Kita priksa kemajuan Proyek Spartan

Spartan

Wektu liwati lan Windows 10 nuduhake mupangate, sakdurunge, ya, kita kudu ngenteni luwih nganti versi pungkasan kanggo ndeleng potensine. Dina iki kita khusus pengin ngomong Proyek Spartan, utawa apa sing padha, browser sing pengin Microsoft ngresiki gambar ala sing ana Internet Explorer lan langsung ngluncurake dhewe kanggo saingan karo jeneng-jeneng gedhe kayata Google Chrome lan Mozilla Firefox.

Sawise sawetara wektu karo Windows 10 Antarane kita kanthi teknik sadurunge (kanggo pangembang) saiki kudu ngerti tujuane wong lanang Redmond, ing artikel iki kita bakal mriksa kahanan Spartan (umum) saiki lan fungsi sing khas banget.

Kaping pisanan aku pengin ngobrol karo sampeyan babagan desain, lan nalika kita ndeleng adaptasi karo estetika sing sederhana lan sederhana ing Windows 8, estetika sing ing Windows 10 luwih dawa, ing Spartan tombol-tombol kasebut dhasar lan perlu, kita nemokake garis telusuran khas sing khas, sing bisa nulis URL lan telusuran; tombol kontrol kaca (kaca sadurunge, kaca sabanjure, muat maneh); tab pandhu arah lan sawetara tombol liyane kanthi fungsi kayata mode maca utawa nulis ing kaca web sing bakal dikomentari.

Proyek Spartan

Fitur sing nggawe Spartan misuwur ing Internet Explorer

Ing Spartan, kita saiki duwe fungsi sing ora duwe Internet Explorer kanthi asli, sampeyan nggawe kompilasi:

Mode Maca: Kanthi fungsi iki (sing wis ana ing browser liyane kayata Safari sajrone sawetara taun), kita bisa maca kaca web kanthi luwih nyaman, milih konten sing relevan utawa "awak" kaca kasebut lan menehi informasi ing latar mburi putih lan tanpa gangguan saengga kita bisa latihan maca kanthi ora nyenengake.

Nulis ing kaca web: Mode iki ngidini kita beku kaca web kanggo nggambar, nulis utawa uga nyunting, kayata supaya bisa nuduhake mengko utawa nyorot soko wong ing sekitar sampeyan.

Cortana: Asisten virtual Microsoft ana ing browser iki, Cortana bakal ngewangi kita saka bilah alamat kanthi menehi saran adhedhasar pengetahuan babagan kita lan malah mbantu kita entuk informasi luwih lengkap babagan apa sing wis dipilih (nalika milih jeneng restoran, Cortana bakal nuduhake data sing gegandhengan karo iki ing sisih, kayata nomer telpon sampeyan).

Prediksi lan preloading kaca web: Browser anyar iki bakal nyoba prédhiksi web sabanjure sing bakal dibukak lan bakal mbukak lan ndownload isine sebagian nalika isih ana ing web sadurunge, kanthi cara iki pengalaman browsing bakal ditambah amarga kacepetan luwih akeh nalika ngemot kaca web . Nanging, iki minangka fungsi sing uga ana ing browser liyane kayata Opera, nalika nggoleki ing browser kasebut, bakal ngasilake asil sing paling apik.

Filter SmartScreen: Ana apa sing wis ana ing Windows 8 ing level sistem, alangi keamanan sing nglindhungi sistem kita saka file sing mbebayani kanthi nyegah eksekusi, langkah proteksi iki bakal dilebokake menyang browser supaya ora mlebu ing kaca sing mbebayani lan uga ndownload lan nglakokake infeksi utawa file resiko.

Adobe Flash Player: Langkah sing digawe Microsoft, Flash Player minangka plugin sing misuwur amarga reputasi sing gegandhengan karo keamanan (negatif) lan nggawe situs web ngemot konten sing abot banget lan alon-alon; Ing Spartan, kita bisa mateni kanthi individu ing kaca sing dikarepake, kanthi cara iki bisa nyepetake pemuatan kaca web sing dikarepake lan uga nglindhungi awake dhewe saka kemungkinan ancaman sing nggunakake piranti lunak iki.

kesimpulan

Browser anyar Microsoft duwe target sing kudu dituju, supaya bisa ing level Google Chrome lan Mozilla Firefox kudu luwih cepet lan kalebu sawetara fungsi sing bisa narik kawigaten pangguna anyar, pangguna sing wis ditemtokake ing browser sing stabil ora bakal ganti. Menyang Microsoft kanggo kasunyatan sing anyar, pangguna sing nuntut fungsi anyar utawa paling ora ana perbaikan sing wis ana.

Umumé, kinerja Spartan ing versi teknis sadurunge bisa ditampa, ora ana sing istimewa, lan cukup stabil, sanajan panutupan sesekali dilaporake lan utamane nalika nggunakake fungsi "nulis ing kaca web". Sampeyan uga wis diverifikasi manawa saiki browser ora nduwe dhukungan kanggo ekstensi, ana sing ngalangi pangaturan dhewe (sanajan kanthi positif ndadekake luwih aman kanthi mateni piranti lunak dhewe supaya ora bisa dipasang). Untunge, Microsoft isih duwe wektu luwih cepet kanggo nyaring, ngrampungake, lan ngrampungake kabeh kesalahan lan kekurangan kasebut, yen Windows 10 diluncurake kanthi resmi, kita bakal kudu ngurus panelitian Spartan kanggo ndeleng kepiye cara evolusi lan opsi apa sing ana ing ngarepe para pesaing sing wis mantep lan angel.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)