Katalog Philips Hue tuwuh ing Spanyol lan nganyari akeh produk

Kita wis nekani presentasi resmi katalog sing diperbarui sing ditawakake Philips ing sawetara produk Hue. Akhir-akhir iki dikatutake babagan kenapa Philips ora milih bohlam desain Edison ing pirang-pirang produk omah sing cerdas, lan amarga konsumen dadi bos, mula ana ing kene supaya sampeyan bisa nggawe lingkungan sing "apik" ing papan sing sampeyan deleng pas. Kita ngubengi kabeh produk anyar sing didol Philips ing Spanyol sawise IFA 2019, temokake karo kita.

Kita miwiti nganggo bolam jinis Edison, bohlam filamen Philips Hue anyar nggabungake teknologi paling anyar tanpa lali karo estetika. Iki ditondoi kanthi gampang ngontrol lan kustomisasi pencahayaan liwat smartphone utawa asisten swara. Jangkauan iki bakal dadi Philips Hue Filament: € 19.95 (bentuk bohlam standar), € 24.95 (bohlam pir) lan € 29.95 (balon). Filamen internal bolam sing cerdas iki cocog karo lampu tembok lan dipasang ing plafon utawa ing lampu kanthi utawa tanpa shade.

Salah sawijining novelness utama yaiku versi anyar Philips Hue Go, sing saiki nampa desain ulang ing port pengisian daya, entuk otonomi sakjam (4 jam total) lan uga entuk total 100lm, saka 300lm dadi 400lm. Nduwe kemampuan Bluetooth anyar, liwat aplikasi Hue Bluetooth utawa karo asisten swara, sampeyan bisa ngontrol kanthi gampang. Mangkene carane Philips pengin nggawe popularitas salah sawijining produk sing laris ing kisaran iki, Philips Hue Go regane € 79.95. Kita ora lali tombol kontrol sing dianyari Tombol Smart Philips (€ 19,95) lan plug Philips Go anyar (€ 29,95) kanggo nggawe omah sing cerdas lan sambung.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)