Ing Instagram dheweke sibuk banget kanggo ngluncurake versi iPad

Logo Instagram

Apa sampeyan kepingin weruh kenapa ora ana aplikasi Instagram kanggo iPad? IPad ora mung produk sing apik kanggo ngonsumsi konten, nanging bisa digunakake kanthi luwih nyaman. Tweeting, nongkrong ing Facebook lan malah YouTube luwih trep lan nawakake pengalaman sing luwih apik ing iPad, kenapa ora ing Instagram? CEO saka Instagram wis jelas yen dheweke sibuk banget kanggo nggawe versi iPad. Saiki kita kudu terus ngrampungake versi web Instagram sing ora bisa digunakake ing iPad.

Wis dadi CEO Instagram, Adam Mosseri, sing, njupuk kauntungan saka fungsi pitakon sing ditawakake aplikasi dhewe, wis jelas sebabe ora ana Instagram kanggo iPad:

Aku pengin nggawe aplikasi kanggo iPad, nanging kita duwe sawetara tenaga kerja lan akeh perkara sing kudu ditindakake. Mula, dudu tujuan utama sabanjure kanggo nggawe aplikasi kanggo iPad.

Miturut pratelan dhewe, dheweke luwih seneng terus investasi wektu lan dhuwit kanggo ngapikake aplikasi sing wis ana lan mesthi wae nambah fungsi anyar sing durung nate dijaluk. Sanajan jujur, tNgelingi manawa iPadOS adhedhasar iOS, aku angel percaya manawa tim insinyur kaya Instagram, duweke Facebook, butuh luwih saka setengah esuk kanggo ngirim aplikasi lan nggawe kompatibel karo ukuran layar sing ditawakake iPad . Aku mbayangake yen dheweke bakal duwe sebab, sanajan kita durung rampung ngerti (utawa ngerteni), nanging sing jelas yaiku ora amarga masalah kekuwatan, nanging minat. Saiki, dheweke bakal terus fokus ing ponsel lan versi web ringkes, kanthi cara, bisa diakses langsung saka iPad.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)