Wengi Penghargaan Game 2015

penghargaan game 2015

ing Game Anugrah 2015 Dheweke wis rampung lan saliyane menehi jeneng game video utama ing taun iki, dheweke uga diiringi woro-woro lan pertama. Ing taun iki, kayane penghargaan iki wis cedhak, amarga kita wis menehi rilis lan pangarepan para pemain ora sethithik.

Siaran gala diwiwiti jam 2:30 esuk-wayah Spanyol- lan adicara kasebut dhewe durung diwiwiti nganti jam 3:00, sanajan minangka panganan pembuka kanggo ngombe wis ana pengumuman kayata download Munggah saka Raider Makam utawa karakter anyar sing bakal ditambahake menyang dhaptar prajurit saka Mortal Kombat X, lan malah almarhum sing sedhih Satoru Iwata, kanggo sing Reggie Fils-Aime darmabakti sawetara tembung emosi ngluwihi lapangan profesional. Uga sorotake episode liyane sinetron Kojima - Konami, sing ing episode anyar iki nglarang para kreatif supaya ora entuk penghargaan sing ditampa Metal Gear Solid Vdilaporake ing tekanan legal.


Yen kita kudu nyorot pemenang sing apik babagan iki Game Anugrah 2015 kudu The Witcher 3, sing bisa menang pangenalan game taun iki, dubbing paling apik lan pangembang paling apik, mula Polandia CD Projekt dheweke mesthi seneng banget karo penghargaan kasebut minangka asil saka kerja keras.

Uga ana kejutan, uga penghargaan kanggo multiplayer lan penembake paling apik Splatoon, ana prekara sing ora dikarepake ing kompetisi sing ana ing kategori kasebut. Ing sisih liyane koin, bisa uga kita ujar manawa wong sing kapitunan gedhe Bloodborne y jembaré 4, judhul sing disenengi banget dening masarakat nanging durung menang ing kategori apa wae.

Para pemenang

Game of the Year: The Witcher 3: Wild Hunt (Warner Bros., CD Projekt RED)
Bloodborne (Sony Computer Entertainment, Saka Piranti Lunak)
Fallout 4 (Bethesda Softworks, Bethesda Game Studios)
Metal Gear Solid V: Pain Phantom (Konami, Produksi Kojima)
Super Mario Maker (Nintendo, Nintendo EAD Group No. 4)

Pangembang Taun: CD Projekt RED
Bethesda Game Studios
saka Software
kojima Productions
Nintendo

Game Independen Terbaik: Liga Rocket (Psyonix)
Axiom Verge (Tom Happ)
Crita Dheweke (Sam Barlow)
Ori lan Alas Wuta (Bulan Wulan)
Undertale (Tobyoks)

Game Ponsel / Genggam Terbaik: Lara Croft GO (Square Enix, Square Enix Montreal)
Downwell (Devolver Digital, Moppin)
Papan perlindungan Fallout (Softworks Bethesdsa, Studios Game Bethesda, Interaktif Prilaku)
Monster Hunter 4 Ultimate (Capcom)
Pac-Man 256 (Bandai Namco, Paus Hipster)

Narasi Paling Apik: Crita Dheweke (Sam Barlow)
Urip Aneh (Square Enix, Dontnod Entertainment)
Tales saka Borderlands (Game TellTale)
The Witcher 3: Wild Hunt (Warner Bros., CD Projekt RED)
Nganti Fajar (Sony Computer Entertainment, Supermassive Games)

Soundtrack Terbaik: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (Konami, Kojima Productions)
Fallout 4 (Bethesda Softworks, Bethesda Game Studios)
Halo 5: Wali (Microsoft Studios, 343 Industri)
Ori lan Alas Wuta (Microsoft Studios, Moon Studios)
The Witcher 3: Wild Hunt (Warner Bros., CD Projekt RED)

Kinerja Terbaik: Viva Seifert (Crita Dheweke)
Ashly Burch minangka Rega Chloe (Urip Aneh)
Camilla Luddington minangka Lara Croft (Munggah saka Tomb Raider)
Doug Cockle minangka Geralt (Witcher 3: Pemburu Liar)
Mark Hamill minangka Joker (Batman: Arkham Knight)

Game kanggo Pangowahan: Urip Aneh (Square Enix, Dontnod Entertainment)
Crita Dheweke (Sam Barlow)
Cibele (Nina Freeman)
Sunset (Dongeng)
Undertale (Tobyoks)

Game Shooter Terbaik: Splatoon (Nintendo, Nintendo EAD Group No. 2)
Telpon saka tugas: Black Ops III (Activision, Treyarch)
Takdir: Raja sing Dijupuk (Activision, Bungie)
Halo 5: Wali (Microsoft Studios, 343 Industri)
Star Wars Battlefront (EA, DICE)

Game Aksi / Petualangan Paling Apik: Metal Gear Solid V: Pain Phantom (Konami, Produksi Kojima)
Assassin's Creed Syndicate (Ubisoft, Ubisoft Quebec)
Batman: Arkham Knight (Warner Bros., Rocksteady Studios)
Ori lan Alas Wuta (Microsoft Studios, Moon Studios)
Rise of the Tomb Raider (Microsoft Studios, Crystal Dynamics)

Game Main Peran Paling Apik: The Witcher 3: Wild Hunt (Warner Bros., CD Projekt RED)
Bloodborne (Sony Computer Entertainment, Saka Piranti Lunak)
Fallout 4 (Bethesda Softworks, Bethesda Game Studios)
Pilar Kelanggengan (Paradox Interactive, Hiburan Obsidian)
Undertale (Tobyoks)

Game Pertarungan Paling Apik: Mortal Kombat X (Warner Bros., NetherRealm Studios)
Guilty Gear Xrd: Tandha (Game Aksys, Arc System Dianggo)
Rise of Incarnates (Bandai Namco)
Rising Thunder (Radiant Entertainment)

