Ing kene sampeyan bisa ndeleng langsung peluncuran Huawei Mate 20 lan 20 Pro

Dina iki dina iki diluncurake lan pungkasane kita bakal bisa ndeleng kanthi resmi model Huawei Mate anyar, ing model iki minangka model 20 lan 20 Pro. Perusahaan China bakal ngluncurake pesaing anyar kasebut kanggo Pixel 3 XL, Samsung Galaxy Cathetan 9 lan pungkasane smartphone kasebut Layar gedhe nganti 6,9 inci kaya layar Mate 20 Pro.

Cekakipun, yen sampeyan ora pengin ketinggalan presentasi, sampeyan bisa tetep tetep ing artikel sing padha amarga bakal nyambung langsung menyang siaran langsung. Siaran iki bakal diwiwiti jam 13:30 wektu lokal London, sing bakal jam 5:30 PST / 8:30 esuk EST, utawa 7:30 esuk ing Kutha Mexico.

Dina iki kita duwe Miguel ing acara sing bakal dianakake ing London kanggo presentasi, mula ayo ndeleng apa sing dicritakake saka panggung, nanging kanggo wong-wong sing pengin ngalami presentasi langsung, dheweke bisa nindakake saka saluran YouTube Huawei wiwit jam 14:30 sore, yaiku wektu presentasi diwiwiti ing London.

Sejatine manawa bocor lan rincian sing bocor kayata prosesor Kirin 980 generasi anyar sing bakal nggawe piranti kasebut nggawe presentasi rada decaffein ing babagan kejutan, nanging saranane yaiku yen sampeyan duwe wektu kanggo ndeleng intine Huawei ing langsung jam 14:40, tetep bareng kita ndeleng iki Presentasi Huawei sing bakal diwiwiti mung 2 setengah jam. Banjur kita bakal duwe kesan pisanan lan kabeh rincian Huawei Mate 20 lan 20 Pro sing anyar langsung saka London.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.