuhake sinau

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)