IONITY, jaringan pangisi daya super sing pengin berkembang ing saindenging Eropa

Pengisi daya super IONITY Eropa

Masa depan sektor otomotif liwat kendaraan listrik. Kita ora ngandhani iki, nanging merek utama ing sektor kasebut totoan akeh banget ing jinis kendaraan iki. Lan sawetara wong, umume wong Jerman, pengin ngadeg ing stasiun pengisian daya Tesla. Kanggo iki, dheweke wis ngrancang IONITY, rencana sing pengin mbukak 400 stasiun supercharger ing saindenging Eropa.

Minangka panjenenganipun nerangaken Reuters, IONITY disusun lan dibentuk dening BMW, Mercedes, Ford lan Volkswagen (sing pungkasan karo cabang Audi lan Porsche). Merek kasebut pengin nyelehake total 400 stasiun ing saindenging Eropa nganti taun 2020. Kangge, sadurunge pungkasan taun iki 2017, 20 stasiun pertama bakal mbukak kanggo umum. Negara-negara pertama sing bisa ngrasakake stasiun pangisi daya listrik modern iki yaiku Norwegia, Jerman lan Austria.

ngisi daya mobil listrik

Saliyane, dheweke ora mung bakal ngisi daya stasiun ing mangsa ngarep, nanging CEO (Michael Hajesch) uga menehi komentar stasiun bakal kompatibel karo pembayaran digital; yaiku, sistem kayata Apple Pay, Samsung Pay utawa Android Pay bakal dadi protagonis nalika nggawe pambayaran kanthi cepet lan andal.

Kajaba iku, IONITY lagi ngobrol karo macem-macem perusahaan kanggo miwiti proyek kasebut. Akeh yuta sing dibutuhake kanggo investasi, sanajan tokoh tartamtu durung diwenehake, nanging dikomentari saben pangisi daya duwe biaya 200.000 euro.

Ing sisih liyane, Ing pungkasan taun 2018, 100 stasiun diarepake bakal mbukak, nyedhiyakake layanan lengkap. IONITY pengin ngadeg ing Tesla Supercharger. Saben titik pengisian daya duwe kapasitas 350 kW lan bakal nggunakake standar Eropa kanggo nyuda wektu ngisi daya dibandhingake karo stasiun sing saiki. Kanggo menehi conto, kanthi ngisi daya 30 menit, mobil Tesla kudu lelungan 270 km maneh.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.