Informasi babagan kebocoran Nintendo NX anyar

Nintendo

Ing foto Reddit sampeyan bisa nemokake informasi babagan kabeh perkara. Kasunyatane, komunitas kasebut minangka salah sawijining sing paling aktif ing donya lan duwe bagean sing diarani AMA (Takon apa wae) sing ana kepribadian kanggo njawab kabeh pitakon, paling ora sing paling relevan, para pangguna platform iki. Nanging uga forum ing endi akeh informasi biasane diterbitake ing acara eksklusif kaya sing ditawakake ing artikel iki, informasi sing katon saka ritel perusahaan Jepang Nintendo wis bocor, informasi sing ana gandhengane karo Nintendo NX anyar, konsol sing biasane dibahas, nanging saiki ora ngerti babagan ilmu tartamtu.

Ing utas mbukak ing Reddit, kita bisa nemokake spesifikasi lan kemungkinan sing bisa ditawakake konsol Nintendo anyar sawise kegagalan komersial Wii U. Konsol iki bakal maneh adhedhasar portabilitasSanajan pasar saiki wis lulus tahap kasebut amarga ana smartphone lan tablet sing duwe kekuwatan cukup kanggo mindhah game abot. Nanging bisa uga digunakake ing mode desktop, bisa mindhah game ing 1080 lan 60 fps. Bakal kaya loro kanggo siji.

Nalika tekan pasar, perusahaan Jepang bakal menehi papat game eksklusif saka perusahaan kasebut, nalika ngenteni manawa para pangembang nuduhake minat marang konsol anyar iki utawa, kaya kedadeyan karo Wii U, nilarake kanthi lengkap ing ijol-ijolan pisanan. Unit pertama bakal nggegirisi pasar ing wulan Februari taun ngarep, bakal ndhukung streaming kanthi 4k lan luwih cepet konfigurasi dhasar bakal kasedhiya kanthi rega $ 299,99.

Utamane, aku isih mikir manawa ngluncurake macem-macem Wii U maneh ora bakal mbantu Nintendo bali maneh kaya taun-taun kepungkur, nanging aku dudu ahli babagan perkara kasebut mula kita kudu ngenteni wektu kanggo menehi utawa mbusak sebabipun Lan sampeyan Apa pendapat sampeyan babagan konsol Nintendo sabanjure?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.