5 kamera paling apik 360 derajat

Kamera gelar Garmin 360

Salah sawijining tren sing paling ditemokake ing pasar yaiku 360, sing ditambahi ing macem-macem sektor lan produk. Salah sawijining produk sing paling populer ing babagan iki yaiku 360 derajat kamera. Supaya matur nuwun, pangguna bisa nyekel kabeh sing ngubengi dheweke kanthi cara anyar. Soko sing nyedhiyakake pengalaman unik.

Pilihan kamera 360 derajat wis suwe saya suwe. Semono uga merek liyane sing kasengsem ing segmen iki, lan produke diwenehake. Amarga alasan iki, ing ngisor iki kita menehi pilihan karo limang kamera 360 derajat paling apik ing pasar.

Model sing ngidini pangguna bisa nggunakake kabeh popularitas 360 kanthi gedhe. Kajaba iku, kompatibel karo telpon Android utawa iPhone, sing menehi sampeyan kemampuan kanggo nggawe konten biasa saben wektu. Apa kamera sing mlebu ing pilihan iki?

Samsung Gear 360 (2017)

Gear 360

Kita miwiti nganggo kamera Samsung Gear 360, sing bisa uga iku sing paling apik saka kabeh sing bisa ditemokake ing pasar. Iki uga wis dingerteni dening macem-macem publikasi internasional. Desaine minangka salah sawijining kekuwatan, amarga iki minangka kamera cahya lan cocog kanggo jinis rekaman iki. Saliyane kanggo gampang dicekel matur nuwun kanggo nangani. Uga misuwur amarga ngidini pangguna siaran langsung kanggo jaringan sosial.

Batere minangka aspek sing digunakake ing merek kasebut, amarga versi 2017 iki wis entuk akeh otonomi. Dadi, kita bisa nggunakake luwih suwe. Becik yen sampeyan bakal nindakake siaran langsung nggunakake kamera. Kajaba iku, saiki kita duwe akeh mode motret, uga kualitas gambar sing apik.

Kita duwe aplikasi kanggo telpon sing bisa entuk akeh kamera 360 derajat iki. Aplikasi sing wis nambah akeh lan luwih gampang digunakake, saliyane menehi luwih akeh kemungkinan panggunaan. Kajaba iku, kompatibel karo telpon Android, ora mung karo piranti Samsung lan uga kanggo sawetara model iPhone. Pilihan kualitas, kasedhiya kanggo Samsung Gear 360 (2017) -...179,90 euro »/].

Giroptic iO HD

Giroptic iO

Kapindho kita temokake model iki yaiku kompatibel karo telpon Android lan iPhone (ana rong versi), sanajan kayane luwih negesake piranti Apple. Mesthi pilihan sing apik kanggo digunakake ing telpon, amarga adaptasi langsung menyang ponsel. Cara sambungane yaiku liwat port ngisi daya piranti dhewe. Supaya sampeyan bisa nggawa kanthi otomatis.

Model iki misuwur banget amarga sensor sing padhang, bisa uga fitur sing paling misuwur. Ditambah maneh, kualitas swara uga apik. Dadi bisa dadi pilihan sing apik nalika nyiarake telpon, amarga iki njamin gambar lan audio sing apik kapan wae.

Bisa uga dadi salah sawijining kamera 360 derajat paling gampang sing bisa ditemokake. Kajaba iku, adaptasi kanthi sampurna ing telpon pangguna. Dadi kamera sing apik kanggo dipikirake kanggo pangguna sing mbukak telpon ing endi wae lan pengin nuduhake apa sing ditindakake utawa ndeleng karo kanca utawa pengikut.

Versi iOS kasedhiya kanggo Giroptic iO HD 360 Degree ...235,90 euro »/] lan Android luwih larang, Kamera Giroptic 360 kanggo ...249,99 euro. " /]

GoPro 360 Fusion

GoPro 360 Fusion

Merek kamera aksi olahraga uga menehi model sing cocog kanggo direkam ing 360 derajat. Iki minangka salah sawijining kamera 360 derajat paling dhuwur sing ditemokake ing pasar. Amarga bisa ngrekam resolusi 5,2K ing 30fps, uga ing 3K ing 60fps. Tanpa mangu-mangu, iki ngidini kita njupuk video sing biasa nganggo kamera.

