Kita nganalisa Sony Gold Wireless Stereo Headset 2.0 [REVIEW]

headset-stereo-nirkabel emas

Nalika nerangake main, luwih-luwih yen nggunakake fitur-fitur saka pirang-pirang game multiplayer, penting yen kita ana ing kahanan audio sing sampurna. Mula, saiki, akeh pangguna sing milih tanpa sistem speaker lan milih headphone sing berkualitas kanggo menehi kabeh game. Nanging, nalika ngadhepi sistem kaya PlayStation 4, kanthi watesan level koneksi nirkabel utawa Bluetooth, kita kudu nimbang akeh kemungkinan. Dina iki kita bakal nganalisa Sony Wireless Gold Stereo Headset 2.0, headphone resmi kanggo PlayStation 4 sing dadi salah sawijining alternatif sing paling efisienya ora murah.

Sejatine kita bisa nemokake headphone kanthi kabeh rega, udakara rong puluh euro, kita bakal nemokake headphone saka merek kaya Tritton sing bakal menehi kualitas cukup kanggo muter lan mikropon internal. Nanging, kita ngadhepi Gold Wireless Stereo Headset 2.0 sing regane meh kaping papat luwih akeh tinimbang sadurunge, apa sebabe? Kita bakal nganalisa babagan pro, kontra lan karakteristik headphone Sony iki, sing bakal dakkandhani wiwit awal yen dheweke gumun. Ayo lunga menyang kana kanthi review, lan yen sampeyan ora seneng maca, aja nganti kliwat video kasebut.

Struktur lan bahan produksi

Kaping pisanan, soko sing paling apik banget yaiku nalika njupuk metu saka kothak sing ana plastik, bisa uga kurang kaku tinimbang sing bisa kita bayangake. Headband digawe saka polikarbonat, dene ing njero headband digawe saka bahan alus, bisa uga spons, sing uga ditutupi kulit poli biru sing katon ana ing sisih ndhuwur ikat kepala.

Minangka kanggo headphone, bagean sing kontak karo kontrol, sambungan ngisi daya lan peralatan liyane, digawe saka bahan sing nirokake karet, sing menehi rasa kuat yen ora duwe headband lan mesthekake resistensi ing jalur kasebut tutul wektu sawise tutul keypad. Minangka spons kanggo kuping, ing kene dheweke ora pengin nggawe dosa saka goresan, menehi kita papan sing apik sing bisa menehi kenyamanan. Bantalan iki uga ditutupi kulit poli, prekara sing ora bisa dingerteni mengko saka pirang-pirang wektu, nanging bisa uga dadi elemen pertama sing bisa dikupas yen ora ditrapake kanthi bener.

Penake panggunaan lan transportasi

headset-stereo-nirkabel emas

Headband duwe sistem lempitan sing kaget amarga gampang gerakane. Cukup kanthi nglakokake kekuwatan minimal ing salah sawijining headphone, kita bisa melu maneh headphone, pisanan saka sisih banjur sisih liyane, tanpa ana preferensi utawa prelu meksa bagean plastik kasebut. Bagean iki penting nalika ngeterake.

Kanggo njupuk saka sak papan menyang papan liya, Sony wis pas kalebu tas mikrofiber cilik sing bakal ngidini kita masang headphone sing sadurunge dilipat, kanthi cara iki, kita bisa njupuk saka kene menyang kene tanpa kudu digantung (cukup apik tenan) utawa ing kothak kasebut.

headset-stereo-nirkabel emas

Headphone lan bantalan kuping dirancang supaya bisa dinikmati, duwe bantalan sing cukup gedhe lan bentuk ergonomis, tegese bolongan iki ditrapake kanggo masang kuping kanthi cara, supaya ora bisa nemokake jinis elemen sing ngasilake tekanan liwat kuping. Titik iki bisa ditemtokake kanggo pangguna sing nganggo kacamata, amarga nalika masang kuping Iki ora ngasilake tekanan ing kuil kacamata lan sampeyan bisa muter nganti pirang-pirang jam tanpa kuwatir masalah iki sing akeh headphone liyane kurang. Kanthi cara sing padha, headphone ora kenceng banget, nanging total isolasi kuping tegese kadang-kadang bisa ngrasakake rasa ora nyaman amarga panas.

Iki minangka ciri khas lan kenyamanan yen mikropon iku ora misuwur ing endi wae, wis dilebokake ing salah sawijining headphone, sing ngalangi supaya ora gampang ngrusak utawa ngganggu nalika main. Minangka babagan otonomi, bakal ditawakake udakara wolung jam.

Kualitas audio lan kustomisasi

headset-stereo-nirkabel emas

Kita lagi ngadhepi headphone sing bakal adol 7.1, nanging sejatine ora. Sawetara 7.1 headphone kalebu seri headphone sing luwih cilik ing sing utama, lan kita meh ora nemokake headphone kanthi ciri kurang saka rong atus euro. Nanging Napa headphone iki nawakake swara 7.1 yen regane luwih murah? Amarga Sony nggunakake fitur lan aplikasi PlayStation 4 kanggo ngirim swara 3D virtual sing simulasi 7.1. Kanthi cara iki, sanalika sampeyan main lan main game kaya Call of Duty, sampeyan bakal ngerti manawa swarane pancen gedhe banget, sampeyan bakal krungu jejak, nembak lan gerakan saka kabeh sudhut kaya ana ing kana.

