Kabeh anyar iOS 12 sing ditampilake Apple sajrone WWDC18

Sawetara jam kepungkur, kita nikmati Konferensi World Wide Developers Apple (WWDC18) ing endi dheweke nampilake kabeh anyar ing level sistem operasi lan pangembangan produk dhewe. Ing Keynote iki, iOS mesthi misuwur ing platform liyane amarga ana sebab sing jelas. Mula Kita menehi ringkesan karo kabeh warta sing diwenehake dening Apple sajrone WWDC18 ing iOS 12 minangka sistem kabar anyar lan Augmented Reality.

Ing kene sampeyan bakal nemokake koleksi warta paling apik babagan iOS 12, sistem operasi sing bakal kasedhiya kanthi resmi ing pungkasan taun 2018 iki, nanging ing Actualidad Gadget kita wis nyoba, tetep golek lan golek informasi.

Kepiye cara liyane, kita bakal milih nindakake tinjauan siji-siji saka kabar kasebut sing wis diandharake Apple minangka warta lan bakal ana diskusi ing minggu ngarep.

Kabar klompok

Kita ora yakin manawa iki minangka salah sawijining fitur sing paling dituntut dening pangguna iOS biasa. Sistem notifikasi wis rada ketinggalan jaman sanajan Apple nyoba kaping pirang-pirang taun kanggo nambah lan memperkaya fungsine. Nanging paling asring gagal, cara nampilake notifikasi. Ora diklasifikasikake kanthi bener lan nalika nampa akeh kabar, mula dadi gila banget kanggo nemokake informasi sing relevan ing antarane konten kasebut.

Saiki iOS 12 bakal nuduhake macem-macem buku notifikasi kanggo saben aplikasi. Kita bisa sesambungan karo sarang aplikasi kanthi ngeklik, mula, sistem panyuwunan 3D Touch uga bakal tetep ana ing layar iPhone wiwit tekane iPhone 6s. Iki pancen cara paling sukses sing ditemokake Cupertino kanggo menehi warta babagan telpon.

Trabasan Siri lan alur kerja

Siri wis dadi titik utami ing produk Apple, apamaneh karo tekane HomePod. Nanging, watesan fungsional lan perintah swara nggawe akeh pangguna nolak nggunakake rutin, utamane kanggo perkara sing "ora ngerti kepiye carane". Iki kanggo ngrampungake Apple kanthi cara pintas sing bakal kita duduhake menyang Siri, yaiku, wektu iki kita bakal dadi wong sing bakal mulang Siri supaya bisa nindakake apa sing dikarepake.

Saiki akuisisi perusahaan sing lagi berkembang wis masuk akal setaun kepungkur Workflow kanggo iOS dening perusahaan Cupertino, kabeh dhaptar tuku sing ditindakake Apple ing sawetara wulan pungkasan saiki.

Aplikasi anyar sing wis diinstal lan liya-liyane sing dianyari

Augmented Reality nyoba dadi titik sing penting kanggo presentasi, sanajan uga ora kaget banget. Kanthi cara sing padha, dheweke nampilake dhaptar aplikasi sing wis dianyari lan sing anyar sing durung nate dideleng sadurunge:

  • Ngukur: Kanthi aplikasi anyar iki adhedhasar kasunyatan sing ditambah, perusahaan Cupertino bakal ngidini kita ngukur spasi lan jarak kanthi mung nutul layar.
  • News: Aplikasi warta Apple isih durung kasedhiya ing Spanyol lan uga ora ngumumake negara-negara anyar ing katalog kasebut, nanging nuduhake nganyari cara integrasi karo layar uga integrasi karo aplikasi Pasar Saham.
  • Tas: Aplikasi iki uga wis ngalami renovasi, mula ora jelas kenapa Apple terus menehi taruhan kanthi kuat, nanging mesthi ana ing rencana perusahaan Cupertino wiwit diluncurake iOS.
  • Cathetan Swara: Aplikasi rekaman cathetan audio Apple uga ngalami nganyari fungsi lan desain ing antarmuka pangguna, kanggo iPhone lan iPad. Saiki kita bisa ngatur liwat iCloud lan menehi akal luwih praktis.

Iki carane Apple ngarahake homogenisasi antarmuka panganggo iOS 12 liwat aplikasi asline. Bagean penting liyane yaiku cara kerja iCloud lan Siri, loro taruhan sing paling relevan ing level piranti lunak sajrone WWDC18 iki sing Apple nyoba nggumunake masarakat.

iBooks wis mati, Apple Books wis kasedhiya

Perusahaan Cupertino mutusake kanggo nganyari maneh merek iBooks, mula nyoba kanggo ngajak para pangguna nggunakake platform maca uga toko buku. Mangkene carane milih desain ulang aplikasi sing menehi gaya luwih selaras karo liyane, uga nggabungake Audiobooks kanthi bener, fokus ing fokus ing fungsi iki nganti saiki, pancen ditinggalake.

Iki minangka asil menarik liyane kanggo konten audio, kayata tekane aplikasi Podcast asli menyang Apple Watch.

Fitur anyar: Wektu layar lan watesan panggunaan

  • Layar Wektu: Kanthi fungsi iki ing bagean Setelan, Apple bakal ngidini kita ngerti persis babagan wektu layar sing wis didedikake kanggo saben aplikasi lan ngatur cara nggunakake piranti.
  • Watesan Aplikasi: Fungsi liyane iki bakal ngidini kita nggawe notifikasi supaya kita mandheg nggunakake aplikasi amarga panggunaan akeh banget, uga jinis notifikasi liyane. Kajaba iku, kita bakal bisa ngatur panggunaan anggota En Familia liyane kanggo matesi panggunaan bocah cilik.

  • Nggoleki ing Foto: Saiki aplikasi Foto ngidini akses menyang sistem telusuran sing cerdas, nyelehake tembung kunci bakal diselidiki ing galeri lan menehi asil.
  • ARKit 2.0: Fitur anyar layanan Augmented Reality saiki ngidini mode multiplayer sekaligus ing rong piranti beda kanthi Augmented Reality.
  • Telpon FaceTime klompok: Apple nambah sistem panggilan grup anyar kanggo FaceTime nganti 32 pangguna sekaligus, sing uga ngidini nambah stiker lan efek kanthi nyata liwat kamera, kayata Animoji lan MeMoji anyar.
  • Aja ngganggu mode nalika aku turu: Kita bakal kanthi efisien ngatur kabar lan nglumpukake, supaya nalika tangi, kita bakal ndeleng kabeh pesen kanthi cara sing paling optimal.

MeMoji lan Animoji anyar

Apple terus milih produk sing apik iki kanthi bentuk kartun. Kalebu Animoji anyar kaya T-Rex lan Koala, nalika uga nambah sing wis ana kanthi nambah pangenalan kanggo ilat, ya, saiki sampeyan bisa nggunakake ilat saka mripat kanthi mripat.

Ios Memoji

Kita uga duwe sistem kasebut MeMoji sing bakal ngidini kita nggawe Animoji miturut gambar lan rupa, gunakake kanthi nyata nganggo kamera, bareng lan mesthi ngatur kaya sing dikarepake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)