Huawei Nova 5T: Unboxing lan kesan pisanan

Huawei terus milih taruhan ing salah sawijining wilayah sing paling dominan ing pasar telpon cerdas, mesthine kita ngomong babagan jajaran tengah, nanging ora mung jarak menengah, nanging siji sing kalebu kualitas kaya sing misuwur. sing dadi bandha saiki. Akhir-akhir iki kita fokus ing Huawei Mate 30, nanging… kepiye yen ngomong babagan jinis piranti liyane?

Kita nggawa sampeyan kothak mlebu lan kesan pisanan saka Huawei Nova 5T, terminal jarak menengah sing bakal dikarepake. Serangkaian fitur, desain lan fungsi sing bisa nggawe Nova 5T iki dadi ndhuwur rangking penjualan, apa kita ndeleng?

Nonton kanthi gerakan ora padha karo maca, mula sing pertama nyaranake sampeyan liwat saluran YouTube lan njupuk kesempatan kanggo langganan, kanthi cara iki sampeyan bakal ngakses kothak mlebu iki lan akeh analisis produk favorit sampeyan. Ing kasus iki, ing video sing judhul artikel iki, sampeyan bakal bisa ndeleng kepiye cara mbongkar Huawei Nova 5T lan kita nindakake tes pisanan babagan kabeh sing bisa ditindakake. Saiki kita mbukak rincian sing paling penting kayata karakteristik teknis.

Lembar data Huawei Nova 5T

Ora duwe prakteke apa-apa, Sing paling misuwur babagan Huawei Nova 5T iki yaiku ing njero katon meh padha karo terminal sing wis menehi akeh pembahasan babagan kekuwatan lan kualitase, Huawei P30 Pro, iki minangka spesifikasi.

Brand HUAWEI
Model Nova 5T
Prosesor Kirin 980
Layar LCD-IPS FullHD + 6.23 inci + kanthi nggunakake 92%
Kamera foto mburi Quadcam 48MP (f / 1.8) GA 16MP (f / 2.2) Makro lan Bokeh 2MP (f / 2.4)
Kamera ngarep 32 MP (f / 2.0)
Memori RAM 6 GB
Panyimpenan 128GB
Pamaca sidik jari Ya ing sisih
Baterei 3.750 mAh kanthi ngisi daya cepet 22.5W USB-C
Sistem operasi Android 9 Pie lan EMUI 9.1
Konektivitas lan liya-liyane WiFi ac - NFC - Bluetooth 5.0 - Dual SIM
Bobot 174 gram
Dimensi  X x 154.25 73.97 7.87 mm
Rega 429 €
Link tuku HUAWEI nova 5T -...Huawei Nova 5T »/]

Kita uga nyorot kasunyatane Batere 3.750 mAh sing miturut prinsip bakal menehi luwih saka cukup otonomi supaya bisa nyepetake kinerja. Kita bakal ngerti yen minggu ngarep nalika nerbitake analisis jero kanthi langsung, mula tetep wae yen sampeyan pengin ndeleng tes kamera lan fitur liyane "khusus" saka Huawei Nova 5T iki, Kangge kita bakal terus kesan pisanan.

Unboxing lan kabeh konten batin

Unboxing cukup standar, kita duwe segel dhasar sing ora duwe "gampang dibukak", sanajan kita ngatasi kanthi cepet nganggo piso cilik. Kemasan kasebut minangka standar Huawei lan ing njaba cukup apik, saiki wayahe ngobrol babagan isine kothak, kita bakal ora kejawab, aku ngarepake. Ing njero paket sing ditemokake: Huawei Nova 5T, kabel USBC 1,2m, charger cepet 23W, adaptor USBC nganti 3,5mm Jack, pandhuan panggunaan lan garansi, tombol tray SIM lan pungkasane headphone Huawei USBC.

Ya, sampeyan bakal ngerteni kanthi cepet manawa kita ora duwe barang sing cukup migunani, sing dibahas tutup transparan manawa Huawei kalebu pungkasan ing kothak kasebut. Sayange wektu iki kita kudu tuku ing titik penjualan sing disenengi, utawa ing dhaptar kemungkinan penting sing kasedhiya ing Huawei Space ing Gran Vía (Madrid), ing endi akeh tutup layar ing layar. Saliyane, prototipe layar sing wis diinstal, film plastik sing menehi perlindungan ekstra kanggo panel gedhe sing udakara luwih saka enem inci, rincian nyata saka Huawei.

Desain lan kesan pertama saiki

Huawei Nova 5T wis rampung kanthi cukup, kita bakal nemokake efek gradien utawa efek huruf 3D sing bakal gumantung karo versi sing dituku: Ungu, biru utawa ireng. Ing acara kasebut, kita nyoba versi biru sing gradien saka cahya nganti peteng. Sasis digawe saka aluminium sing polesan, dene sisih mburi gelas, gelas sing katon kaya magnet sejatine kanggo bekas driji nanging tutul lan warnane, sejatine wis narik kawigaten aku, kaya sing wis dakalami nalika Huawei P30 Pro .

Kita duwe resistensi percikan, susunan telung sensor mburi vertikal lan sensor horisontal siji. Maju Huawei milih sistem "freckle" kanggo nyakup kamera ing sisih siji, pilihan sing apik sing ndadekake kita a Layar 92% kanggo resolusi FullHD + luwih saka cukup. Bingkai ngisor cilik banget lan ing ngarepe angel kanggo kita ngerti apa sejatine ngadhepi jajaran tengah utawa high-end. Nanging, kita wis nemokake teduhan cilik ing panel LCD ing posisi tartamtu, sing umum ana ing jinis terminal iki.

Owah-owahan cilik ing piranti Huawei

Perusahaan Asia milih nyelehake maca bekas driji ing sisih pinggir pigura, sing uga tombol, iki duwe titik negatif ing level desain kanggo akeh pangguna (dudu kanggo aku), amarga kasunyatane luwih apik maca driji ing layar. Nanging sejatine, sawise nyoba lan ndeleng sepira efektif lan efektife, kesan pertama yaiku sukses, aku seneng sensor sidik jari sisih sing umume digunakake ing piranti saka kisaran Xperia Sony.

Saliyane, kita isih kudu ngupayakake mriksa otonomi, kinerja nyata lan mesthine tes kamera Huawei Nova 5T iki. Kita ngelingake sampeyan yen sampeyan bisa ndeleng ing situs web lan saluran YouTube, Dadi aku njupuk kesempatan iki kanggo ngajak sampeyan tindakake Twitter y Facebook Supaya sampeyan tetep ngerteni kabeh warta sing bakal teka, apa sampeyan seneng karo Huawei Nova 5T iki? Saiki kita seneng banget, nanging isih akeh tugas ing ngarepe. Elinga yen sampeyan wis bisa tuku ing HUAWEI nova 5T -...INGKAH INGKANG"/] wiwit 429 euros.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.