Kajaba iku, model iki luwih saka kamera, amarga duwe akeh fungsi tambahan. Amarga kita duwe GPS, akselerometer, kompas, giroskop lan sambungan WiFi lan Bluetooth. Dadi kamera lengkap ing pangertene iki. Kajaba iku, uga bisa ditendhog, nganti 5 meter. Soko sing menehi pilihan liyane nalika ngrekam.

Iki model kualitas, sanajan iki uga dadi rega sing luwih dhuwur tinimbang kamera liyane sing ditemokake ing pasar. Nanging kanggo sampeyan sing pengin mbayar liyane, iku pilihan sing apik. Sampeyan uga kudu nyathet yen kamera sing rada rumit digunakake. Dadi kanggo pangguna pamula kamera jinis iki, dadi angel kanggo ditangani kanthi luwih gampang.

Kasedhiya kanggo 729,99 euro.GoPro Fusion -...729,99 euro. " /]

Garmin Virb 360

Garmin Virb 360

 

 

Merek liyane sing misuwur ing pasar, lan sing misuwur amarga kualitas piranti. Ana prekara sing ditampilake ing kamera iki. Liyane kamera 360 derajat paling apik sing ditemokake saiki. Kaya model sadurunge, katon apik kanggo kualitas gambar nalika ngrekam konten. Iki uga ngidini kita ngrekam konten nganti 5,2K.

Uga, kita kudu nyorot desaine, sing tahan banget. Cocog kanggo kejut utawa tiba, amarga kamera ora bakal cilaka kapan wae. Desain iki nggawe luwih abot tinimbang model liyane, sanajan bedane bobot minimal. Kita uga duwe audio ing-kamera bermutu, sing menehi pengalaman nyawiji.

Kamera bisa direndhem lan anti banyu, sing bisa menehi kita akeh kemungkinan nalika ngrekam video nalika plancongan. Umumé, iki model sing gampang digunakake, luwih gampang tinimbang sadurunge, lan cocog kanggo ngrekam kegiatan utawa olahraga. Maneh Iku model sing rada larang tinimbang liyane. Mula, kanggo akeh pangguna ora duwe anggaran.

Kasedhiya kanthi rega Garmin Virb 360 - Kamera ...775,95 euro. " /]

Ricoh theta v

Ricoh theta v

Kita nutup dhaptar kamera 360 derajat nganggo model iki, salah siji saka loro sing saiki duwe merek. Sanajan kamera iki paling lengkap kanggo loro sing diduweni perusahaan kasebut. Iki minangka model sing ngidini kita ngrekam kanthi resolusi 4K, saengga kita bisa entuk gambar kanthi kualitas apik kanthi cara sing gampang. Kajaba iku, kita bisa nindakake siaran langsung.

Dadi menehi kita kemampuan kanggo ngunggah video langsung menyang platform kayata Facebook saka telpon Android kita. Kanggo iki, kita uga duwe mikropon, sing nyedhiyakake pengalaman audio immersive, sing uga nduweni peran penting ing kamera.

Batere menehi otonomi udakara 80-90 menit, gumantung saka intensitas panggunaan. Dadi, kita bisa ngrekam cukup utawa nindakake siaran langsung tanpa kuatir. Kajaba iku, kita duwe WiFi lan Bluetooth ing kamera, sing menehi akeh kenyamanan nalika kudu nuduhake konten utawa nyunting babagan sing wis direkam.

Model kualitas, regane ing tengah dibandhingake model sadurunge. Iki dudu salah siji sing paling murah, sanajan ora dadi kamera 360 derajat sing paling larang ing pasar. Kasedhiya ing rega pungkasan saka Ricoh Theta V - Kamera ...428,98 euro. " /]


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   hspa ngandika

    Lan sing saka Xiaomi?. Iki bisa uga rasio kualitas / rega paling apik….