Fitur swara iki «VSS»Utawa 3D ilang yen kita nggunakake headphone ing njaba sistem PlaySation 4. Ing wektu kasebut, headphone kasebut dadi headphone stereo sing apik, kanthi tulangan sing apik ing bass lan fitur utamane, isolasi eksternal.

headset-stereo-nirkabel emas

Nanging, Iki minangka headphone sing jelas fokus kanggo muter lan seneng mainYa, ing sistem PlayStation 4. Cetha yen sampeyan bakal nemokake headphone kanthi swara sing luwih apik ing ponsel kanthi rega kasebut, nanging sampeyan ora bakal nemokake headphone sing menehi karakteristik swara sing padha ing PlayStation 4 kanthi rega sing padha, utawa padha .

Aspek kunci liyane yaiku app PlayStation 4. Sawise nyambungake, kita bakal duwe akses menyang aplikasi kanthi puluhan profil sing bisa dimuat ing memori headphone nggunakake microUSB. Kanthi cara iki, kita bisa ngonfigurasi salah siji saka rong mode audio sing ana ing headphone, kanggo njupuk game, mobil utawa strategi. Fitur sing mung entuk headphone iki bisa entuk manfaat.

Minangka kanggo mikro, Nawakake swara sing cukup resik tanpa gangguan, nanging luwih becik dipateni nalika main dhewe-dhewe, amarga yen ngasilake hum cilik sing bisa dadi pegel yen main volume kurang.

Konektivitas lan antarmuka panganggo

headset-stereo-nirkabel emas

Kita kudu negesake manawa sanajan sampeyan bisa mbayangake, headphone kasebut dheweke ora duwe teknologi Bluetooth. Iki bakal nyebabake masalah sambungan DualShock 4 lan Sony ngerti. Mula, sambungan USB kalebu karo headphone sing output RF, lan bakal dadi sing nyambung karo headphone kanthi otomatis. Ora mung digunakake kanggo PlayStation 4, kita bisa nyambung USB iki menyang PC utawa unsur audio apa wae lan bakal nampa swara liwat RF ing headphone PlayStation 4.

Kabeh tombol kontrol kasedhiya ing cangkir kuping kiwa. Kanthi cara iki, kita bakal duwe panel tombol sing bakal ngidini kita prioritas ing antarane audio obrolan utawa game video kasebut. Ing ngisor iki, kita nemokake saklar mode, kita kudu «MATI» kanggo mateni headphone, «1» kanggo mode standar lan «2» kanggo mode sing sadurunge wis dimuat dadi memori saka aplikasi kasebut.

headset-stereo-nirkabel emas

Ing sisih liyane, kita nemokake tombol volume klasik, ing ndhuwur kemungkinan ngaktifake lan mateni virtaulisasi audio 3d "VSS" lan ing sisih ngisor tombol "bisu" kanggo mikropon sing bakal ngidini kita nggawe bisu kanthi cepet.

Pungkasan, ing sisih ngisor absolut, kita duwe sambungan jack 3,5mm kanggo nalika kita ora duwe baterei lan input microUSB kanggo ngisi daya batere lan informasi sistem.

Konten lan rega

headset-stereo-nirkabel emas

Kemasan sing ditawakake Sony ing headphone iki cukup apik. Nalika mbukak, pisanan bakal nemokake headphone lan ing sangisore kothak kanthi unsur-unsur ing ngisor iki: Kabel USB mikro, kabel Jack 3,5mm, tas USB Dongle lan mikrofiber.

Gumantung saka ngendi kita entuk headphone, regane bisa beda-beda 89 € lan € 76, Kene Kita menehi link Amazon supaya sampeyan bisa entuk rega paling apik.

Pendapat editor

Kita ngadhepi headphone rega paling apik sing nawakake kustomisasi absolut kanggo PlayStation 4. Mesthi wae, aja golek portabilitas utawa kualitas audio kanggo metu utawa olahraga, yaiku headphone sing fokus ing game lan sistem sing dimaksud.

Headset Stereo Nirkabel Emas 2.0
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
76 a 89
  • 80%

  • Headset Stereo Nirkabel Emas 2.0
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 85%
  • Bahan
    Penerbit: 70%
  • Kinerja
    Penerbit: 90%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 75%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 90%

Pros

  • Desain
  • Kualitas audio
  • Rega

Contra

  • Bahan
  • Portability

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Leo ngandika

    Halo, dina iki aku mung entuk headset lan ora ngerti cara nyambungake. Aku nggunakake kabel Jack amarga aku ora ngerti kepiye cara nirkabel, yen sampeyan bisa nulungi aku….

  2.   Leo ngandika

    Apik, isih durung bisa digunakake kanggo aku, aku ora ngerti yen helm ora nemokake piranti sing disambungake karo pley, lagi sumunar bareng karo remot nanging ora nyambung …. Nanging app ngerti dheweke nanging ora lan menehi apa-apa marang aku nanging ora keprungu ing headphone ...
    Nuwun sewu menawi sampun ganggu ...