Iki minangka perdana Netflix, HBO lan Movistar + ing wulan Oktober

Kita bali menyang Gadget Aktualidad kanthi sing paling disenengi, warta paling anyar lan informasi babagan kabeh sing sampeyan ora pengin kejawab, lan kepiye carane uga, kita uga duwe papan kanggo perdana ing kabeh layanan streaming sing kasedhiya saiki. Minangka saben wulan, kita menehi kompilasi premiere lan film paling apik sing ora kudu dilalekake.

Dadi, aja nganti lali rincian amarga Oktober iki diwenehake karo Netflix sing menarik banget lan platform liyane kanggo dianalisis, kayata Movistar + lan HBO Spanyol. Kita mandheg ngomong lan langsung menyang sing sampeyan minat.

Rilis ing Netflix wulan Oktober 2017

Katalog seri

Kaya biasane, kita miwiti karo raksasa konten audiovisual streaming, lan Netflix biasane dadi platform sing nawakake kombinasi kualitas lan kuantitas paling apik, ngoleksi kabeh konten produksi dhewe. Konten produksi ing omah sing njupuk jajan ing edisi iki, mula bakal kasedhiya Stranger Things ing musim kapindho, setaun sawise pungkasan crita sadurunge. Ayo ndeleng apa sing kedadeyan ing kutha peteng, sing kasedhiya ing 27 Oktober ngarep.

  • Mindhunter wiwit tanggal 13 Oktober
  • Suburra (perdana) wiwit 6 Oktober
  • wanted (T1 / 2) wiwit tanggal 24 Oktober
  • slasher wiwit tanggal 17 Oktober
  • Kulawarga Bersatu wiwit tanggal 6 Oktober
  • Zumbo wiwit tanggal 31 Oktober
  • Ical wiwit tanggal 6 Oktober
  • Panerusipun Ditunjuk wiwit tanggal 6 Oktober
  • Dinasti wiwit tanggal 12 Oktober
  • Jane Perawan wiwit tanggal 18 Oktober
  • Langgeng wiwit tanggal 4 Oktober
  • Once Upon Wektu (T7) wiwit tanggal 18 Oktober
  • Agen SHIELD (T3) wiwit tanggal 3 Oktober
  • arrow (T5) wiwit tanggal 6 Oktober
  • Cowboy Bebop (T2) wiwit tanggal 1 Oktober

Katalog Film

Film minangka aset liyane saka Netflix, katalog wektu iki uga dilengkapi warta, nuduhake manawa kita wis ing wulan Oktober, hawa adhem wiwit ditampilake lan kita nemokake sawetara rencana sing luwih apik tinimbang ember brondong, soda lan nonton film favorit ing sangisore kemul. Film pertama lan paling kontroversial yaiku Iman saka Etarras, film sing nuwuhake akeh kontroversi ing Spanyol, utamane ing wektu politik negara kasebut. Film kasebut bakal dirilis sabanjure 12 kanggo Oktober antarane akeh.

  • 1922 wiwit tanggal 20 Oktober
  • Skins wiwit tanggal 9 Oktober
  • Dope wiwit tanggal 13 Oktober
  • Tantangane wiwit tanggal 20 Oktober
  • Wheelman wiwit tanggal 20 Oktober
  • Salam Kaisar! wiwit tanggal 15 Oktober
  • Katresnan Tanpa Janjian wiwit tanggal 1 Oktober
  • Sawo V wiwit tanggal 20 Oktober
  • Sawit VI wiwit tanggal 20 Oktober
  • Bayangan Peteng wiwit tanggal 23 Oktober
  • Tandha wiwit tanggal 24 Oktober
  • Wali Galaxy wiwit tanggal 3 Oktober
  • Para aveker wiwit tanggal 3 Oktober
  • Kapten Amerika Pembalas Pertama wiwit tanggal 3 Oktober
  • Kapten Amerika: Prajurit Mangsa wiwit tanggal 3 Oktober

Katalog dokumenter

 

Ing Netflix uga ana akeh wektu kanggo budidaya, kita lunga ing kana kanthi dokumenter paling apik sing bisa ditemokake ing Netflix kanggo wulan Oktober 2017 iki, ayo sampeyan kepencut amarga bisa ngunggahake sampeyan.

