Intel narik otot kanthi prosesor 28-inti, 56-thread 5Ghz sing nyengsemake

Intel

Mung wingi ing Computex 2018 Lan, sanajan bisa uga ora misuwur kaya pameran liyane, sejatine saiki kita ngomong babagan pameran paling gedhe sing dianakake ing kabeh Asia, kaya wiwit wingi perusahaan kanthi jangkoan media gedhe ing saindenging jagad. saiki lan mbabarake inovasi sing mesthi bakal tren ing wulan ngarep ing saindenging jagad.

Kanggo ngerti babagan pentinge pameran iki, critakake yen saiki dianakake ing Taiwan, khusus ing kutha Taipei, teknologi minangka kerangka ekonomi meh kabeh pedunung, soko sing luwih gampang dingerteni nalika ngerti lan nimbang manawa ing kutha iki ana perusahaan kayata TSMC utawa ASUS.

Ing taun iki acara kasebut dianyari maneh kanggo ngobrol babagan warta sing bakal teka. Amarga iki, kita nemokake luwih saka pameran sing apik sing bakal ditangani topik-topik sing ana gandhengane saiki, sing sabanjure bakal ana gandhengane karo intelijen buatan, internet, blok, game, kasunyatan virtual utawa kita bisa langsung seneng presentasi minangka nyengsemaken lan atraktif kayata prosesor paling anyar sing dikembangake dening Intel, kéwan sing mesthi ora bakal nglilani sapa waé sing ora peduli karo fitur serangan jantung.

soket

Sanajan kasunyatan manawa kabeh acara Intel ana gandhengane karo presentasi Core i7-8086K, isih ana ruang kanggo sing luwih istimewa

Ing pangertene iki, kudu dielingake yen Intel wis nggunakake acara kaya Computex 2018 nganti mbayar pajeg khusus kanggo prosesor 8086 sing wis legendaris kanthi Core i7-8086K anyar kanthi 5 Ghz, prosesor sing akeh wong ora ragu-ragu kanggo menehi pakurmatan, nanging kayane njupuk kursi mburi nalika perusahaan kasebut wis pas kanggo nuduhake kabeh wong kanthi prosesor 28-misterius.

Kaya sing wis sampeyan ngerteni, saiki sejatine kasunyatane Intel wis duwe prosesor 28-inti ing pasar, sing kalebu ing kisaran Xeón, yaiku paling dhuwur sing didol perusahaan saiki lan saiki digunakake, luwih-luwih ing server. Gagasan advance iki yaiku nuduhake masarakat apa sing bakal kedadeyan, khusus lan kaya sing diumumake saka Intel, kita ngomong babagan prosesor sing bakal tekan pasar konsumen masal ing pungkasan taun.

Intel

Intel ngetokake tabel sadurunge kabeh pesaing kanthi presentasi prosesor 28-inti anyar iki

Sithik utawa ora ana sing ngerti tenan babagan prosesor iki. Akeh wong sing menehi komentar yen kita bakal bakal ngganti pengganti Core i9 Extreme, prosesor sing taun iki bakal diwiwiti saka 18 intine lan 36 utas dadi 28 inti lan 56 kabel kanthi kacepetan nganti 5 Ghz sing bisa luwih dhuwur karo turbo. Sayange, kita ora ngerti utawa ora ngerti babagan prosesor iki, uga arsitektur sing wis digawe utawa teknologi sing digunakake, mung wis dilengkapi soket siji lan duwe skor 7.334 poin ing Cinebech R15.

Tanpa mangu-mangu, aku kudu ngakoni manawa gerakan iki nggawe aku bingung wiwit, sapisan, kayane Intel wis wiwit nggawe saingan kaya AMD kanthi serius, utamane kemampuane kanggo ngembangake produk kaya sawetara AMD's Threadripper, prosesor sing debut taun kepungkur kanthi 16 intine lan 32 utas ing 3 Ghz sing didol $ 4. Ing pangertene iki, kayane Intel pengin dadi luwih maju tinimbang kabeh mungsuh, Rega prosesor iki tekan pasar durung dingerteni Wiwit inti i9-7980XE saiki sing dibahas ing garis sing luwih dhuwur regane $ 1999.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.