Cara ngerti versi Microsoft .NET Framework sing wis diinstal

Microsoft .NET Framework

Microsoft .NET Framework minangka platform sing umume digunakake para pangembang aplikasi sing gumantung marang fungsine supaya usul masing-masing duwe kinerja sing luwih apik ing macem-macem versi Windows.

Yen kita ora duwe versi saiki utawa sing bener ing Windows, aplikasi mung bakal mandheg digunakake utawa ora kompatibel sawetara; kita bisa menehi conto sethithik ing mesin virtual, kang utamane mung gumantung ing platform Microsoft .NET Framework iki.

Napa Framework Microsoft .NET diinstal ing Windows?

Yen sampeyan wis suwe kerja ing versi Windows tartamtu, sampeyan bisa uga wis ngerti yen nalika mbukak browser Internet kanggo mriksa sawetara video saka YouTube (utawa portal liyane), katon pesen sing njaluk diinstal Adobe flash playeruga tanpa nglengkapi, reproduksi video ora bakal ditindakake ing sembarang wektu; kahanan sing padha banget kedadeyan karo Dolanan adhedhasar Java, mula mbutuhake Runtime Java minangka pelengkap. Ora mung mesin virtual sing mbukak ing Windows mbutuhake Framework Microsoft .NET, nanging macem-macem macem-macem aplikasi, mula kudu nyoba ngerti versi sing saiki wis diinstal ing Windows, sing bakal ditemokake karo alternatif sing bakal kasebut ing ngisor iki.

Yen sampeyan pengin solusi sing cepet lan efektif kanggo ngerteni informasi iki, disaranake nggunakake "ASoft. Detector Versi NET", alat sing bakal menehi informasi babagan versi Framework .NET sing wis diinstal ing Windows.

Detektor Versi ASoft .NET

Yen ora ana siji-sijine, alat iki bakal nuduhake tautan sing bakal ngarahake situs web Microsoft supaya bisa ndownload. Amarga antarmuka sing nduweni lan fungsi sing gampang banget kanggo pangguna, iki bisa dadi alternatif pertama kanggo sing ora duwe pengetahuan babagan platform iki; Sampeyan sadurunge kudu nganggep manawa tautan kasebut bakal nggawa sampeyan menyang situs web Microsoft, dadi pangguna sing kudu milih ndownload saka Versi 32-bit utawa 64-bit.

Sanajan kasunyatan manawa alat iki dianyari nganti Windows 7, alat kasebut isih digunakake ngerti versi Framework .NET Iki minangka pangguna sing wis diinstal ing sistem operasi. Bisa uga ana cacat cilik yaiku alat iki ora ndeteksi perpustakaan AOD (ActiveS Data Objects), sing minangka salah sawijining komponen Framework .NET.

Checker Versi NET

Saliyane informasi sing diwenehake saka antarmuka alat iki, pangguna uga bisa uga nemokake jinis versi Internet Explorer sing wis diinstal ing Windows. Yen sampeyan pengin kabeh informasi kasebut disimpen ing file, sampeyan bisa nggunakake fungsine kanggo nyalin menyang clipboard, sing mengko bakal digunakake kanggo ngirim liwat dokumen liwat email menyang sapa wae sing mbutuhake.

  • 3. Kontrol manual .NET Framework

Sanajan bener, alternatif sing kasebut ing ndhuwur gampang ditangani amarga pangguna mung kudu nggawe sawetara klik ing tombol antarmuka masing-masing, uga ana alternatif liyane sing bisa dianggep "manual". Iki amarga kasunyatan manawa tanpa kudu nginstal utawa mbukak aplikasi portebel, kita bisa mriksa data ing aplikasi sing wis diinstal ing Windows.

Kanggo iki, kita mung kudu menyang:

  1. Panel kontrol.
  2. Pilih pilihan "Program lan Fitur"
  3. Pilih pilihan kanggo "Aktifake utawa Pateni Fitur Windows."

hack framework net

Sawise nindakake operasi iki, sampeyan bakal weruh yen ing sisih tengen sawetara asil bakal ditampilake, kalebu sing nuduhake kita versi .NET Framework sing saiki duwe; Ana sawetara alternatif manual liyane sing bisa digunakake kanggo nemokake informasi kasebut, sanajan pangguna pemula ora perlu ngerti teknik kasebut, dene pangguna sing khusus ing ilmu komputer, mesthine bakal ngerti kanthi becik ing endi dhaptar. sistem operasi kanggo nemokake informasi kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)