  • Salah sawijining welut mati 20 Oktober
  • Nalika aku ketemu El Chapo wiwit tanggal 20 Oktober
  • Joan Didion: Pusat Bakal Nyerah wiwit tanggal 27 Oktober
  • Konco Bar: Pesenan Ganggu wiwit tanggal 1 Oktober
  • Perang Dunia II en warna wiwit tanggal 1 Oktober

Rilis ing HBO Spanyol wulan Oktober 2017

Katalog seri

Kita lunga ing kana kanthi seri, jarahan sing paling larang regane HBO Spanyol, ing endilan wulan iki bakal nyorot musim ketiga Supergirl antara liya, tanpa wektu tundha, kita lunga menyang kana. Sanajan kudu ujar manawa katalog warta sajrone wulan Oktober iki dening HBO cukup ringkes, kita ora bisa diapusi.

  • Larry David (T9) wiwit tanggal 2 Oktober
  • Urip Rahasia saka Pasangan wiwit tanggal 1 Oktober
  • Lucifer (T3) wiwit tanggal 3 Oktober
  • Supergirl (T3) wiwit tanggal 10 Oktober
  • DC - Legenda Sesuk wiwit tanggal 11 Oktober
  • Claws wiwit tanggal 12 Oktober
  • Fargo (T2) wiwit tanggal 15 Oktober
  • watha (T2) wiwit tanggal 15 Oktober
  • Station Berlin (T2) wiwit tanggal 16 Oktober
  • Kuburan (T1 lan T2) wiwit tanggal 23 Oktober

Katalog Film

Film kasebut ora adoh banget, lan kasunyatane sanajan wis lawas, kita bakal nemokake luwih saka siji perkara sing menarik ing HBO Spanyol minangka Panti asuhan, film horor Spanyol sing ngunggahake panyengkuyung lan detractors nalika ana ing kamar lan nyaranake sampeyan nonton.

  • Nyerang Arach wiwit tanggal 1 Oktober
  • Panti asuhan wiwit tanggal 1 Oktober
  • Wedding Kula Best Friendutawa wiwit tanggal 1 Oktober
  • Titanes wiwit tanggal 1 Oktober
  • Ing tali sing longgarwiwit tanggal 1 Oktober
  • Panelusuran: Diary Rahasia wiwit tanggal 3 Oktober
  • Ahli Krisis wiwit tanggal 15 Oktober
  • Kepemilikan Infernal wiwit tanggal 16 Oktober
  • Django Tanpa Rantai wiwit tanggal 16 Oktober
  • Massa Ireng wiwit tanggal 22 Oktober
  • Wong sing ora rasional welut mati 25 Oktober
  • Banyu kanggo gajah wiwit tanggal 28 Oktober
  • Penerima beasiswa kasebut wiwit tanggal 29 Oktober
  • Monster SA wiwit tanggal 1 Oktober

Rilis ing Movistar + kanggo Oktober 2017

Raksasa telephony lan televisi ing Spanyol ora bisa absen, amarga Movistar cenderung njupuk sing paling apik ing saben omah kanggo ditawakake kanthi tataran kanthi tawaran televisi paling apik ing negara kasebut. Kita bakal nyorot ndhuwur kabeh perkara ing wulan Oktober iki, peluncuran film, ing antarane sing menang penghargaan La La Land.

  • Truk Monster: 1 Oktober, 22:00.
  • Buku Pegangan Pelit: 2 Oktober, 22:00.
  • Vikings Andrey Kravchuk: 3 Oktober, 22:00.
  • Jack Reacher: Aja bali maneh: 6 Oktober, 22:00.
  • Katon ngapusi: 7 Oktober, 22:00.
  • emas: 8 Oktober, 22:00.
  • Wong jenenge Ove: 9 Oktober, 22:00.
  • Zona musuhan: 10 Oktober, 22:00.
  • welirang: 11 Oktober, 22:00.
  • Kaping pirang-pirang: 13 Oktober, 22:00.
  • Urip ing wayah wengi: 14 Oktober, 22:00.
  • Ing Hollar: 15 Oktober, 22:00.
  • Melanie, Bocah Gadis Kabeh Hadiah: 17 Oktober, 22:00.
  • Salesman lelungan: 18 Oktober, 22:00.
  • Tembok gedhe: 20 Oktober, 22:00.
  • Sing ana ing trowongan: 21 Oktober, 22:00.
  • Mentah: 22 Oktober, 22:00.
  • Tembung pungkasanku: 23 Oktober, 22:00.
  • Edan karo bungah: 25 Oktober, 22:00.
  • Kutha lintang-lintang (La La Land): 27 Oktober, 22:00.
  • Batman: Film Lego: 28 Oktober, 22:00.
  • Pager: 29 Oktober, 22:00.
  • Sedulur Alam: 30 Oktober, 22:00.
  • rings: 31 Oktober, 22:00.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)