Ing penggoda anyar Xiaomi negesake kamera dual mburi Mi 5S

Xiaomi Mi 5S Kab

Saka Xiaomi wingi, kita ngerti manawa bakal menehi kinerja dhuwur karo sing kasebut 164.002 poin nyetak ing alat benchmark AnTuTu. Alat iki ngidini sampeyan ngerti skor telpon iki, nanging sampeyan kudu ati-ati banget, amarga bakal ana nalika sampeyan ngerti yen skor iki kaya ngono.

Xiaomi nerbitake teaser nomer loro kanggo Mi 5s sing ngonfirmasi kamera mburi dual kanggo telpon iki. Gosip sadurunge wis ngumumake yen telpon bakal diwenehake kamera 16 megapiksel, dadi sekunder, kayata smartphone Android liyane sing duwe combo dobel, duwe jumlah megapiksel sing luwih murah.

Pancen, Xiaomi Redmi Pro, sing lega ing wulan Juli, duwe kamera 13 megapiksel kanthi kamera 5 MP sing tanggung jawab kanggo entuk lapangan lan latar mburi sing luwih apik kanthi nyata. Iki nyebabake pilihan sing paling apik kanggo motret saka terminal kasebut.

Mi 5S

Kita bakal gumantung spesifikasi:

  • Layar 5,15 inci (1920 x 1080) Full HD, padhang 650 nits
  • Chip Snapdragon 821 kotak-inti dipasang ing 2.35 GHz
  • Adreno 530 GPU
  • RAM LPDDR6 4GB / 4GB
  • Memori internal 64GB / 128GB / 256GB
  • Android 6.0 Marshmallow karo MIUI 8
  • SIM dobel (nano + nano)
  • Kamera mburi 16 MP kanthi lampu kilat LED dobel, aperture f / 1.8, PDAF, OIS 4 sumbu, rekaman video 4K, kamera mburi sekunder
  • Scanner bekas driji ultrasonik, sensor inframerah
  • 4G LTE kanthi VoLTE, WiFi 802.11 a / b / g / n / ac dual-band (MIMO), Bluetooth 4.2, NFC, USB Type-C
  • Batere 3.490 mAh kanthi Qualcomm Quick Charge 3.0

Saka rega wis dingerteni, miturut desas-desus liyane, varian 6 GB RAM lan panyimpenan internal 64 GB bakal regane Dolar 299. Ana uga desas-desus liyane sing bakal nyedhiyakake kita ing ngarep Mi 5S Plus kanthi layar Quad HD 5,7 inci, RAM 6GB lan memori internal 256GB kanthi $ 449.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)