Intel bakal nambahi meh kabeh prosesor kanggo mungkasi Spectre lan Meltdown

Intel

Kontroversi kasebut terus nggegirisi Intel, skandal amarga cacat keamanan sing bisa mengaruhi produk ing saindenging jagad lan nyuda cara kerja ing komputer nyebabake pangguna akeh sing ora ngerteni. Warta kasebut sabenere nyekel Intel ing sawetara jam sithik, ambruk ing penjualan PC lan adaptasi sing kurang apik kanggo jagad telephony seluler.

Miturut informasi resmi, Intel bakal nambah kabeh prosesor kurang saka 5 taun ing pungkasan wulan kanggo mungkasi Meltdown lan Spectre, lan kita durung cukup cetha kepiye pengaruhe ing piranti lawas.

Intel

Sanajan CEO perusahaan kasebut, Brian Krzanich, nglaporake manawa 90% prosesor kurang saka limang taun wis dianyari karo tambalan sing ngatasi masalah iki, dheweke dhewe wis kudune menehi informasi marang media manawa Intel bakal mesthekake yen 10% sing isih ana uga bakal nampa update supaya ora kena masalah keamanan ing saindenging jagad sing wis ditemokake. Secara teoritis, iki minangka kontroversi pungkasane bakal rampung lan pelanggaran keamanan iki bakal ditutup kabeh, paling ora sapa sing ora ngatasi masalah kasebut wis suwe.

Kritik yaiku manawa nganyari iki bisa uga matesi kekuwatan prosesor utawa mengaruhi kinerja, utamane sing luwih tuwa, meh nganti 30% saka total, mula dheweke njaluk ngapura:

Kita ngarepake sawetara wong duwe pengaruh sing luwih gedhe tinimbang liyane, mula kita bakal terus kerja bareng karo industri kanggo nyilikake pengaruh marang beban kerja suwe-suwe.

Kita ora bisa milih apa-apa, kajaba cepet-cepet nganyari piranti lan ngrampungake apa sing ditawakake lan nyoba nglindhungi awake dhewe nganggo alat sing bisa digunakake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)