Kita nganalisa Amazon Fire HD 8 2020 sing anyar

Akeh sing negesake menehi tablet, produk layar amba lan klaim sederhana sing fokus supaya kita bisa nggunakake konten multimedia sabisa. Bener sing telpon saya gedhe lan ora bakal mbantu, Nanging tablet sing apik bisa digunakake serbaguna lan mbantu piranti liyane ngaso.

Kita duwe Amzon Fire HD 8 anyar wiwit taun 2020, tablet sing anyar lan anyar kanthi akeh dhuwit. Ayo goleki luwih cetha babagan produk Amazon sing kepengin weruh iki sing dadi perhatian.

Kaya ing saben acara, kita wis mutusake ngiringi analisis iki kanthi video sing bisa dideleng ing ndhuwur. Ing video kasebut, kita bakal mbukak kothak Amazon Amazon HD 8 anyar iki lan kepiye gerakane kanthi nyata. Video minangka salah sawijining cara paling apik kanggo nganalisis, mula nyaranake sampeyan mriksa sadurunge ngrasakake konten liyane ing artikel iki, Uga njupuk kesempatan kanggo langganan saluran Aktualidad Gadget lan wenehi kaya supaya kita bisa terus nggawa luwih akeh warta.

Yen ing sisih liya sampeyan wis jelas yen sampeyan seneng karo piranti kasebut, sampeyan bisa tuku KENE INI rega paling.

Desain lan bahan

Kaya biasane karo produk Amazon, kita ora entuk pratelan. Awak plastik matte lan ing pandang sepisanan awet. Sisih ngarep duwe bingkai gedhe nanging ora ana sing ndhuwur, uga kamera kanthi posisi tengah lan horisontal. Kita duwe ukuran 202 x 137 x 9,7 mm kanthi bobot 355 gram. Ora gampang banget, kayadene Sedulur bisa uga kalebu, nanging uga ora abot.

Kita bisa ngatasi kanthi tangan siji kanthi gampang lan minangka salah sawijining kaluwihan utama, amarga ora kandel banget.

Uga, wektu iki kita bisa tuku Fire HD 8 kanthi ireng, sanajan sawetara warna katon nalika diluncurake. Mesthi wae, kita duwe seri sampul abang, biru lan putih sing menarik banget. Ing sisih ngisor, kita nemokake salah sawijining novelities, port USB-C sing pungkasane ngganti microUSB, uga volume, daya lan 3,5mm tombol Jack. Output swara dununge ing salah siji bezel sisih, sing jelas yen tujuane Amazon supaya nggunakake kanthi horisontal kanggo ngonsumsi konten lan nelpon video.

Karakteristik teknis

Ing level teknis, kita bisa nemokake luwih fleksibel tinimbang kekuwatan. Kita kudu nyebutake manawa sacara teknis ana rong versi, Amazon Fire HD 8 lan versi "Plus". Kita wis nyoba lan nganalisa versi normal prosesor kotak-inti 2 GHz, soko sing cocog karo mbakyune Plus, nanging kita duwe RAM 2 GB, ing kasus Plus, kita bisa nggayuh 3GB RAM.

Ing level panyimpenan, kita bisa entuk Amazon Fire HD 8 ing rong versi, siji kanthi kapasitas 32GB lan liyane kanthi 64GB., kalorone bisa ditambah liwat slot microSD nganti 1TB total.

  • Tuku Amazon Fire HD 8> LINK

Ing babagan konektivitas sing ana WiFi ac kompatibel karo rong band biasa, 2,4 GHz lan 5 GHz, kanthi kisaran sing cukup apik, kita durung nemoni masalah kanthi gandhengane kanthi simetris 300MB. Kanggo bagean kasebut, ing bagean nirkabel uga ana Bluetooth 5.0 sing ngidini kita nyambung contone headphone karo sinkronisasi otomatis. Sebutake manawa USB-C OTG, dadi panyimpenan eksternal.

Kesempatan iki digunakake kanggo nyebutake manawa Amazon Fire HD 8 iki duwe loro kamera, siji ngarep lan siji mburi, loro-lorone kanthi resolusi 2MP sing bakal ngidini kita Rekam video kanthi resolusi HD 720p. Aplikasi iki gampang banget, supaya bisa lolos lan nggawe konferensi video tanpa pura-pura maneh.

Konten tampilan lan multimedia

Layaré yaiku 8 inci, kaya sing diandharake, lan duwe resolusi khas 720p, khusus 1280 x 720 kanthi rasio aspek tradisional. Kita duwe panel IPS LCD kanthi padhange penengah sing ngidini kita nganggo konten multimedia tanpa ana masalah, sing bisa nandhang cahya nalika langsung nyerang.

Ndhukung protokol swara Dolby Atmos Kab saiki ing aplikasi kaya Netflix utawa Amazon Prime Video, Ing analisis YouTube, sampeyan bisa ndeleng kualitas swara lan video.

Kita ngadhepi produk level entri kanthi rega sing akeh, mula bisa ditampilake. Swara kasebut ora misuwur amarga kekuatan utawa kejelasane, nanging cukup kanggo lingkungan njero ruangan. Mengkono uga ing layar, menehi padhang sing cukup kanggo njero omah, nanging bisa uga bisa dideleng saka bayangan utawa kurang intensitas ing njobo nalika jam cahya maksimum.

Yen ora, kita kudu terus ngerteni rega produk kasebut sadurunge kita mapanake awake dhewe.

Gunakake pengalaman

Produk Amazon iki duwe versi modifikasi Android sing prioritasake kabeh layanane. Iki ora ateges kanthi nindakake "trik", kita bisa nginstal .APK, nanging kasunyatane manawa toko aplikasi Amazon pancen gizi banget ing gati. Kanthi cara iki, antarmuka pangguna kepenak lan fokus utamane kanggo desain produk iki: Maca, nganggo video lan audio, banjur telusuri. 

Kita bisa gampang ngalih fungsi kasebut kanthi mung sawetara gerakan. Kita nemokake minimalisme lan ora ana komplikasi ing bagean liyane, tuladhane yaiku ora ana fitur pangaturan dhewe ing antarmuka pangguna.

Kanggo obyek tugas desain sampeyan Amazon Fire HD 8 iki mbela awake dhewe kanthi becik, kita bisa navigasi tanpa masalah, ngetokake Amazon Prime Video lan malah muter musik ing macem-macem platform tanpa komplikasi. Temenan kita nemokake akeh alangan nalika kita pengin main sing luwih rumit tinimbang Candy Crash, versi khusus Android lan RAM 2 GB sing ana gandhengane.

Produk iki uga minangka alternatif sing bisa diwaca amarga ukurane lan integrasi apik karo Kindle, kepiye cara liyane. Sampeyan bisa tuku saka 99,99 ing LINK iki menyang toko Amazon.

Fire HD 8
  • Rating editor
  • Rating bintang 3.5
99,99
  • 60%

  • Fire HD 8
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 60%
  • Layar
    Penerbit: 65%
  • Kinerja
    Penerbit: 65%
  • Conectividad
    Penerbit: 70%
  • Otonomi
    Penerbit: 75%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 75%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 70%

Pros

  • Regane kanggo dhuwit
  • Integrasi karo layanan Amazon
  • Kompatibilitas karo layanan liyane

Contra

  • Resolusi luwih dibutuhake
  • Fokus maca, nggunakake video lan browsing
  • UI kadang alon
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.