Jabra Elite 45h, kanca sing cocog kanggo teleworking [ULANGAN]

Telekomunikasi Ana ing kene kanggo nginep lan nyinaoni cara ndeleng perkara, saengga akeh wong sing milih milih kantor cilik ing omah lan ngerti yen penting gadget ing saben dinane.

Jabra Dheweke ahli nyedhiyakake produk konferensi swara lan video kanggo kabeh jinis pangguna lan wektu iki kita bakal fokus ing produk sing cukup serbaguna. TOKita ndeleng kanthi jero ing headphone kuping Jabra Elite 45h kuping, cocog kanggo teleworking kanthi pengalaman premium, temokake karo kita.

Bahan lan desain

Kaya sing wis sampeyan ngerteni, Jabra minangka perusahaan sing nggunakake pabrik produk kanthi standar kualitas cukup dhuwur, padha karo pengalaman sing padha karo Jabra 45h. Babagan kemasan, perusahaan kasebut mesthi milih minimalis lan sistem unboxing sing cukup industri sing ora menehi apa-apa. Wangsulan: Bab ingkang pisanan sing ngejutake kita nalika nggawa metu saka kothak yaiku entheng banget lan rumangsa apik, karakteristik kasebut kalebu ing saben dinane. Sistem pangaturan millimeter sing apik tanpa creaking lan kuping kuping sing ora bisa kenceng.

  • Ukuran: 186 * 157 * 60,5 mm
  • Bobot: 160 gram
  • Werna sing kasedhiya: Ireng, Ireng + Tembaga, Krem, Biru, Coklat, Ireng + Spasi Abu-abu

Gegayutan banget karo kasunyatan manawa headset digawe saka kulit sintetis lan padding yaiku busa memori, kanthi «L» lan «R» indikatif sing dibor langsung menyang. Bobot kita mung 160 gram, ana sing nggumunake, diiringi dimensi sing cukup ditahan. Mesthi, kothak kasebut nggawa kabel USB-C sing bakal digunakake kanggo ngisi daya piranti lan dawane meh 30 sentimeter, sing nggawe kita raos pait amarga headphone dhewe udakara meh 20 sentimeter.

Karakteristik teknis

Kita langsung menyang saben speaker, loro-lorone ing sisih tengen lan kiwa duwe diameter 40 milimeter, sing babar pisan ora ala. Loro-lorone duwe lapisan tahan angin sing bakal mbantu kita ngobrol lan ngrungokake musik kanthi bener, sanajan ing njaba, sing wis diverifikasi bisa dienggo kanthi bener. Mengkono uga nalika rame ing telpon, duwe rong mikropon sing tanggung jawab kanggo nambah kinerja swara lan priksa manawa panrima ngrungokake kanthi bener kabeh sing pengin kita tampilake.

  • Bandwith speaker musik: 20 Hz nganti 20 kHz
  • Bandwith speaker sing ngomong: 100 Hz nganti 8000 Hz
  • Rong mikropon MEMS
  • Bluetooth kanthi loro pasangan pasangan simultan

Kaget, lan ora kaya merek liyane, tenan iki mesthekake yen piranti kasebut duwe garansi rong taun ing ngarep banyu lan bledug ing situs web, ana sing nggawe aku kaget. Ing bagean iki, sithik teknis sing dibutuhake kanggo Jabra 45h sing digawe saka bahan kekuatan tinggi kayata aluminium adonisasi lan silikon kanthi minyak non-stick. Kasunyatane yaiku nggunakake saben dinane kanggo resistensi ekstra sing diwenehake kabeh.

Konektivitas lan otonomi

Konektivitas bakal adhedhasar Bluetooth 5.0  ing kasus iki, kanthi kabeh sertifikasi sing dibutuhake kanggo tujuan iki. Profil Bluetooth penting nalika ngrungokake musik lan ing kene kita bakal weruh manawa ora ana ing codec Qualcomm sing cocog, Nanging, kita wis kasedhiya sing khas saka Apple lan perusahaan liyane: HSP v1.2, HFP v1.7, A2DP v1.3, AVRCP v1.6, PBAP v1.1, SPP v1.2.

  • Tombol khusus kanggo njaluk Alexa, Siri, Bixby utawa Google Assistant.

Minangka kanggo otonomi, Kita ora duwe data teknis ing level kapasitas batere ing mAh. Sementara, perusahaan kasebut njanjeni musik nganti 50 jam, sing wis bisa diverifikasi manawa wis cedhak karo kinerja headphone asli. Perlu dielingake manawa port USB-C duwe jinis "fast charge" sing bakal ngidini kita otonomi 10 jam kanthi ngisi daya 15 menit, sanajan ngelingi yen total wektu ngisi daya karo adaptor USB-C 5W iku 1 jam 30 menit, kayane luwih kaya muatan standar. Dheweke duwe "mode turu" sing bakal diaktifake kanthi otomatis kanggo nambah kinerja batere nalika ora digunakake lan mati otomatis sawise 24 jam tanpa digunakake.

Kualitas swara lan pengalaman panganggo

Kaya sing asring diasilake karo produk Shure, headset kanthi headset sing cukup cocog. Bass ora katon banget lan kita bisa mbedakake kabeh jinis tonalitas, ya perlu dingerteni manawa kita ora bisa nuntut luwih saka headphone liyane ing kisaran rega. Kasunyatane, kapasitas pembatalan swara pasif saka headphone cukup ngagetne amarga dheweke "over-ear" lan ora nutup telinga kita.

Mikrofon bisa digunakake kanthi apik kanggo pacelathon dawa, saliyane, bisa ngisolasi njaba swara sing bisa ngganggu utawa ngganggu telpon. Headphone iki duwe bobot entheng banget lan otonomi brutal sing cepet nggawe kita mikir manawa bisa dadi pilihan sing apik nalika ngobrol babagan teleworking. utawa ngentekake pirang-pirang jam ing kantor tanpa wedi nelpon. Dheweke ora nyebabake lemes ing kuping utawa ing endhas amarga bobote lan bahane cukup netral lan tahan, ana sing dakkira kudu disorot ing analisis iki.

Pendapat editor

Kaya sing wis diandharake sadurunge, yen sampeyan pengin mlayu saka headphone TWS nalika telpun utawa ngentekake dina kantor kanthi apik tanpa nyerah telpon, Jabra Elite 45h iki minangka tawaran sing apik banget ing rega sing kompetitif. Sampeyan bisa tuku kurang saka 99 euro ing outlet biasa kaya Amazon. Aku ora bisa nginget, ora eling yen ora duwe aptX lan kita bisa kangen, uga kasunyatane amarga sawetara alasan aku ora ngerti, dheweke mutusake tanpa port Jack 3,5mm kanggo sambungan sing luwih tradisional.

Jabra 45h
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
99
  • 80%

  • Jabra 45h
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Kualitas audio
    Penerbit: 75%
  • Kualitas mikro
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 95%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%

Pros

  • Desain tahan lan nyaman banget
  • Swara sing cukup disetel
  • Rega sing cukup murah

Contra

  • Tanpa aptX
  • Tombol kanthi nangani angel
  • Kabel USB-C 30cm
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.