Napa kartrid Nintendo Switch rasane ora enak?

Nintendo

Kita terus ngomong meh saben dina babagan Nintendo Switch, peluncuran perusahaan Jepang paling anyar sing pengin bali menyang pasar liwat lawang amba, lan yaiku wingi, 3 Maret, Nintendo Switch resmi teka ing toko lan akeh pangguna. sing wis bisa ndeleng dhewe apa Legenda Zelda: Napas Liar Pancen apik kaya sing dikandhakake pers khusus. Nanging, sing nggawa kita tekan dina iki yaiku kasunyatan Kartrid Nintendo Switch duwe rasa aneh, nyatane katon nyebabake lelucon cilik nalika di sedot.

Lan para kolega IGN ing Amerika Serikat, dheweke ngerti yen ana rasa aneh ing kartrid Nintendo Switch, lan uga mung rasa, sing bisa diarepake ing produk plastik, nanging uga ngerti ala, dadi sampeyan bisa gag, kaya sing kedadeyan direktur vergeDieter Bohn. Singkatnya, kabeh rumor mbukak babagan kenapa kartrid Nintendo Switch rasane ala banget, lan ora luwih becik tinimbang takon marang pabrike, mula saka Kotaku.

“Kanggo ngindhari kemungkinan ora bisa ditelan kanthi ora disengaja, disaranake kartrid supaya ora bisa diakses bocah. Kita uga wis ngetrapake zat pahit (Denatonium Benzoate) ing kartrid. Bahan iki ora beracun ”.

Yaiku jawaban sing tim kasebut Nintendo Amerika wis menehi babagan rasa aneh ing kartrid Nintendo SwitchPerusahaan Jepang ngerti manawa para mudha minangka pamirsa utamane, lan cara liya sing luwih apik kanggo nglindhungi lan menehi jaminan marang wong tuwa kanthi cara ngukur. Dadi, Nintendo wis rampung maneh.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Rafa ngandika

    "Bahan iki bisa uga ora beracun." Muga-muga ana kesalahan terjemahan, amarga ora bisa njamin.

    1.    Miguel Hernandez ngandika

      Kesalahan nalika mbenerake. Matur nuwun kanggo kabar Rafa, salam!