Iki nganyari anyar Microsoft Office 365

Suite kantor Microsoft terus dadi sing paling kuat lan paling asring digunakake ing pasar, malah versi sing paling anyar lan paling anyar, wis nyambung karo internet, kita ngomong babagan Office 365. Kita wis nampa salah sawijining update paling relevan ing sawetara wulan pungkasan kanggo Office 365, kanthi perbaikan desain lan sawetara utilitas.

Nganyari iki wis kasebut sawetara saka Redmond lan dheweke ngelingake yen kaping pisanan Intelijen Buatan Microsoft bakal terintegrasi kanthi lengkap lan saengga nggawe dhaptar aplikasi sing dadi luwih efisien. Microsoft Office 365, tetep karo kita lan temokake apa sejatine warta kasebut.

Microsoft Office 365

Tab sing ngemot kabeh alat editing Microsoft Office 365 saiki wis luwih cilik lan transparan, kanthi cara sing padha karo garis desain Windows 10 sing diadopsi, sing diarani lancar, sanajan perbaikan antarmuka antarmuka rada sithik dibandhingake karo versi sadurunge saka sistem sing padha. Kabeh fungsi kasebut pungkasane bakal nggayuh versi pungkasan sing bakal diarani Office 2019. Nyatane, Pratinjau versi iki uga bakal nggayuh sistem operasi liyane, kayata macOS Apple sing fase pertama kasedhiya.

Saiki lambang-ikon kasebut uga luwih ringkes lan rinci, tanpa piksel, yaiku adaptasi kabeh antarmuka pangguna menyang sistem resolusi dhuwur sing anyar. Kosok baline aplikasi Office 2019 sing beda diadaptasi kanthi warna kanthi warna ikon kasebut kanggo ngenali program sing digunakake kanthi luwih cepet. Pungkasan, Intelijen Ponggawa bakal nambah pengalaman pangguna. Detil pungkasan yaiku Office 365 lagi ditulis maneh ing Javascript sing njanjeni kinerja sing luwih apik, sanajan kabeh kasebut mung janji ing mangsa ngarep sing isih adoh saka apa sing saiki kita tingali.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)