IPhone 13 lan kabeh sing wis ditampilake Apple ing Keynote

Perusahaan Cupertino wis pas kanggo ngrayakake #PilihEvent taunan sing nuduhake unggulan babagan telephony seluler, iPhone. Ing kesempatan iki, kisaran iPhone 13 wis diwenehi macem-macem fitur anyar, nanging mesthine ora teka dhewe.

Saliyane iPhone 13, Apple wis ngenalake Apple Watch Series 7 lan AirPods generasi kaping telu, ayo goleki kabeh produke. Ayo ngerti kanthi luwih jero babagan piranti sing arep dikuasai Apple sajrone taun 2021 lan umume taun 2022, apa produk kasebut bakal cukup inovatif?

iPhone 13 lan kabeh macem-macem

Ayo miwiti dhisik nganggo iPhone 13 iki lan kabeh fitur sing bakal dituduhake. Sing pertama yaiku prosesor A15 Bionic sing terkenal, prosesor khusus iki sing diproduksi dening TSMC Tujuane dadi sing paling kuat ing pasar amarga teknologi GPU terintegrasi lan tenaga mentah. Kanggo bagean, kabeh piranti bakal duwe piranti anyar Face ID 2.0 lan kedudukan ukurane nganti 20% luwih cilik kanggo nggunakake ruang kanthi luwih apik lan nawakake keamanan sing luwih gedhe nalika mbukak kunci rai, aspek sing wis nuntut para pangguna, kanthi speaker dadi integral ing pojok ndhuwur layar.

Saliyane, saiki kabeh iPhone duwe muatan 18W sing padha liwat kabel lan 15W liwat MagSafe, uga integrasi ing desain ulang produk MagSafe, banjur kompatibel karo versi sadurunge saka pangisi daya nirkabel sing digawe modern saka Apple. Kajaba, babagan komunikasi nirkabel Apple wis mutusake taruhan kanggo jaringan WiFi 6E, evolusi cilik saka jaringan WiFi 6 sing kondhang, ningkatake stabilitas lan transmisi data, mula bisa dadi piranti utama ing babagan teknologi iki.

Amarga alasan sing jelas, Apple totoan ing panel OLED Kanggo kabeh piranti, ing kasus iPhone 13 Mini bakal 5,4 inci, nganti 6,1 inci kanggo iPhone 13 lan iPhone 13 Pro lan nganti 6,7 inci ing edisi Pro Max iPhone 13. Minangka fitur sing luar biasa, iPhone ing kisaran Pro bakal nampilake tingkat refresh 120 Hz, fitur liyane sing paling dituntut para pangguna ing taun-taun pungkasan.

Ing istilah kapasitas panyimpenan panggunaan 128 GB minangka standar wis mesthi.

  • iPhone 13 / Mini: 128/256/512
  • iPhone 13 Pro / Max: 128/256/512 / 1TB

Mengkono uga karo batere, Apple totoan kapasitas mAh paling dhuwur sing sampeyan gunakake nganti saiki, ya, ora bakal nawakake pangisi daya sing kalebu ing kothak iPhone.

  • iPhone 13 Mini: 2.406mAh
  • iPhone 13: 3.100 mAh
  • iPhone 13 Pro: 3.100 mAh
  • iPhone 13 Pro Max: 4.352 mAh

Utamane, kita duwe pangowahan ing kamera utama yaiku Wide Angle duwe 12 MP kanthi aperture f / 1.6 lan sistem stabilisasi gambar optik sing maju (OIS). Sensor nomer loro yaiku a 12 MP Ultra Wide Angle sing ing kasus iki bisa nyekel 20% luwih cahya tinimbang versi kamera sadurunge lan duwe aperture f / 2.4. Kabeh iki ngidini kita ngrekam ing 4K Dolby Vision, ing Full HD nganti 240 FPS lan malah nggunakake mode "sinematik" sing nambah efek blur liwat piranti lunak, nanging mung ngrekam nganti 30 FPS.

  • iPhone 13 / Mini: Sensor utama + Sudut Ultra Wide
  • iPhone 13 Pro / Maks: Sensor Utama + Sudut Ultra Wide + Telephoto Guna + LiDAR

Kanthi rega antara 709 lan 1699 euro Gumantung saka piranti sing dipilih, piranti kasebut bisa dilindhungi undhang-undhang tanggal 16 September, kanthi pangiriman kaping pisanan diwiwiti tanggal 24 September.

Apple Watch Series 7, revolusi paling gedhe

Apple Watch mesthi duwe desain sing bisa dingerteni sing wis suwe ora suwe saya suwe, nggawe standar merek lan serangkaian tren sing nyedhiyakake dheweke dadi unggulan merek. Nanging, Apple mutusake ora kanggo nganyari desain kasebut Apple Watch Series 7 kanggo menehi sampeyan rasa terus-terusan nganggo iPhone, iPad, lan MacBook sing akeh dituntut. Iki carane Apple ninggalake kurva Apple Watch kanggo nawakake desain sing meh padha karo Apple Watch Series 6, umume, amarga layar saiki wis ekstrem lan bisa dideleng saka sisihane, pangguna sing wis nuntut biyen.

Sawetara fitur anyar ing level teknis ngluwihi prosesor lan kemampuan proses anyar, tetep dadi fitur penting saka Apple Watch Series 6 kayata electrocardiogram lan altimeter. Akeh sing dicritakake babagan sensor suhu awak sing ora nate teka. Werna warna sing anyar lan warna-warni ora asale saka ukuran pembaruan, sanajan ujungnya dikurangi 40%, sanajan kita bakal duwe versi waja, titanium lan aluminium. Rega bakal diwiwiti ing 429 euro kanggo versi piranti sing paling angel lan kita bakal terus duwe versi nganggo LTE utawa sing bakal diwatesi karo sambungan Bluetooth + WiFi gumantung karo kabutuhan saben pangguna. Kangge, Apple durung menehi tanggal pas diluncurake, dheweke bakal ninggalake nalika musim gugur.

IPad Mini Anyar lan nganyari maneh iPad 10.2

Pisanan iPad Mini anyar sing olèh fungsi iPad Air, layar pinggir pinggir pinggir tipis lan sudhut bunder, 8,3 inci tanpa Face ID terintegrasi, kanthi Touch ID ing tombol daya. Ing iPad Mini anyar iki, kita duwe A15 Bionic anyar, prosesor kanthi cara bakal dipasang ing iPhone 13 lan 13 Pro, uga konektivitas 5G saiki ana ing kabel USB-C kanggo nyambungake aksesoris.

Minangka kanggo iPad 10.2, rega kasebut tetep ora digawe inovasi ing level desain, nanging bakal nyedhiyakake kamera FaceTime 12MP anyar kanthi sensor 122º Wide Angle lan prosesor Apple A13 Bionic.

Iki kabeh warta sing wis ditampilake perusahaan Cupertino sajrone acara dina iki, bakal kasedhiya ing poin utama sing adol uga ing Toko Apple fisik lan online, sanajan sampeyan bisa nggawe leladen kaya biasane. Wis dingerteni manawa Apple biasane nawakake stok "sethithik" piranti kasebut nalika tanggal diluncurake, kita ngarep-arep ora ndeleng antrian khas ing Apple Store kaya ing jaman sadurunge COVID.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.