Kita nganalisa S-Box, kothak TV label putih lan kinerja apik

Kothak TV Android minangka produk sing saya populer, lan iki minangka cara paling cepet lan efektif kanggo nggawe televisi dadi sistem sing cerdas, saengga nggawe Android TV Box dadi pusat hiburan omah global. Pengalaman karo Android TV Box akeh banget, konsep teknologi sing dakwenehake wiwit rilis kaping pisanan.

Pengalaman nggawe aku ngerti yen ora prelu nggunakake model sing paling larang kanggo nyukupi kabutuhan ing jagad hiburan audiovisual. Dina iki aku nggawa S-BOX, Android TV Box kanthi label putih sing bakal ngidini sampeyan nganggo konten ing endi wae, ayo mrana.

Kaya biasane kita bakal nganalisa kabeh aspek piranti, saka aksesoris nganti bahan sing liwat sing paling penting, kepiye ditampilake ing kinerja saben dina. Nanging, aku nyaranake sampeyan langsung mbukak indeks yen ora pengin mbuwang-mbuwang wektu maca informasi sing bisa uga ora dibutuhake, kayata konsep teknis sing luwih teknis ing piranti kasebut. Tanpa wektu tundha maneh, kita bakal nerusake analisis piranti, S-BOX minangka Android TV Box sing apik banget kanggo kabeh pamirsa.

Bahan lan desain Kothak TV

Pengin ora dingerteni, iki tegese kanggo nemtokake desain S-BOX iki. Kita miwiti karo konstruksi, bahan plastik karet sing, sanajan duwe predileksi kanggo bekas driji, nanging gampang dicenthang. Ora bakal murup utawa nglumpukake rereget, tegese bakal netepi fungsine tanpa narik perhatian ing ruangan apa wae. Opo maneh, kita nemokake desain sing cukup langsing lan kompak, kasunyatane yen sekilas menehi kesan sing apik bangetIki ora amba utawa elek, lan desain minangka barang pertama sing biasane diirit nalika piranti kasebut rega kasebut. Iki meh padha karo piranti Xiaomi.

Saliyane, kita duwe bahan plastik sing diiringi basis silikon sing bakal dipasang ing papan sing diubengi karo aerator. Mangkene carane supaya piranti ora panas banget sanajan kompak. Ing TV Android liyane, aku ngerti yen piranti kasebut kepanasen banget (lan rampung dipateni) nalika nuntut kinerja, kaya film 1080p sing apik liwat sistem puter maneh streaming. Kanthi S-BOX, kita durung nemoni masalah kaya ngono, konten hardware lan desain bisa digunakake bebarengan.

Ing sisih ngarep, kita duwe panrima inframerah, dene ing sisih tengen siji-sijine slot yaiku kertu microSD sing kudu dielingi, amarga umume kalebu bolongan kanggo kertu SD sing luwih dhasar (lan murah). Sisih kiwa pancen resik, lan pancen kabeh sing penting ditinggalake, ana sing kudu matur nuwun nalika kalebu aksesoris. Kita mung duwe rong USB 2.0 sing bakal cukup kanggo keyboard lan mouse, uga output HDMI, jack audio analog lan input daya.

Hardware lan sambungan

Kita miwiti nganggo tenaga mentah, kita ngadhepi piranti kanthi prosesor low-end, a Amlogic S905X, nanging wis tekan 2.0 GHz, iki tegese ing kahanan normal mbela awake dhewe tanpa masalah karo kabeh aplikasi sing dikhususake kanggo ngonsumsi konten. Kanggo iki diiringi Memori 2 GB RAM, uga jumlah sing cukup lan minimal sing bisa ditrima miturut pengalamanku yen sing dikarepake bisa nikmati tanpa ana masalah. Mangkene nggunakake Android 6.0 bakal mbukak aplikasi paling akeh saka Google Play Store tanpa ana masalah, sanajan panggunaan Mali-450 GPU Bakal nggawe kita rasa manis, kita ora bisa njaluk luwih saka nggunakake audio / video.

Nduwe codec video utama kayata VP8, VP9, ​​H.265 lan H.264, uga sing paling wiyar ing level audio. Ing babagan konektivitas, kita bakal duwe Bluetooth 4.0 lan WiFi ing band 2,4 GHz. Swara swara sing paling gourmet bakal kejawab output optik, kanggo entuk kinerja sing paling bisa saka bar swara, kayata malu, nanging ngerti rega sing ditawakake ing istilah umum. Kita ora lali babagan panyimpenan ROM 16 GB sing bisa ditambah nganti 64 GB luwih akeh liwat slot microSD.

Aspek sing menarik yaiku duwe remot, sing uga bisa digunakake kanthi inframerah. Nanging, sing paling ala ing piranti kasebut, remot cenderung bingung karo TV (paling ora karo mine) lan S-BOX ora nampa sinyal kanthi apik. Mbok tombol liyane isih ilang, sanajan ana sistem "mouse" liwat remot. Dadi angel kanggo nggoleki aplikasi sing dioptimalake kanthi becik, mula wis dadi sampah ing omahku, aku isih milih mouse / keyboard nirkabel.

Pengalaman pangguna lan pendapat editor

S-KOTAK
  • Rating editor
  • Rating bintang 2
40 a 50
  • 40%

  • S-KOTAK
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 80%
  • Kinerja
    Penerbit: 50%
  • Mando
    Penerbit: 10%
  • Antarmuka panganggo
    Penerbit: 60%
  • Kompatibilitas
    Penerbit: 80%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 60%
  • Sambungan
    Penerbit: 75%

Ing kasusku, aku durung nate diwatesi dening S-BOX, sanajan kasunyatane manawa Peluncur sing standar pancen ora bisa ditindakake. Aku wis ngatasi njupuk kauntungan saka kasunyatan manawa piranti dikirim nganggo ROOT sing digawe standar lan kita bisa ngilangi kabeh aplikasi, asli utawa ora, sing dikarepake. Aku nyingkirake Launcher standar lan milih sing luwih populer. Jarene, aku durung nemokake ora masalah karo aplikasi sing paling umum kayata Netflix, Movistar +, Spotify lan uga browser, sanajan kasunyatane yen ora milih ngoptimalake kanthi nyoba ilmu, kita bisa nemokake masalah liyane.

Pros

  • Desain lan bahan
  • Gawe ROOT rampung
  • Rega

Contra

  • Prentah kasebut nyebabake bejat
  • Peluncur abot banget

Edisi kula teka ing versi kanthi basa Spanyol sing diaktifake, sing kudu matur nuwun. Uga instal maneh aplikasi kaya Miracast sing bisa ngindhari luwih saka siji masalah. Piranti iki bisa ditemokake ing INGKAH INGKANG saka mung luwih saka € 40, lan sejatine pengalamanku yaiku luwih saka cukup kanggo mayoritas pangguna. Ing kothak sampeyan uga bakal nemokake sumber daya listrik, sing kudu diucapke matur nuwun amarga ora ana sawetara wong sing nggunakake USB lan dadi repot yen bisa ilang USB ing televisi. Mesthi produk sing disaranake yen ora kakehan pretensi lan mung pengin nggunakake konten, kanthi watesan, mula ora dirancang kanthi muter, sanajan kasunyatane kalebu otomatis sistem sambungan karo kontrol Bluetooth sing aku mutusake ora nyoba ngirit stres. Sampeyan bisa ndeleng ing iki LINK

ACTUALIZACIÓN: Akeh masalah piranti lunak uga ora ana firmware asli ing internet sing ngalangi supaya ora digunakake maneh.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.