Kita nganalisa SanDisk Connect Wireless Stick, USB nirkabel kanggo Android lan IOS

Tongkat Sandisk Wireless Connect

Minangka akeh sing ngerti lan bisa uga nandhang sangsara, ana akeh pabrikan sing milih ora nglengkapi telpon nganggo slot ekspansi mikro SD, dadi masalah nyata kanggo pangguna sing cenderung ngatasi akeh file multimedia, dadi video , foto utawa musik. Kanthi SanDisk Sambungake Wireless Stick, durung nate gampang nggedhekake kapasitas telpon.

Piranti sing dibangun dening SanDisk, ngidini kita nikmati kabeh jinis konten multimedia kanthi nirkabel liwat aplikasi kasedhiya ing Android lan iOS. SanDisk minangka perusahaan sing kuat ing California sing khusus nggawe pabrikan Flash drive. Rkanthi irit wis dituku dening Digital Digital, pabrikan hard drive donya, kanthi sejarah sing dawa ing industri elektronik. Merek SanDisk sing misuwur banget amarga kualitas produke bakal tetep dijenengi ing Western Digital Corporation.

Desain ramping lan konstruksi padhet

Piranti kasebut dibangun en polikarbonat ireng nuduhake keanggunan lan kualitas, ing sisih ngarepe, kita bisa ndeleng desain heksagon kanthi lega sing nggawe bentuk kubus gumantung kepiye lampu kasebut tiba, sawijining detail sing menehi kapribadian unit, amarga SanDisk wis biasa ing laris produke, kayata SanDisk Ultra-USB. Ing ngarep iki katon dipimpin putih apa sing bakal diparingake saran babagan opo ikuá kedados piranti. Sing lucu banget babagan pethak putih iki yaiku pancen ora bisa ditemokake yen Connect Wireless Stick mati. Ing sisih tengené, kita temokake el tombol pengapianfáidep kanggo pencet giliran angelidep kedadeyan iki dening kesalahan. Ing sisih mburi ngisor, kita bisa menehi daur ulang, kanggo nempelake tombol utawa ing endi wae sing paling cocog karo kita, fitur klasik saka akeh tongkat USB konvensional sing pengin disimpen SanDisk ing unit nirkabel.

sandisk-connect-form

Aku pengin nyritakake babagan tutup, amarga dibangun ing rong bagean, salah sijine, la njaba, es plastik ttransparan saka resistensi gedhe lan liyane, la interior, iku ketemuáNgapusi  proteinge konektor jinis A USB. Yen sampeyan kelangan tutup iki, mesthine amarga kesalahan sampeyan, amarga pancen cocog banget lan prakteke ora mokal.

Ngukur Del SanDisk Sambungake Wireless Stick kang 191mm jembaré, dawane 762mm y 95mm kandel. Luwih gedhe tinimbang pendrive konvensional sing saiki bisa ditemokake ing pasar, nanging amarga kalebu batere, antena lan kontrol Wifi ing sangisore sasis, iku sawijining mupangat sing terus bisa diatur. Kanggo ndemek lan bobote sampeyan bisa ngucapake yen rasane apik, lan sing rasane angel.

Nggunakake SanDisk Connect Wireless Stick gampang banget

Aset utama Stick Wireless Wireless SanDisk pancen ora ana konektivitas nirkabel sing kompatibel karo iOS lan Android liwat APP tartamtu, lan kaya sing wis kasebut ing ndhuwur. nggunakake piranti kasebut gampang bangetKita mung kudu pencet tombol daya ing sisih lan saka terminal utawa tablet nemokake lan sambungake menyang jaringan Wifi sing disedhiyakake Wireless Stick. Temenan posteriori kita bisa ngganti SSID (jeneng jaringan) lan menehi sandhi dadi mung sing pengin disambungake.

layar sandisk-connect-app

APP SanDisk gampang banget lan intuisi digunakake lan duwe fitur sing migunani banget.

Yen wis nyambung, kita bisa ngakses konten liwat SanDisk APP, iki khusus kanggo kisaran Wireless Connect. Puntunge gampang banget lan intuisi digunakake. Ing menu aplikasi, kita bakal nemokake fungsi sing trep banget, kayata nyambungake SanDisk Connect Wireless Stick menyang jaringan Wifi lokal, sing bakal ngidini kita tetep nyambung karo piranti kasebut ing wektu sing padha awake dhewe ora kalah la sambungan kanggo akuntinternet de kita Wyen. Fitur liyane sing diapresiasi dening pangguna sing menehi akeh trotoar kamera smartphone yaiku nggawe serep saka vuestra galeri gambar, sampurna kanggo ngirim gambar menyang komputer lan bisa digunakake utawa nggawe serep kanthi gampang.

Browser File Aplikasi Sandisk Connect

SanDisk Connect Wireless Stick uga isih USB stick

Siji poin sing dikarepake yaiku drive drive SanDisk Connect iki isih ana USB 3.0 pendrive, sing nganggo kita bisa nyambung karo komputer lan ngunggah file kanthi nyaman kanggo njupuk saka kene menyang kana utawa nikmati saka smartphone.

Sandisk Wireless Connect USB 3.0 Stick

Nganti telung piranti sing disambungake bebarengan

Iki minangka cara sing trep kanggo nduwe server sethitik kanggo nuduhake kabeh jinis file kanthi lokal. Nganti saiki, akeh fungsionalitas lan kemungkinan sambungan sing menehi peningkatan produktivitas kanggo jagad profesional lan pribadi.

Otonomi piranti iki 4.5 jam

Ing kahanan sing paling apik, kanthi piranti siji sing disambungake, kita bakal nggunakake 4.5 jam terus-terusan, saestu iki dudu titikane sing kuwat, nanging ing level transaksi siji-mati cilik, akses file nganti patang setengah jam suwene, lan nawakake kamungkinan kanggo nonton kabeh film tanpa kuatir.

Ngisi daya cukup cepet ing 2 jam, kita duwe unit 100%  lan mesthine kita bisa nyambung menyang stopkontak utawa powerbank kanggo ngluwihi panggunaan jam kaya sing dibutuhake.

Kasedhiya kanthi macem-macem ukuran, 16GB, 32GB, 64GB lan 128GB

SanDisk Connect Wirless Stick kasedhiya ing macem-macem kapasitas kanthi rega cukup yen wis ditemtokake lan kapabilitas. 16GB kanggo € 30, 32gb kanggo € 40, 64GB dening 50 € lan 128GB kanggo € 80.

 

Pros

  • Desain lan resistensi sing apik
  • Konektivitas sing apik
  • Praktis lan serbaguna

Contra

  • Otonomi cilik
SanDisk Connect Wireless Stick
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
  • 80%

  • SanDisk Connect Wireless Stick
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Kinerja
    Penerbit: 100%
  • Otonomi
    Penerbit: 70%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 70%


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)