Game Kulawarga Terbaik: Super Mario Maker (Nintendo, Nintendo EAD Group No. 4)
Disney Infinity 3.0 (Disney Interactive Studios, Avalanche Studios)
Dimensi LEGO (Warner Bros., Traveller's Tales)
Skylanders: Supercharger (Activision, Beenox Studios, Visi Visius)
Splatoon (Nintendo, Nintendo EAD Group No. 2)

Game Olahraga / Driving Terbaik: Liga Rocket (Psyonix)
FIFA 16 (EA, EA Kanada)
Forza Motorsport 6 (Microsoft Studios, Turn 10 Studios)
NBA 2K16 (2K Olahraga, Konsep Visual)
Pro Evolution Soccer 2016 (Konami, Produksi PES)

Multiplayer Terbaik: Splatoon (Nintendo, Nintendo EAD Group No. 2)
Telpon saka tugas: Black Ops III (Activision, Treyarch)
Takdir: Raja sing Dijupuk (Activision, Bungie)
Halo 5: Wali (Microsoft Studios, 343 Industri)
Liga Rocket (Psyonix)

Arah Seni Paling Apik: Ori lan Alas Wuta (Microsoft Studios, Moon Studios)
Batman: Arkham Knight (Warner Bros., Rocksteady Studios)
Bloodborne (Sony Computer Entertainment, Saka Piranti Lunak)
Metal Gear Solid V: Pain Phantom (Konami, Produksi Kojima)
The Witcher 3: Wild Hunt (Warner Bros., CD Projekt RED)

Penghargaan Pamirsa

Game Esports Terbaik Tahun Ini: Counter-Strike: Global Offensive (Valve)
Telpon saka tugas: Advanced Warfare (Activision, Sledgehammer Games)
DOTA 2 (Katup)
Hearthstone (Hiburan Blizzard)
Liga Legenda (Game Kerusuhan)

Penghargaan Penciptaan Kipas Paling Apik: Crita Portal: Mel (Prism Studios)
Grand Theft Auto V - Target (Hoodoo Operator)
GTA Nyata (Koridor Digital)
Twitch Muter Jiwa Peteng (Komunitas Twitch)

Game Gamer: Greg Miller
Christopher "Montecristo" Mykles
Markiplier
Pewdiepie
Total Biskuit

Tim eSports paling apik ing taun iki: Gaming Optik
Evil Geniuses
Fnatic
SK Telekomunikasi T1
Tim Solomid

Pemain ESports ing Taun iki: Kenney "Kenneys" Schrub (Counter-Strike: Global Offensive, Team EnVyUs)
Lee "Faker" Sang-Hyeok (League of Legends, SK Telecom T1)
Olof "Olofmeister" Kajbjer (Strike Counter: Global Offensive, Fnatic)
Peter "PPD" Dager (DOTA 2, Genius Ala)
Syed Sumail «SUMA1L» Hassan (DOTA 2, Genius ala)

Game Paling Diantisipasi: Ora Ana Langit Wong (Halo Game)
Horizon: Zero Dawn (Sony Computer Entertainment, Gerilya)
Quantum Break (Microsoft, Hiburan Obat)
Wali Pungkasan (Sony Computer Entertainment, genDesign)
Boten dicithak 4: Pungkasan Maling (Sony Computer Entertainment, Dog Nakal)

Kaya sing wis dakkandhani, kita uga duwe sawetara woro-woro menarik kanggo acara iki. Psychonauts 2 iku kaget, ora diragukan, lan Tim Schafer katon njaluk pembiayaan lan ngasilake kelanjutan judhul kultus, sing penasaran, wis adol luwih akeh sajrone limang taun kepungkur tinimbang limang taun pisanan sawise diluncurake ing 2005.

Dene karakter anyar saka Mortal Kombat X, dheweke bakal dadi hibrida ing antarane xenomorph lan tarkata, Kulit kaca -saka film saga Pembantaian Chainsaw Texas-, guru plump Bo 'Rai Cho y Tri-Borg, cyborg sing bakal nggunakake kabisan Cyrax y Sektor, kaya watake Mansyur karo ninja. Konten sing bisa diunduh saka Munggah saka Raider Makam Bakal ditelpon Baba Yaga: The Temple of Witch ing lan bakal dirilis ing wiwitan taun 2016, nalika Nathan drake bakal ana ing lambene kabeh wong Maret 18 kanthi peluncuran khusus kanggo PlayStation 4 de Boten dicithak 4: Pungkasan Maling.

Telltale Games ora nguciwani lan ngumumake, saliyane Wong Mati sing Lumampah: Michonne, game kanthi gayane adhedhasar jagad iki bat Manungsa, sing bisa narik banget.

Kita uga kudu nyorot Rock Band VR, sing bakal nggawe lompatan menyang kasunyatan virtual kanthi kolaborasi Oculus VR, kanthi premis pengalaman unik: pemain bakal bisa rumangsa kaya lintang nyata nalika lagi munggah panggung lan nonton pamirsa ing ngarepe. Remastering saka Kompleks Shadow, game filsafat metroidvania sing dirilis taun 2009 kanggo Xbox 360, nanging bakal teka kanthi tugas teknis kanggo ngangkat tugas.

Judhul liyane sing katon yaiku Shaq Fu: A Legenda Reborn -karo teka saka sing kasebut ing ndhuwur-, Lego Marvel Avengers, Quantum Break y star Citizen. Sanajan luwih narik ati bisa mikir babagan urutane critane game pisanan Tebih mewek Primal, sing isih katon ijo lan tanggal rilis, 23 Februari saka 2016, teka menyang Ubisoft.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.