Digital Paper, notebook tinta elektronik anyar Sony

Iki minangka pad e-ink 1-3 inci ing kono kita bisa maca cathetan, nggawe PDF, nggedhekake utawa prekara sing sederhana kaya njupuk cathetan tulisan tangan. Kita uga bisa ngirim dokumen, file, formulir, lan liya-liyane, ing antarane smartphone karo sistem operasi Android lan iOS, amarga iki nggunakake aplikasi Sony Digital Paper Mobile.

Notebook digital iki pancen langsing, amarga layar tinta elektronik ngidini kita nglampahi maca lan nulis kanthi pirang-pirang jam, mula ora bakal duwe alesan yen ora nggunakake. Uga matur suwun amarga wis suda bobote mung 240 g ngidini pangguna njupuk ing endi wae kanthi nyaman lan tanpa masalah.

Sony duwe notebook digital sing padha 13.3 inci sing diluncurake kanggo tanggal sing padha taun kepungkur (model sing diarani DPT-RP1) nanging luwih abot lan luwih larang tinimbang sing saiki ditampilake, kanthi ukuran meh model 10,3 inci nggawe kita luwih yakin, yaiku 25% korek api Iki minangka sawetara fungsi sing diidini notebook Sony anyar iki:

  • Capture layar lan deleng konten layar ing proyektor utawa saka PC utawa Mac sing gegandhengan
  • Ngidini milih kaca sing arep dituju saka dokumen tanpa dibukak siji-siji, kita uga bisa nggedhekake layar ing endi wae
  • Kita bisa nggawe formulir dhewe karo menu lan nulis ing format PDF kanggo ngimpor ing endi wae sing dikarepake
  • Kabeh kaca dokumen, buku utawa artikel apa wae ditampilake kanthi rasio aspek sing dioptimalake kanggo notebook

Tambah memori internal 16GB, panyambungan Wi-Fi lan stylus. Ing prekara iki, sing paling ora disenengi yaiku rega produk lan sanajan bener kita adhep produk sing apik kanggo jinis pangguna tartamtu, regane mundhak dadi $ 599,99 lan mulane bisa dadi produk larang kanggo akeh wong.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.